Have a gr8 timeImorgon lämnar denna bruden Svergie och sticker mot betydligt varmare breddgrader - Grekland, Kreta, Rethymnon där jag var i sommar. Åhhh jag är inte alls avis. Inte alls. Nix. Nope. Nä. Ohno. Som tur väl är kommer hon till skolan imorgon en snabbis och kramar mig hejdå. Snällis. Puss Emmy och ha det grymmers!

Kommentarer
Postat av: emmylinnea

GULLAN!!!!!!!!!!!!

du får gärna maila över några bilder från hur det såg ut på stranden typ ;) så kanske jag kan låna till min blogg och visa hur fint jag kommer ha det... hehe :) och om du vill får du mer än gärna gästblogga hos mig i veckan, om du hinner förstås. fritt att logga in hos mig och skriva en rad när du känner för det isåfall :)

SES IMORGON. TUR DET.

kärlek

2010-05-06 @ 21:00:09
URL: http://djungeltrumman.se/emmylinnea
Postat av: Isabelle Carlsson

hej, som flickan över skrivit.. skulle gärna vilja se lite bilder därifrån, den 11 juni lämnar jag och tre fina flickor sverige för en vecka på rethymnon.. kan inte tänka mig något annat än att resan blir grym, men som sagt.. skulle uppskatta lite bilder från tha place i och med att det inte finns alls mycket på internet.

btw, din blogg är väldigt inspirerande, såg den för fösta gången idag genom en länk från jakobs blogg. keep on walking..

bilderna kan du skicka till min hotmail om du har lust och ork till det !

ciao bella

2010-05-13 @ 15:06:12

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0