Oh what a rainy day

Från Zaras sommarkolletion.

 

Blev väldigt förtjust i dessa bilder. Särskilt klänningen på första bilden och långkjolen på andra bilden. Hittade en så fasligt fin långkjol igår som jag la undan i hopp om att kunna köpa den idag, vilket jag inte kommer kunna. Och det suger lite, faktiskt.

Nog babblat. Idag har vi studiedag. Men jag bestämde mig att vara duktig och ställa klockan på 9. Då steg jag upp och gjorde latte. Smarrigt värre. Nu sitter jag här och lyssnar på regnet som smattrar på fönsterrutan. Ganska mysigt, ändå.

Today






1. Min otroligt fina vän Louise. 2. En glad Kajsa. 3. Fina Louise, igen. 4. Vi drack kaffe. 5. Lite shopping blev det, givetvis. Kan visa senare vad det ligger i påsen...

Min dag. Eller rättare sagt: min eftermiddag. Mötte upp min kompis Louise som jag tyvärr träffar alldeles för sällan. Hon är nog den mest generösa människa jag vet. Åh vad jag gillar henne! Vi gick runt testade kläder, gapflabbade och gjorde av med lite pengar samtidigt som vi fick otroligt fina ting för dom. Sen insåg vi att, nä nu har vi ingen energi kvar, så vi gick och fikade på kaffe och massa godsaker. För övrigt har jag helg nu. Hur gött som helst!

Question

Var har ni tagit vägen? Det ekar här i bloggen. Hoho?

- Kan ju passa på att fråga er vad ni vill se mer/mindre av. Alltid lika spännande att höra!

Sunset


Häromkvällen var jag hurtig - jag drog mig ut på en cykeltur runt sjön med denna otroligt vackra syn. Jag tror aldrig jag kommer tröttna på solnedgångar. Ingen är den andra lik. Lövely!

Yummie



Jag blev lite smått knäsvag. Av allt. Allt satt fint. Som en smäck ungefär. Morr. Grrr.

Heeeeey! Jag sitter här. Det är hockey på tv:n. Kul va? Nej. Inte så värst alltså. Finns bättre tv.
Idag började vi med NP i Engelska direkt på morgonen. Gick nog helt OK, får jag hoppas. Sen hade vi lite lektioner och därefter ett hål. Jag var en snäll flicka som gick till McDonalds och köpte kaffe till både Mathilda och Frans. Kände att jag ville bjussa dem på något fint. Och då blev det just kaffe. Dom gillade det. Sen slutade vi. Jag satt kvar och skrev på min svenska novell tills Niki, Klara och Ellinor kom in till mitt rum och sa att dem skulle gå och käka. Jag hakade på och blev mätt, proppmätt till och med. Sen stack jag tillbaka till skolan eftersom jag var tvungen att göra lite hemtentor osv. Hur skönt som helst att sitta kvar när i princip alla har gått hem! Nog babblat om min intentsiva (naaaaaat) dag. Nu: äta baguette. Sen: dricka te. Sounds good!

Peace.

Yes/no

Bytte designen. Tröttnade lite på den gamla, eller rättare sagt att mina bilder bara innehöll källarbilderna. Tycker ni? Bu eller bä?

Nu ska jag slagga. Hörs imorgon. Puss!

Jag älskar din stil


Hey moi.


Snygga brudar inne på donken.


Sanna inne på donken, min classmate för er som undrar.

Vår första lektion var inställd. Jag ringde Mathilda: vi har inställd hörru... suck. Jag som hade kunnat ligga kvar och snooza i en timme till, men vi sticker till donken och äter frulle (vår skola ligger i princip jämte) sa Mathilda och det gjorde vi. Kaffe och en grymt smarrig frukostfralla med cream cheese och skinka fick det bli. Där satt vi och pratade om helgens bravader tills vi var tvungna att knalla bort till vår ekonomilektion. Trevlig morgon. Sen flöt dagen på, sakta men säkert. Nu ska jag koka te. Ovanligt? Nix.

Big love.

Gör min dag

HEY YOU! Jag har håltimma. Eller inte länge till... Spanskan börjar inom en snar tid. Mathilda, jag och Michaela var ute en sväng på stan innan. Jag gick i hood och det var nästan för varmt. Galet, galet skönt! Våren är kommen och gahhhh vad jag gillar't! Nu ska jag plugga grammatik. Hörs senare! Big love.

Förresten, vill ni höra något grymt? Tryck här!

Lazy days



Ultimat säger jag, vad säger ni? Brallor - Acne, T-shirt - lagarconne, Converse, Halsband - theoutnet. Simpelt men jävligt nice.


Nu ska jag slänga på mig något och trampa bort till mormor där det vankas söndagsmiddag. Gött mos. Later!

Rocket scientist


Hey gullisar. Nu ska jag koka kaffe och plugga bokföring. Låter som en typisk söndag i mina öron. Hörs senare hörrni!

Halfway home


via Knightcat.

Godkväll där ute. Igår var jag på klassfest och det var g-r-y-m-t lyckat. Dans, sång och det där som hör till. Trevligt som fasen att snacka med dem man vanligtvis inte brukar göra. Thumbs up! Frans sov hos mig inatt och det var underbart. Jag älskar att få somna i hans famn och känna trygghet, värme och kärlek. Vi vaknade måttligt utvilade, steg upp och gjorde en mega frulle. Sen satte vi oss på min balkong i strålande solsken, utan att frysa det minsta. Hur gött? Vi satt i solen ett bra tag vilket senare resulterade att jag fick solutslag på mina kinder. Inte lika nice kanske. Men det är väl smällar man får ta om man inte glassat i solen på ett bra tag. Nog babblat. Nu ska jag ta mig till affären och köpa något gott att smaska i sig. Kvällen lär spenderas i soffan. Låter himla bra i mina öron! Hoppas ni får en askalas lördagskväll. Puss!

Wolfman




Min åsikt: 5 av 5 toasts!

Triangle walks


Jag är bara tvungen att slänga in en bild på den otroligt vackra himlen som lös upp omgivningen tidigare ikväll. Det var magiskt på något sätt.

Starry eyed


Galet snyggt. Är i behov av ett par skinnshorts, fort som fasen. Ruggigt snyggt alltså. Bild från Facehunter.


Idag vaknade jag utvilad. Efter 10 timmars skönhetssömn steg jag upp piggare än någonsin. Hade jätte mycket tid på mig. Hann till och med vara så bussig att diska. Det ni! Inte illa. Sen for jag iväg på min cykel i världens motvind, till skolan. Dagen gick fort. När vi hade slutat åkte Mathilda, jag, Michaela och lämnade av Frans vid stationen eftersom han skulle med en buss. Vi pussades hejdå. Och ja. Det var väl det. Mina dagar i ett nötskal, nästan. Nu ska jag koka mig en kopp te, fortsätta lyssna på musik och njuta av att det äntligen är fredag. En liten fågel viskade i mitt öra att det vankas klassfest imorgon. Fett nice!

Big love.

Lost and found





Lite random bilder från förra veckan. Min dalapolle är himla fin tycker jag.

Yes, här sitter jag och dricker te med musik i bakgrunden. Andreas Grega, Jens Lekman och alla godingar. Imorgon börjar jag vid 11 och det är verkligen behövligt med tanke på att jag har suttit och gäspat sen jag kom hem från skolan. Illa gorilla! Nog babbelibabblat. Puss på er!

It's good



Hade man haft 6000 pix bara sådär hade jag inte tackat nej.

Sky phenomenon


Saknad tjej #1.


Saknad tjej #2.

Jag saknar dessa fantastiska töser ovan. Saknar när vi låg i min tomma lägenhet och snyftade till den där fina filmen jag inte minns namnet på. Saknar våra otroliga photosessions på ängen hemma hos Emmy. Jag saknar att sitta upp nätterna långa tillsammans med er och en kopp te. Med andra ord: Jag saknar er.



Imorse när jag vaknade och kikade ut genom fönstret möttes jag av en förskräcklig syn: marken var vit. Vit som i snö. Fyfan tänkte jag och ville mer än gärna krypa ner under mitt varma täcke igen. Sen smälte det, lyckligt nog. Då blev jag glad igen. En glad Kajsa.
Idag hade vi våran "seg-dag" i skolan. Gick till klockan fem. Nollbyte till varenda lektion. Woho. Men tiden går ju fort när man har roligt, visst? Äh, jag ska inte klaga. Vid lunchrasten tog jag och min käre pojk en snabbrunda på stan vilket var trevligt. Nu regnar/snöar (?!?!!?!?!?!?!!!?) det ute och jag ska koka kaffe. Later!

Happy up here


Dricker te och lyssnar på musik. Go kombination. Idag har jag varit himla effektiv. Satt kvar i skolan ett bra tag, trots att vi slutade 11. Sen stack jag hem. En stund. Därefter åkte jag till en väldigt fin vän som jag inte träffat på hur länge sen som helst, Louise. Som jag i princip bor granne med. Det var galet roligt och framförallt underbart.
Eh ja, min dag. Kortfattat. Nu ska jag nog krypa ner i min varma, gosiga säng. Imorgon går jag till halv 5. Thumbs up! Natti natti.

Loud pipes

Har fått en del förfrågningar om jag kan langa upp min spotify spellista, och visst. Har mekat ihop en lista med mina allra bästa favoriter. Annars hade ni fått sitta och lyssna på min 3 dagars långa spellista och det är kanske lite att ta i. Nog babblat. Lyssna och njut, tut tjut!

KLICK!

Strawberry swing



Tänkte bara slänga in ett hej! Idag har jag klippt mig, vilket var på tiden. Annars inget intressant. Solen sken. Solbrillorna fick åka på. Nu ska jag hoppa i säng för att orka med morgondagen. Har 3 inlämningar att stå i. Tjoho. Men tänk positivt nu Kajsa lilla, du slutar kl. 11. Sussa sött!

Good weather, stormy love




Jag var hurtig innan. Gick runt sjön, i rask takt dessutom. Det ni! Galet skönt. Åt våfflor också. Med sylt och grädde. Farligt gott. Nu sitter jag här och inväntar min b-friend. Eller rättare sagt, jag ska masa mig ut och möta honom om en stund. Hoppas er helg har varit kanon. Later!

Paper moon



Hey. Sitter och lyssnar på Shout out louds. Underbart. Utanför fönstret är himlen täckt av ett tjock täcke moln. Ganska tråkigt. Jag börjar bli bortskämd med det fina vårvädret.
Igår hade vi gäster, därav den otroligt pedanta byrån på första bilden som vanligtvis brukar vara smockfull med massa skitsaker. Så jag tog mig i kragen igår och storstädade mitt rum. Känns bra. Ikväll kommer min pojk och spenderar natten här. Jag längtar.

Stop running away


Tja där. Idag vaknade jag utvilad. Skönt som fasen. Därefter käkade jag en gigantisk frukost. Satte mig en stund framför tv:n och kollade på något skitprogram. Mest för att fördröja tiden liksom. Sen åkte vi till mormor och morfar och käkade, igen. Jag kollade igenom en drös med bilder från när jag var sisådär 2 år. Haha. Ganska roligt faktiskt. Och ja, sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Tänkte att jag skulle sätta gaddarna i lite skolarbete.

Vad kul att ni gillade min lilla kärleksberättelse nedan. Blir sååååå glad så! Tack för alla fina och söta kommentarer. Big love till alla er därute.
Nehe. Nu ska (läs: måste) jag shapa upp mina vackra klädhögar som pryder mitt golv. Något jag verkligen ser fram emot. Men med lite skön musik i högtalarna ska det nog funka, tror jag. Hörs senare. Puss!

Det är så jag säger det


Jag minns den där kvällen som igår. Ganska sjukt. Det var ju trots allt i September.
Jag hade smsat dig några timmar innan och frågat, "vill du att jag ska ringa dig när han spelar någon låt?". Det tog ett tag innan du svarade. Sen pep det till i mobilen. "Ja, gör det. Välj vilken du vill". Men jag kunde inte välja av alla fantastiska låtar. "Nej, välj ut en som du vill höra, live" skrev jag till honom. "Okej, ring mig när han spelar Nu kan du få mig så lätt".
Vi kom fram till Göteborg och insåg att vi var tidiga till konserten. Två timmar kanske.
Innan konserten stod jag, Emmy och Hanna och fotade. Med våra fina hattar på huvudet. Precis när Emmy skulle klicka av ett foto på mig pep det till i min mobil, igen. Det var från dig. "Var det från honom?" frågade Emmy. "Ja, det var det" sa jag.
"Visa hur glad du blev av smset då" sa Emmy. Och det gjorde jag. På bilden står jag, med mobilen i handen och världens största smile på läpparna. Jag var lyckligare än någonsin.

Efter en lång väntan drog konserten igång. Jag hade ingen större koll på Håkans alla låtar. Jag kände till de allra kändaste. Känn ingen sorg för mig Göteborg och Kom igen Lena. Ut ur högtalarna strömmade Tro och Tvivel. Trots att jag inte
kunde texten så bra sjöng jag med ändå. Det kändes så bra. Alla var glada och lyckliga. Vi skrek, grät, sjöng, hoppade. Efter många, underbara låtar började det tystna. Håkan gick av scenen. Tog det slut nu? Låten du hade önskat kom ju aldrig. Fan tänkte jag. Jag som ville ringa dig, höra din röst. Jag blev avbruten av att Emmy och Hanna knuffade mig i sidan. Då. Äntligen hade låten börjat. Jag var så borta i tankarna att jag inte ens hört introt. "Ring honom nu" sa dom, och det gjorde jag. När jag såg på mobilskärmen att du svarat kände jag tiotusentals fjärilar fladdra till i magen. Ett lyckorus rakt igenom hela kroppen. Så stod vi där. Nynnade med till tonerna av Nu kan du få mig så lätt. Efter hela låten lade vi på. Utan att säga hejdå eller så. Några minuter senare vibrerade det i min mobil. "Om du var här nu, skulle du kunna få mig så lätt". Och det var då. Den fantastiskt fina Septemberkvällen som jag insåg att mina känslor till dig började övergå till något annat. Något som vi kallar kärlek.

White sky





Efter skolan satte jag och Frans oss vid sjön med en liten picknick. Det var mega mysigt, (kärlek). Sen cyklade jag hem. Nu sitter jag här. Har pyttelite huvudvärk. Men vad gör det om 100 år? Later!

Klänning - Bikbok, Tights - Monki, Solbrillor - Ray ban, Halsband - Lindex.

There's a possibility




Tre ord: Jag blir knäsvag.

Money don't talk


Eftersom alla mina lektioner var inställda idag, kom Frans till mig runt två tiden. Jag var rätt utsvulten, så vi gick till pizzerian, köpte oss varsin pizza och satte oss i min trädgård och myste i bara hoodies. Det kallar jag bra skit.


Fin pojkvän.


Peace.


Hela gräsmattan är fylld med sådana här blåa, fina blommor. Sött.


Jag och lite Frans.


Vi åt och åt. Till slut blev pizzan torr och kall. Kallare än var det var utomhus. Skit äckligt faktiskt.


Spegelbild, tja tja!


Jag jag jag.

Så fruktansvärt skönt med vår. Och ja, nu kan man fan inte säga att det är något annat än just, vår.
Xxx.

Thank you all!




Detta möttes jag av när jag skulle logga in på blogg.se. Det hade jag verkligen inte förväntat mig! Men tack, tack så jätte mycket. Tack tack tack. Och tack för alla otroligt fina kommentar ni ger mig. BIG LOVE!

The view


Idag har vi alla lektioner inställda vilket betyder ingen skola. Hur skönt som helst. Ska ut och sätta mig i solen och stanna där ett bra tag. Hoppas på lite färg! Xxx

Gold guns girls


Tyckte himlen var så himla fin innan. Den såg ut som i introduktionen av The simpsons. Känner ni igen den?

Smarrigt värre



Världens godaste. Eller, det är kanske lite överdrivet. Men gott som fan.
Smörgås (vilken som), philadelphia, skinka och gurka på det. Som pricken över i:et!

Q/A part 2

Hur får du så fina färger på bilderna under?
Åh tack för att du tycker det... Jag redigerar dom, hehe. Minns dock inte hur...


Var rekomenderar du för objektiv till en som har en nikon d40?
Nästa gång ska jag själv införskaffa mig ett Nikkor 50mm 1.8 och det har jag hört skall vara fantastiskt! Så det kan jag starkt rekomendera.


Hur kan du va så snyyyyyyyygg?

Åh tack tack tack!!!! Blir jätte varm inombords!


bestämmer du kläder på kvällen innan eller hur gör du, jag får alltid panik på morgonen och kommer försent!
Oftast, JA. För att spara tid på morgonen... Dock funkar det inte alla gånger med tanke på att jag ofta tar på mig lite hur jag känner för dagen.


Kommer du ihåg mig? Tilda Bengtsson, gammal gammal kompis?
Haha, men KLART som tusan att jag gör det Tilda. Dig glömmer jag aldrig!


How are you now?
Oh, I'm fine thanks! And you?


Favorit modell och färg på converse?

Hmmm.... Gillar basic färgerna dvs. vita och svarta, låga som höga. Kan inte riktigt bestämma mig. Tycker även att röda är snygg-snygga!


Vad är snyggast enligt dej mittbena eller snebena?
Oh. Det är snyggt både och. Tyvärr tycker jag att mittbena har börjat bli pytte pyttelite uttjatat, men fortfarande snyggt! Sidbena är också morr. Äh, svår fråga helt enkelt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad jag tycker.


Favorit butiker?
H&M, Monki, Weekday. Älskar Zara också.


Klär du upp dig i skolan?
Nä, det vill jag inte påstå.


Vad tkr du om chinos och hur matchar du ett par svarta chinos?
Chinos är väl nice. Du matchar dem med allt möjligt. En pösig skjorta, en snygg tisha, en enkel tröja med överdrivet många halsband/accessoarer. Ah, det funkar med mycket till ett par svarta chinos.


För att få en cool look ge några enkla tips?

Kör på det du tycker är snyggt och trivs i. Då får man utan tvekan en cool look!


Du är grym på alla sätt och vis!

Ni anar inte hur mycket det värmer. Tack snälla söta rara gulliga!


Du föresten, tips på balklänningar?

Sök runt lite på Google. Då hittar du garanterat något passande!

Berätta lite om hur du känner för din pojkvän
Massa pirr och fjärilar i magen så fort jag ser honom. Lyckorus!!! Ett stort, fett smile på läpparna. Ah. Som kärlek skall vara. Jag älskar honom. Mitt egna lyckopiller! <3


sommarplaner?

Förhoppningsvis jobba, träffa vänner, umgås med pojkvännen, kanske resa utomlands, spontanresor, sena kvällar, picknickar osv osv osv.


var har du köpt ditt mörkröda läppstift?
Vet tyvärr inte riktigt vilket du syftar på... Men det jag kan komma på, det kommer från Face!


ska du gå på balen i år?

Ja, det ska jag!


hur kommer det sig att du inte ville visa ditt ansikte i bloggen för några år sen och nu kan du?
Har alltid varit lite tillbakadragen när det gäller bilder och sånt. Men sen insåg jag själv att en blogg inte är lika intressant om man inte få se lite bilder på bloggaren...


på ditt inlägg: "MIDNIGHT SKIES", hur gör du för att få en sådan där ram runt?
Laddat ned ett program gratis där man kan redigera bilderna så. Lätt som en pannkaka!


skulle du rekommendera din kamera till nån som har lite erfarenhet av systemkameror elr tror du den skulle vara för svår?
Om man tar sin tid och verkligen läser igenom manualen noga så funkar det säkert utmärkt!


bästa håkan låt!?
ALLA! Dem jag gillar mest och kan lyssna på om och om igen är Nu kan du få mig så lätt, Tro och Tvivel, Augusti i helvete, Ramlar och För en lång lång tid. BIG LOVE!


have u ever had acne?

I would not say that I have had Acne. Sometimes I get pimples, however small. But what does it matter in 100 years?

Life's a song




Hej där, snyggon. Sitter och lyssnar på Andreas Grega. Fin skit. Dricker kaffe. Emellanåt kollar jag på Scrubs och viker mig stundvis av skratt. Haha. Tänkte jag skulle svara på resterande frågor i frågestunden. Förresten, här kommer en dagens - som många av er där ute vill se mer av. Skall bättra mig på den fronten.

Kofta - Gina, Strumpisar - Lindex, Keps - Weekday, Linne - Monki och Converse på det.

Take me back


Frans halva bräda och jag. Jag i backen.


Love. Utsikt från backen.


Big Jump cup. Jag.

Lite fler bilder från Björnrike, som jag förövrigt saknar otroligt mycket. Puss!

Ge.mig.nu.tack!




Hade varit guld värt om något av ovanstående prylar hängt i min garderob tills imorgon. Då hade jag varit en glad flicka. Är himla trött på min svarta, murriga garderob som bara innehåller höstkläder. Nu satsar jag på färger innan jag får spunk.

Q/A part 1

Vad har du för kamera och vilket/vilka objektiv?
Min bebis är en Nikon d90 och till den använder jag mig av mitt kitobjektiv (18-105 mm) och väldigt sällan mitt teleobjektiv.


Vilka inställningar brukar du oftast fota med, helt manuellt/halvmanuellt/auto?
Jag fotar alltid med olika inställningar. Det är himla olika om jag fotar med auto eller manuellt. Skulle tippa på att helt manuellt överväger...


Och hur länge har du varit intresserad av fotografi?
Sen julen 2008, då jag fick min första systemkamera (Nikon d40).


Och hur gammal är du?
16 år.


Går vilken linje?
Samhäll-ekonomi.


Sen kanske säga 5 saker vi inte vet om dig?
1. Jag tycker alla pensionärer är så himla gulliga, haha. 2. Jag har en sjuk förmåga att komma ihåg vad folk heter, även fast dom säkert inte har en susning om vad jag heter eller vem jag ens är... 3. Jag älskar udda mat. 4. Jag har bott i Göteborg i åtta år. 5. Jag blir som ett barn på julatfon när jag är på Liseberg, hehe.


är du duktigt på att åka snowboard?
Jag tycker det är svårt att svara på sådana här frågor själv, därför frågade jag Frans. Han svarade: Jaaa, du är grym för att börjat nu i slutet av säsongen.
Det går framåt iallafall, tur det.


vad vill du bli när du blir stor?
Ärligt talat så vet jag inte det, än. Men hade vart galet kul att starta eget, jobba med människor, något inom mode. Vi får se helt enkelt.


vilken sko tar du på dig först?
Oj, låt mig tänka..........höger tror jag!


vad tränar du?
I början av maj skall jag få mitt gym/jympa kort, så för tillfället - inget.


vad ska du ha på dig på din skolavslutning?
Ingen aning.


hur blev du tillsammans med din pojkvän? var det "love at first sight" eller ni kände varann sen
innan?
Det var love at first sight och massa pirr i magen <3 <3 <3 <3 <3 <3


sen vill jag gärna veta ditt bästa tips för att visa en kille att man tycker om honom, spela svår eller köra på?
Kör på!


du är väldigt söt, sådär helt btw
Åh tack sötnos!


Hur gör du känner att gud jag har inget att ta på mig!?
Får panik och tar på mig något jag trivs i även om det kanske inte funkar.


Hur sminkar du dig när du ska ut , lägger du till eyeliner eller rödaläppar kanske tell me!
Brukar sota ögonen med svart ögonskugga. Röda läppar funkar utmärkt! Annars tar jag bara extra av allt.


Hur sminkar du dig till vardags?
Concealer, mineralpuder, mascara och rouge.


Och kan inte du ha fler dagens?

Ska försöka bättra mig!


hur många läsare har du?
Oftast 500 unika läsare om dagen.


var har du köpt dina Dr. martens skor??
Jag köpte dom på Scorett där jag bor, hösten 2008.


För det första, hur kan du vara så snygg?
För det första, tack snälla rara!


Vad gör du när du har en riktigt dålig hårdag?
Plattar mitt hår och försöker intala mig själv att det ser någorlunda bra ut.


Klackar eller sneakers/converse?
För bekvämligheten, lätt Converse. För snyggheten, lätt klackar.


Var hittar du inspiration till din stil?

Överallt! Kan vara allt ifrån en snygg människa på stan till ett foto Lina Scheynius tagit.


Favorit-te?
Champagne-tét jag smakade hemma hos Emmy en gång, åh.

Ask!!!!!

Ös på med några sköna, lustiga, roliga frågor så svarar jag inom kort. GO BANANAS!!!

Stopp!

Tuesday





Lite vårbilder. Kan liksom inte hålla fingrarna borta från den fina omgivningen. Blommorna på bilden ovan täckte hela gräsmattan. Ljuvligt med andra ord.

Annars? Satt ute hela håltimman med M&M, käkade glass och lapade sol. Underbart. Och inte nog med det - vi satt i tishor. Gaahhhh. Ett konstaterande: jag gillar våren.

Style notes



Snyggt linne, snygga shorts. Härifrån.

JUST NU: @Mathilda

Jag igår.

Nu - in the kitchen.

Jag sitter hemma hos Mathilda. Vi har käkat världens godaste frukost bestående av lingongrova, philadelphia ost, isbergssallad, skinka, tomat, gurka och salladskrydda. Underbar kombo. Tack för tipset Mathilda! Vi vaknade sent efter en askalas kväll! Galet. Nåväl. Nu ska vi chilla, sen sticker jag hem. Kanske går jag ut i trädgården och sätter mig och lapar sol. Kan behövas, känns det som. Ledsen för en osammanhängande text... Puss!

Coffee break


Dagen har sprungit iväg, känns det som. Inte så konstigt med tanke på att jag har suttit och gjort (läs: försökt) en ny header. Men givetvis när jag ska klicka på ladda upp bild här på blogg så går allt åt helvete. Så var det med det. Så en ny header kommer väl så småningom.
Kvällen ser ut att bli trevlig. Mathilda och jag ska ses. Nä, nu måste jag shapa upp här lite. Ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" ungefär. Fint. Hörs senare. Puss!

Upside down




Sitter med datorn i knät framför tv:n. Har gluffsat i mig en gigantisk frulle. Gott som fasen. Jag är mätt - puhh!
Min gårdag var så fin. Frans är så fin. Han skjutsade ner mig på cykeln till bion. Jag hade inte en susning om vilken film vi skulle se och det fick jag inte veta förens filmen började. Så när salen släcktes ner började "Remember me". SOM jag har tjajat om att jag vill se den - och det fick jag. Blev så himla glad och ack vilken bra film. Grät och skrattade om och om igen. Kan starkt rekomendera filmen för er som inte sett den! Därefter cyklade vi hem i den relativt ljumma vårnatten. Kärlek är fint, himla fint.

Nu ska jag koka kaffe (hoppas ni antecknar!!!!).
Big love.

Midnight skies


Nu har jag och Frans käkat klart. Det var helt okej. Och vet ni vad han hade med sig när han kom? En bukett med rosor! Världens bästa pojkvän.
En liten fågel viskade i mitt öra att det vankas en liten överraskning från Frans sida. Det återstår att se vad som väntar. Later!

Lady Dada's nightmare




Snyggt (som alltid) från Cobraormen.

I found a whistle


Jag idag.


Utsikt från mitt rum. Där kommer jag käka många frukostar i sommar. Låter inte helt fel i mina öron..

Some påskliljor - mest för att de speglar våren ganska så bra.



Detta börjar bli vardagsmat. Fint tycker jag.

Tja snyggingar. Jag sitter och lyssnar på go musik, MGMT har ju släppt ett nytt album. Congratulations. Lyssna lyssna. Har knaprat i mig alldeles för många Kladdkake-ballerina. Doppade dem i mjölk. Varning: farligt gott alltså. Det går liksom inte att sluta. Men efter sisådär kex så intalade jag mig själv att "nej, nu räcker det Kajsa" och det hjälpte. Nog talat. Nu är det helg, hur gött som helst. Ikväll har jag bjudit hit Frans. Ska bjuda på mat. Vi hann ju aldrig riktigt "fira" vår halvårsdag på något riktigt sätt med tanke på att vi satt i en bil i sisådär 9 timmar. Annars? Askalas. Nu ska jag koka mig en kopp kaffe innan jag påbörjar matlagningen. Puss!

Kärlekens alla färjor


Jag är hellre blind, än ser ett liv utan dig.

Superstar


Wow. Snygg brud, snygg Emmy.

Har hävt i mig mat, dess för innan var jag och tränade. Skönt som tusan!
Idag hade vi sovmorgon till 11. Cyklade till skolan i strålande sol med musik i öronen. Perfekt start på dagen. Därefter rullade dagen på, snabbt. Trots att vi slutade sent märktes det inte av för fem korvöre. Är ganska övertygad om att vädret påverkar oss, nu för tiden. Hoppas ni mår fin fint alla söta därute. Nu ska jag koka te, för omväxklings skull liksom, hehe. Puss!
border-bottom: 1px dashed black;

just nu: kåv



Dagen har varit lång. Lika lång som till mars, ungefär. Nädå. Men vid halv fyra var dagen slut. Stack en runda på stan med Michaela. Jag fick med mig ett par jeansshorts hem. Alltid lika bra liksom. Ultimata plagget i sommar. Kostade bara 179 pix. Inte så illa pinkat va? Nu har jag för ett bra tag sen kommit hem. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, bokstavligt talat. Men jag orkar inte släpa mig dit och göra något åt saken, vilket jag borde. Får väl göra det senare.
Nu ska jag steka korv (läs: kåv (småländska)) och fortsätta lyssna på världens mysigaste musik: The Perishers. Lyssna lyssna för extrem mysfaktor.
Big love.

surprise!

Efter att vi slutat (11.10) - hur gött?! så tog vi på Michaela en ögonbindel och släpade med henne till en kina restaurang och bjussade henne på mat. Dessutom vare buffé. Efter lunchen rullade vi bokstavligt hem, så mätta var vi! Men gott vare.


Mathilda och Michaela.


Mat mat mat.


Ännu mera mat, och lite jag.


Gullisar.


Sen drack vi kaffe och knaprade marie kex. Yummie.


Finaste Mathilda på väg hem.


Fota lite omgivning, yeah!


Haha, godingar!



Tja.

Ska kila till affären nu, sedan vankas matlagning. Därefter ska jag bänk mig framför tv:n med en kopp te. Later!

"home sweet home"

Här kommer lite blandade bilder från veckan som gått:


Jag på Big Jump cup. Det var hur soligt som helst som ni kanske ser. Kunde knappt se, haha.


Igår. Vi satt uppe på toppen med strålande sol och det var så himla underbart. Ville man åka hem då? Eh nej.


Kärlek.


Jibberish.


En kväll såg himlen ut så här. Vackert som tusan.


Igår var vi i parken innan bilen rullade hemåt.


Sen åkte vi hem, tråkigt men sant. Hade gärna stannat en vecka till.

Såhär har mina dagar tillsammans med min pojk sett ut. Det har varit en mega bra vecka på alla sätt och vis. Snowboardåkning tillsammans med min kärlek. Åh. Jag saknar det redan, verkligen. Kändes himla lustigt igår/inatt när jag skulle krypa ner ensam under täcket efter att ha fått somna i Frans famn varje dag, i en hel vecka. Nåväl. Tack för allt love. Och med tanke på kärlek och love, så hade jag och Frans ett halvår igår. Det kallar jag kärlek.

Nu ska jag göra kaffe sedan ska jag trampa iväg till mormor och morfar för lite mat. Sen: packa upp. Woho, thumbs up (down). Frid ut!

update #3


1. Love och jag. 2. Jag i backen. 3. Frääääns. 4. Big Jump cup.

Yes! Såhär har min dag sett ut, ungefär. Eller ja, alla dagar här uppe i vinterlandet har väl sett ut såhär. Underbart.

Idag var vi på en najs skid/snowboard tävling, Big Jump cup. Jag fotade, därav den sista bilden. Det var ballt. Ganska sjukt. Sen blev det hur bra väder som helst, så vi släpade med kameran ut i backen som jag faktiskt inte haft tillfälle att göra innan. Vädret har varit bajs, rent ut sagt. Snö blandat med regn blandat med mulet. Men idag sken solen.
Imorgon rullar bilen hemåt efter en helt fantastisk vecka. Jag hade verkligen inte tackat nej till en vecka till här uppe. Aja, måste lägga mig om en stund så vi orkar/hinner med lite åkning fram till lunch. Ha det gött! Love.

update #2

Jaha, då var det torsdag. Tiden går snabbt (läskigt snabbt) när man har roligt. Idag när vi vaknade möttes vi av en mindre rolig syn: det regnade. En tjock dimma lågt täckt över backen. Tjoho tänkte vi... inte. Så, hela förmiddagen lång har vi chillat. Myst. Gjort ingenting. Himla skönt alltså. Men efter ett tag tog rastlösheten över, så Frans och jag bestämde oss att vi trots duggregnet skulle ge oss ut i backen. Och det gjorde vi. Eller rättare sagt: parken. Shit vad jag trivs där. Efter några åk stannade vi och käkade. En grekisk sallad fick det bli, smarrigt värre. En fågel viskade i mitt öra att det blir våfflor om en stund. Låter inte helt fel.

Big love.

RSS 2.0