antique



Kan inte ni berätta något fint för mig? Vad som helst! Något som fått ert hjärta att slå ett extra slag eller något som kanske fått er att sväva på rosa moln. Tell me!

all star


Jag hade inte tackat nej till att få pryda fingrarna med ringarna ovan. Ni finner dem här och här.

the city



Nu ska jag plugga historia. Xoxo

winners



Bilder från vårt fristående.
Bonjour! Anledningen till varför jag inte uppdaterat över helgen är därför jag har varit iväg och tävlat i gymnastik. Vi tävlade i en tävling som heter riksmästerskapen (RM) där vi tog hem guldet. Detta känns fortfarande ofattbart och jag tror det är många gymnaster i vår trupp som ännu inte har insett att det var vi som faktiskt kammade hem segern. Underbart är bara förnamnet. Galet bra kört tjejer!

Nu hade jag tänkt att koka upp lite glögg, hacka lite mandel, käka pepparkakor och njuta av att julen äntligen börjar närma sig. Imorgon är det redan (?!?!?!?!) 1:a december.
Vi hörs latero!

half way



Igår.
Hallå i stugan. Vill börja med att tacka för all fantastisk feedback i inlägget nedan! Som jag förstår det vill ni att jag ska bjuda på mer foton, dagens och text. Medans några vill att jag ska fortsätta i samma spår som jag gör. Men varför inte kombinera era förslag och mixa ihop det till något ännu bättre? Sounds good? Good!

Nu ska jag plugga historia, trots att kroppen vägrar masa sig iväg mot boken. Vi hörs latero.
Peace out!

pourquoi

På sistonde har jag märkt att ni kommenterar allt mindre. Att ni kommenterar är absolut inget jag begär eller kräver, utan det något som är roligt, fint och motiverande att läsa. Jag är bara lite nyfiken på vad som har hänt. Jag menar, jag har inte bloggat här så himla länge, men bara på några dagar har kommentarerna/inlägg minskat drastiskt.

Men de kommentarerna jag får är jag oerhört tacksam för! En stor bamsekram till alla er.

Jag skulle vara tacksam om ni kunde svara på följande fråga:
- Vad vill ni se mer/mindre av? Ös på med förslag. Go bananas!

stop!



Tröja  - Gina, Linne - H&M, Tights - Gina, Skor - Dr. Martens.

Eftermiddagen har varit slapp. Jätte slapp faktiskt, om jag tänker efter. Jag har absolut inte gjort någonting. Jag skulle egentligen pluggat lite historia men det blev inte så mycket med det. Det får helt enkelt vänta tills ikväll, då jag kanske överväger att öppna boken. Vi får se. Nu är det träningsdags! Peace out.

shoe me



Ph1: Em och jag.
Ph2: lånad från fashiontoast, här.
Idag har jag:
- Varit i skolan.
- Skrattat som en gnu åt Michaelas och min torra humor.
- Druckit kaffe.
- Fått två sortes te, en burk med godis och ett gigantiskt (och då menar jag verkligen gigantiskt) kort av fina Siri i försenad födelsedagspresent. Tack vännen!
- Tränat inför helgens kommande tävling.
- Blivit alldeles rörd och varm inombords när jag läste detta.
- Druckit tre koppar te.
- Planerat att lägga mig i tid.

Peace out man!

moonlight


Från Thecobrasnake.
Tjenixen. Igår var jag och min kära vän Lisa på New Moon, uppföljaren av succéfilmen Twilight, men det har ni väl inte missat? Åh jisses amalia vad bra den var. Det är nästan på gränsen att New Moon är bättre än Twilight, faktiskt. Jag är inte duktig på att gråta till filmer, men precis i början av filmen satte tårkanalerna igång och fortsatte ända till slutet. Så mitt råd till er lyder: Gå, fort som tusan och se den. Ni kommer inte ångra er en sekund dudes! Peace out.

oldies




Cypern.
Antingen vill jag ha sommar och värme, eller så vill jag ha jul och snö. Inget mellanting, det är jag trött på nu.
Är det inte galet att det redan nästa helg är 1:e advent? Då blir det glögg och pepparkakor så det smäller om det! Wiho. Vi hörs latero!

d.a.n.c.e



Morsning korsning dudes. Det är söndag och jag är trött, jätte trött. Vid 09.00 var det träningsdags för min del. 09.00-11.00. Uuuh. Det vankas tävling till helgen och jag är peppad som tusan. Idag ska jag inte göra ett piss. Dricka homemade latte och chilla som en gorilla står på schemat. Plus att jag ska återgå till min uppgift i idrotten nu. Ha en askalas söndag hörrni. Peace out!

nikon



Ofta dimper det ner en kommentar i kommentarsfältet som lyder "vad har du för kamera?", här kommer ett svar till alla er som undrar: Jag äger en Nikon d90, en oerhört bra kamera enligt mig. Den är enkel att hantera och resultaten blir jätte bra. En stark rekommendation!

Checka in min balla tisha jag inhandlade när jag var i Vietnam i våras. Jag gillar den, speciellt märket på kameran och remmen runt halsen. Nostalgi är bara förnamnet. Peace out man!

fly away



Bilder från i somras.

sthlm



För cirka 1 månad sen befann jag och Emmy oss i Sthlm hos fina Flora. På lördagen var vi och ett gäng dundersköna människor på blog-awards. Ni har säkert sett bilder på min förra blogg? Men jisses amalia vad jag saknar det. Det var verkligen en helg jag sent kommer att glömma, tro mig.

coffee


Jag befinner mig i skolan och väntar på att engelskan ska börja, vilket den gör om några minuter. Micheala och jag har precis köpt kaffe som är alldeles för varmt att dricka. Det får hänka på lektionen och vara med som ett fint sällskap. Hoppas att ni hänger med här på bloggen fortfarande, då blir jag jätte glad! Vi hörs latero. Peace out!

cobra



Dessa två bilder från Cobrasnake har varit några av mina favvisar i arkivet ett bra tag. Det är något spciellt med bilderna som får mig att tycka om dem så mycket som jag gör men jag kan  inte sätta fingret på vad...
Peace out!

meadow


Emmy och jag sprang av ren spontanitet ut på en äng i somras och hade en fotosession, det var så varmt och fint ute i naturen då. Nu är allting grått, trist och färglöst. Är det inte lustigt hur tillvaron och årstiden kan påverka ens humör? Men snart är det vinter, åh vad jag längtar tills jag får sitta med vänner och dricka glögg, äta nybakta lussebullar, tända hundratals ljus och bara njuta. Gör inte ni det dudes?

stjärnfallet




ph1. En fin Emmy och en fin Hanna, är inte bilden underbar så säg?
ph2. Vår gud - Håkan.
ph3. En finfin skylt.

Jag har gluffsat i mig pappas underbara fisksoppa, yummie.
Idag hade jag matteprov, jippie. Men det gick faktiskt förvånansvärt bra. Efter skolan bjussade min fina pojkvän på fika, så himla gulligt.
Nu ska jag pusta ut efter dagens alla läxförhör, prov och dylikt, koka mig en kopp te och chilla som en gorilla. Det låter som en ultimat kväll i mina öron. Peace out man!

superman



1. Snyggare tjejer får man bannemig leta efter.
2. Skönt blog-aw folk, I miss it.

Jag nästintill drunknar i matteboken, hjääälp!

peace



Sitter och pluggar matte, skit roligt. Vet ni? Idag har jag skrattat så magen värkt, konstant. Jag skrattade till och med så mycket att jag var tvungen att lägga mig på golvet i korridoren för att kunna överleva situationen, haha! Jisses vilken underbar dag. Peace out!

Och yes, jag kommer börja blogga här så småningom. Mer om det latero!

crazy



Fisheye, shit pommesfrittes vad jag gillar't.

london



Läget är fint, lagom trött efter gårdagens gymnastiktävling. Det blev seger för vår del och det är vi glada för. På dagens schema står dammsugning högst upp, tyvärr. Peace out.

things


finaste emmy i vintras.
tja sötnissar. nu måste jag rusa till träningen. hörs latero dudes!

summer





om jag saknar det eller?! det är bara förnamnet. åh sommar, hur underbart vore inte det?

disco



foton från blogawards.
jag sitter och lyssnar på kents nya album röd och jisses vad g-a-l-e-t bra dom är.
peace out!

sunday




på höstlovet for jag och mina fina töser till malmö - en bild beskriver mer än tusen ord. enjoy!

test


RSS 2.0