only seventeen




Jag är hemkommen från en ganska intensiv skoldag. Nu ska jag bara chilla järnet, dra på mig joggingkläderna och dra ut på en runda. Skönt som fasen! Latero dudies.

Förresten, vill ni höra lite skön musik? Klicka här. Bara ett tips liksom!

dynamite


Finast Flora och jag på Emmaboda. Ta mig tillbaka nu nu nu nu!

Hey! Sitter i skolan och har precis haft nybörjartyska. Var rätt chill faktiskt. Inte jätte ansträngande. För tillfället inväntar jag Michaela och Mathilda. Ska övertala dom att dra ner och köpa en kaffe som jag kan sitta och smutta på och förhoppningsvis piggna till av. Nåväl. Hoppas ni mår toppen där ute! Hörs latero. Puss!

gold digger


Summerlovin'

Hej lovers! Hoppas ni mår toppen där ute! Jag sitter och häver i mig en kopp earl grey och lyssnar på Kid Cudi. Grymt Har käkat kronärtskocka ikväll. Så himla gott. Annars? Min skoldag har varit så himla lång. Är inte van vid att vara igång med lektioner så här fort. Men jag gillart. Någon söt själ frågade mig vilken linje jag går. Jag går Samhäll-Samhällsmedicin. Jag bytte nu till tvåan och stortrivs redan med inriktningen. Det är väldigt intressant, verkligen. Efter skolan strosade jag runt en runda med Michaela på stan. Det börjar bli höst nu förresten, känns det som i luften. Konstigt nog är det bara slutet av Augusti. Nog babblat. Ikväll ska jag lägga mig relativt tidigt och tagga inför min första Tyskalektion genom tiderna imorgon bitti. Nice! Puss på er.

Såg förresten att jag var på Blogg.se:s hemsida. Jag blev så himla glad när jag fick se det. Tack åter igen för all peppande respons. Ni är guld värda, varenda en av er!

clarity



Jag hade mer än gärna åkt tillbaka till Skiathos idag och avnjutit en vecka i solen. Varifrån kom kylan? Nåväl. Min helg har vart guld värd. Jag har träffat vänner som jag inte sett sen högstadiet och det har varit så himla fantastiskt. Jag hade nästan glömt hur jävla roligt jag har i deras sällskap. I fredags chillade jag och en drös med tjejer framför en film med godis, snack och ja, ni vet. Igår träffade jag samma liga igen för att dra vidare på festligheter. Ack vilken trevlig helg alltså! Måste göras om inom kort. Nu ska jag dricka te och städa upp i mitt bombnedslag till rum. Typiskt söndagar. Huhh!

missin'


Idag är det en sån där typisk dag då jag mer än gärna hade åkt hem till Emmy, tänt massa ljus och druckit te i all evighet. Åh vad jag saknar henne. Till höstlovet är jag hos henne och det kommer bli grymt! Annars? Idag började vi att gå enligt schemat i skolan. Rätt okej, trots att jag går i tvåan. Jag hade min första matte B lektion. Slutade tidigt. Rätt soft faktiskt! Imorgon ska jag ha psykologi och etik och livsfrågor! Så himla spännande. Tack för att jag bytte till medicin. Nu ska jag ut och springa. Skönt! Latero.

summerlovin'


Jaha, då var sommaren 2010 över. Trots att den startade med ett brustet hjärta har den varit oförglömlig, på alla sätt och vis. Jag har fått uppleva stunder jag aldrig gjort förut och blivit tusen minnen rikare. Grekland och Skiathos var en klass för sig. Grekisk mat i en hel vecka och avkoppling var något jag njöt av konstant. Och för att inte tala om Emmaboda! Vad ska jag säga? Det var 4 dagar av lycka, musik, fantastiskt umgänge och skratt. Sena sommarkvällar med nattbad är något jag inte kan få nog av. Myggbett och skrapsår på knäna. Jordgubbar med mjölk. Den otroliga fobin för getingar. Midsommar, sill, potatis, fina vänner. Grillkvällar. Photosessions. Spontantripper till Göteborg. En dagars turer till Blekinge. Sol. Moln. Oregelbundna regnskurar. Jag skulle kunna fylla på listan ett bra tag till, men detta får räcka, annars somnar ni nog, eller något.
Sommaren 2010 har varit fin. Jag har besämt mig för att inte sitta och deppa för att den är över och att hösten börjar närma sig. Det kommer bli mysigt, trots allt. Imorgon börjar jag tvåan. Det är rätt sjukt. För ett år sedan satt jag i aulan och var nervösare än någonsin. Jag hade ingen aning om vilka människor jag skulle hamna i samma klass som, vilket visade sig bli en fantastisk sådan. Jag har träffat människor som jag kommit mig otroligt varmt om hjärtat. Tvåan kommer bli ett kämpigt år, men vet ni vad? Det kommer bli ett jävligt grymt år också, det ska vi se till.

Nu ska jag koka en kopp te, poppa lite popcorn och sätta mig framför tv:n med min fina bror. Vi hörs latero! Puss.

autumn


Några hundralappar fattigare - men ett par höstskor rikare. Det ni!

Hej dudies. Sorry för att det varit så dåligt på uppdateringsfronten, men jag har helt enkelt prioriterat annat. Hoppas ni förstår! Annars då? Helgen har varit fullspäckad med massa roligheter. Gårdagen skulle egentligen spenderas i soffan med Mathilda och en fet påse godis, men planerna blev ändrade och jag kan utan överdrift säga att den blev rätt vild men rätt skoj. Nåväl. Vi hörs. Puss!

wednesday


Hey där. Idag är det en sådan dag då jag knappt orkat lyfta röven. Visserligen när jag ska göra mer kaffe (vilket inte är jätte ansträngande då jag bara behöver trycka på en knapp, och vips 30 sekunder efteråt finns en kopp med nybryggt kaffe. Thumbs up för espressomaskinen!) Men sådana här lazy days ska väl också hinnas med? Jag gillart, även fast jag blir rätt rastlös med tiden... Annars? Jag längtar som ett barn på julafton tills fredag. Vet ni vad som händer då? Jag får träffa min fina Emmy efter en alldeles för lång frånvaro. Det kommer bli så himla underbart. Can't wait!

monday


Hey sunshines! Hoppas allt är bra med er!! Jag mår tipp topp, trots att sommarlovet snart är slut. Visst är det galet? Hur fort har inte denna sommaren gått? Blir nästan lite mörkrädd... antaglilgen beror det på att jag jobbade hela juni ut och for direkt till Grekland när juli började. Därefter hängde jag i lilla v-town med underbara vänner och sen drog vi till Emmaboda. Jisses. Snart börjar jag tvåan. Det är galet. Känns nyss som att jag slutade nian... Nog babblat.

Idag har jag träffat Mathilda som jag saknat bananaz under helgen, då hon varit i Grebbestad. Vi fikade och chillade järnet. Bra dag, bra dag! Nu ska jag stoppa i mig lite spaghetti bolognese. Yummie! Latero.


CRED TILL ALLA ER SOM TOG SIN TID OCH SVARADE PÅ FRÅGORNA I NÅGRA INLÄGG NEDAN!

attack u


Idag har jag gjort ingenting och då menar jag i-n-g-e-n-t-i-n-g. Har nog aldrig varit mer uttråkad. How fun?! Ikväll ska jag träffa mina töser iallafall - tur det. Saknat dom as hell. Latero!

take me back


Ta-mig-tillbaka, nu tack! Emmaboda var 4 helt spårade dagar fulla av allt man kan begära av ett festivalliv. Nu, efteråt uppskattade jag tamejfan leran och allt det där skabbiga man fick uppleva. Jag saknar att få vakna mitt i natten av att någon full jävel trillar in i tältet eller av att försöka göra allt för att hålla sig vaken till klockan 4 på morgonen för att se Thomas von Party (vi misslyckades...). Ah, fyfasiken vad jag saknar det.


Låt bilden tala för sig själv.


Men framförallt saknar jag denna bruden. Jag tror inte ens jag kan förklara i ord. Vet ni? Hon ringde mig igårkväll när Robyn spelade "Don't fucking tell me what to do". Jag dog lite. Det var grymt.

GODNATT! Puss och kram till alla er därute.


if we agree


Här är shortsen jag fick punga ut 50 pix för. Värt!


Idag har jag bl.a skummat igenom tidningar, där jag hittade denna vackra skapelse.


Förra helgen när jag var i Göteborg. Bäst.


Hemma i Göteborg.

Ni är så himla fina. (Var tvungen att yttra mig lite.) Förresten, vill ni njuta av Robyns fantastiska röst? Lyssna här.

nyfikenienstrut

Jag är nyfiken! Vilka är ni där ute som läser min blogg? Kan inte ni vara så gulliga och svara på de tre nedanstående frågorna?

- Vad heter du?

- Hur gammal är du?

- Vart bor du?


Ni är guld om ni besvarar dessa. xx

gimmie

Idag hade jag mer än gärna velat gå klädd såhär. Råsnyggt!

Hey där. Min kväll igår var fantastisk! Träffade massa skönt folk och en drös med godingar från min klass som jag inte träffat på hela sommaren. En grymt lyckad kväll med andra ord. Nu gör jag ingenting, eller - jag dricker kaffe. Och det är jävligt uttråkande ska jag säga er. Ikväll ska jag chilla. Punkt. Tjarrå!

hang with me


Ett litet smakprov på hur håret blev, dock blev det inte världens bästa bild och inte så mörkt som jag tänkt mig. Men jag gillart! Nu ska jag mot stan och shoppa mina efterlängtade shorts för hör och häpna 50 pix! Mega gillart! Puss och hej så länge.

kent

Jag ramlade in på min fantastiska kusins blogg och hittade detta klippet när hon sjunger "Utan dina andetag" med Kent och jisses vad håret reste sig på kroppen. Hur vackert som helst! Lyssna dudies!

Annars? Igår träffade jag mina homies, Mathilda och Michaela över en långfika. Det var underbart. Förutom deeptalk krampade sig magen, som vanligt. Love you guys! Därefter hängde jag med Michaela till midnatt. Ikväll vankas det partaj. Grrrrymt! Latero.


M A BO DA 2


På fredagen satt vi och chillade till tonerna av bl.a I'm from Barcelona. Det var mys.


Emmy var snygg när hon käkade sin pizzastrut.


Klara och jag.


Vi käkade Pringles och umgicks med skönt folk. Jag fyllde mina ben med klistermärken, vilket kanske inte var jätte smart. När jag skulle dra bort dem (läs: klockan 04.00 på natten) slet jag bort lite skinn också, det var inte skönt vill jag påstå. Det syns än på mina ben vart dem har suttit. Aj... (och nej, jag röker inte!!!!)


Jag och Klara.


Lerigt frågetecken?


Kapten Röd var grrrrrrymt!


Stina, jag och Axel på Kapten Röd.


Inget annat än Emmaboda!


Vi stötte på en älg mitt i allt vimmel. Fett!


Lisa och jag tatuerade oss. Stiligt värre!

Ännu fler bilder kommer upp så småningom. Jisses vad jag vill tillbaka. 4 dagar gick alldeles för fort...
Nu ska jag klä på mig och trampa iväg till Mathilda där jag ska spendera dagen. Underbart! Hörs latero. Puss!

M a bo da


Efter ett x antal timmar i ösregn lyckades vi få upp tältet, med hjälp av några snälla gossar.


Efter en galen kväll vaknade vi upp på torsdagen, taggade till tusen inför Hoffmaestro, Andreas Grega, Billie the vision m.fl. Flora var fin, som vanligt.


Fin tjej. Det skriker lycka om bilden!


Jag var glad glad glad!


Emmy och jag gluffsade i oss en nachos tallrik. Då var det guld, nu ser det bara... disgusting ut.


Taggad inför Grega.


Vi gick förbi denna skylten och reagerade. Haha, klämgrillsmacka är inte det hur sött som helst?


Inget annat än Emmaboda!


Här bodde vi ungefär.


Glad tjej!


Glad tjej #2!


Under Digitalism, som förövrigt var hur bra som helst, träffade vi Matilda och massa skönt folk!


Johnossi var grymt!

Fler bilder kommer. Nu ska jag sussa. Natti natti!

baptism


Secondhand shorts.

En glad nyhet: jag hittade min dator!!! Tydligen hade jag lagt den i en väska, vilket jag helt och hållet glömt... Men nu är den funnen och jag lovar att lassa upp bilder från emmaboda asap, ni förstår - kameran är bokstavligt talat full med festival bilder. Gött.
Annars? Ikväll ska jag käka ute på restaurang med två fantastiska vänner. Låter förträffligt bra i mina öron. Hörs latero!

gold


Gaaaahhhhh, guldiga docs! Hur snyggt?!?! Ge mig ge mig! Från sthlmstreetstyle.

something



Från Thecobrasnake.

Vill ni höra på något galet? Okej. Jag hittar inte min bärbara dator. Är det inte fullkomligt otänkbart? Att man lyckas tappa bort sin dator? Visserligen är den bärbar. Tror jag har gått och lagt den på något märkligt ställe, antingen hos mamma eller pappa. Ja, mina päron är skilda - för er som inte visste det. Så troligtvis ligger den någonstans, vi får hoppas på det iallafall. Så länge så snyltar jag pappas dator emellanåt. Det får duga tills min bebis dyker upp.

Imorse lyxade jag till det. Jag gjorde mig en fantastisk fruktsallad bestående av passionsfrukt, melon, apelsin, plommon och banan. Hur gott som helst. Till det: en hemmagjord latte. Nu ska jag klä på mig något vettigt för att sedan traska bort till frisören. Vet ni? Jag ska bli mörk i håret igen. Nu säger jag hejdå till mitt sommarblekta hår och välkomnar istället mitt mörkbruna jag. Bilder lär dyka upp ikväll. Puss på er!

100808


Hej svejs, en liten lägesrapport. Jag befinner mig fortfarande i Göteborg och ska snart stoppa i mig lax. Citronlax och pasta för att vara exakt. Låter inte helt fel i mina öron, to be honest. Nåväl. Senare rullar bilen hemåt. Puss och kram!

Q/A n°3

vilken färg på naglarna är snyggast enligt dig?
Jag särskilt gillar kornblått, mörkblått, grönt (stark grön nyans).

hur gammal vad ud när du förlorade oskulden?

Känner inte att det är jätte väsentligt för er att veta...

vilket är ditt absoluta favoritminne?
När jag var på Håkan med Hanna och Emmy. När jag började ettan och lärde känna Michaela och Mathilda och alla andra underbara människor. När jag och mina fyra själar var i Malmö i höstas. När jag och mina kompisar var på Emmaboda. Ja, jag skulle nog kunna rabbla upp en hel del fler minnen som står mig varma om hjärtat.

tack för en underbar blogg!
Tack för en underbar komplimang! Sötis!

vad heter din bästa vän?
Jag har många bästa vänner.

vilket parti skulle du röstat på i valet, om du fick rösta?

Jag är så oinsatt i politiken så jag vet faktiskt inte.

haj på daj :D jag läser din blogg och älskart! måste bara fråga hur duhar gjort för att få ditt hår så snyggt, är det bara slingor? ha de bäst, från en brud i malmö!
Haj på daj själv! Jag gick till min kära vän Louise som utbildar sig till frisör och bad henne göra lite sommarslingor i mitt hår och så här blev det. Inte svårare än så!

vad använder du för redigeringsprogram? vad är alla du har? tex. fotoramen och de coola filtrerna skulle jag väldigt gärna vilja veta! och har du senaste versionen av photoshop?

I PS och Photoscape. Filtret och ramen är en fotoapp på min iPhone. Nej det har jag inte. Jag har Photoshop Lightroom.

hur sminkar du? vardag/fest? sen vad har du för mascara? och hur sminkar du ögonen? otroooligt vackra fransar! gaaah
Vardag: concealer, mascara och rouge. Fest: concealer, mascara, rouge och sotade ögon. Ibland röda läppar.
Mascaran jag använder nu är denna. Kan rekomendera den starkt!

Dricker du?
Haha på fest ja.

Har du alltid på dig snygga klädder?
Hemma är jag inte särskilt välklädd... Haremsbyxor och en myströja är vad jag bor i då.

Förhållande eller singel?

Hm, alldeles för svår fråga. Båda är underbart!

Har du sätt the notebook och vad tyckte du om den?

Nej det har jag inte. Måste måste måste göra det snart!

Hur ofta brukar du träffa kompisar?

Så ofta jag kan.

vad tränar du för något? är det gym eller något annat?
Jag tränar på Friskis och Svettis, dvs. Både gym och gympa.

Hej! Har inte du haft den här bloggen längre än november? känns sm att jag har läst den länge! gal1 bra!! :D

Åh tack snälla du! Jo jag har bloggat mycket längre än i November. Men först på Devote, där jag startade min fiveminutes blogg. Därefter flyttade jag hit, till blogg.se (men tog bort inläggen från dess) sen bloggade jag på metrobloggen, men nu har jag flyttat hit, troligtvis för att stanna.

Hur kom du på namnet fiveminutes?
Kul fråga! Jag kikade runt på olika låttitlar och hittade Madonnas "four minutes" men sen kände jag att det inte riktigt klickade, så jag valde fiveminutes.

blue


Bild lånad från Ndotter.
Befinner mig i lägenheten i Göteborg med ett glas cola och is. Törstsläckande yes! Dagen har spenderats i stan. Vandrat runt och svettats som en gris. Käkat en grym ceasarsallad. Shoppat lite, bland annat tightsen ovan och ett par andra fab tights med fransar OCH ett par byxor för 20 pix som kostat 400 kr innan rean. Galet. Älskar rea. Älskar att fynda. Man får en sån fantastisk magkänsla! Nu ska jag fräscha till mig, sen vankas ett restaurangbesök. Frid ut!

off to gbg


Hola guapas! Hoppas att ni mår bra därute i avlånga Sverige. Själv är jag bokstavligt talat frisk och halsen känns - bra. Gick förvånansvärt fort för den att tillfriskna. Det trodde jag minsann inte när jag låg och knappt kunde äta yoggi. Nog babblat. Nu ska jag fixa till mig lite, sen kommer min käre far och hämtar mig så drar vi till Göteborg, mitt andra hem. Där ska jag spendera helgen i lugn och ro. Strosa runt på stan och bara ha det allmänt bra. Inte göra någonting, inte passa några tider. Ja, ni hajjar. Vi hörs säkerligen i Götet. Så länge får ni ha en toppen fredag! Take care. Big love

Q/A n°2

Vad avgör om ett te är ett bra te? Tycker du om hårda teer?
Det smakar jävligt gott! Hårda teer? Hm, jadu. Va fan är det?

Om du var här, vad skulle vi göra då?

Lära känna varandra!

Vad tycker du om att vara sexuellt aktiva innan man har inlett ett förhållande?
Personligen tycker jag att det känns lite för oseriöst i vår ålder, men visst, om man tycker det är ett bra sätt att inleda ett förhållande på så är det. Jag är absolut inte emot det.

Vad tycker du om hoffmaestro?

Awesome!

Beskriv vad julen betyder för dig. Tycker du att det är en viktig högtid?
Julen betyder julmat, kalle anka, julklappar, ljus, pepparkakor, familjen, släkt osv osv för mig.
Ja, det är en viktig och väldigt mysig högtid. På något känns den väldigt kärleksfull.

Du verkar ha så fina vänner, hur gör ni för att hålla konakten och "remain" så tighta så att säga?
Allt vänner brukar göra.

Vilken kändis tycker du är snyggast?

Killar: Jude Law, Robert Pattinson, Oskar Linnros, Cam Gigandet, Joel Kinnaman, Channing Tatum.
Tjejer: Megan Fox, Eva Longoria, Lauren Conrad, Mischa Barton är bara några av alla man dreglar över.

Skulle du kunna vissa ditt rum igen?

Det skulle jag verkligen kunna göra.

Kan du svara på dessa frågor i ett videoinlägg?

Too late...

vilka bloggar läser du?? förutom dom jättestora typ kenza blondinbella osv
Emmy, Flora, Jakob, Ellen, Agnes, Hanna MW, Lowe, Lisa, Natalie K är några av de jag följer.

du har en iPhone va?

Jajjamän!

vad tycker du om den?
Fantastisk!

hur länge har du haft den?
Sen midsommar, ungefär.

vad är bra/dåligt med den?

Det enda dåliga är batteritiden. Det tar slut alldeles för fort...

skulle du tipsa andra om att köpa den?

OM jag skulle. iPhone is the shit, verkligen. Köp köp!

Vilken är din favorit färg?
Kornblått, mintgrön och svart.

Katt eller hund?
Hund. Jag är lite rädd för katter. Man vet inte vart man har dom...

Favorit tv program?
Halv åtta hos mig.

Gillar du nudlar?
Nudlar är nice.

vilken tv-serie är den bästa, som funkar i alla lägen?
Satc, utan tvekan. HIMYM är också guld.

om du får välja ett band/en artist att fylla din ipod med och bara lyssna på den resten av livet, vem/vilka skulle det då vara?
Oskar Linnros eller Robyn eller Crystal Castles eller Passion Pit. Nä, alldeles för svårt att välja.

vilken är din favorit affär?

H&M funkar ju faktiskt i alla lägen.

vilken linje går du?

Samhäll - Samhällsmedicin.

vad var det bästa med frans?
Att han var så fruktansvärt mogen och kärleksfull. Snäll. Fin. En perfekt första kärlek helt enkelt.

vad är du mest nöjd över på din kropp?
Haha, brukar få komplimanger över mina läppar och min rumpa.

skulle du kunna se ett förhållande utan sex?
Ett förhållande på 2 månader kanske. Men när man har ett längre och seriöst förhållande då båda verkligen älskar varandra tror jag inte det hade fungerat att inte ha sex. Att ha sex är ett sätt att älska.

är du galen?
Haha ja, jag är galen.

är du kär i kärleken?

När jag är kär ja.

vem är den sötaste du vet?
Min farmor och min farfar.

vad är humor för dig?

Jag brukar inte skratta åt skämt, just för att jag är alldeles för trög för det. Men jag är jävligt intern. Folk förstår inte riktigt vad jag skrattar åt. Jag kan helt plötsligt börja skratta åt något, ett ord eller något en person gör. Några som förstår vad jag menar är Michaela och Mathilda.

viljen conversefärg gäller i höst?
Svarta och vita converse är alltid inne.


Resten av svaren kommer asap, hinner inte svara på fler frågor nu. xx

2 far away


Nu har denna tösen lämnat V-town för att starta ett nytt liv i Oslo, träffa en ny umgängeskrets och leva som en vuxen människa. Det känns så underligt. Numera kan jag inte sms:a henne och skriva "Sis, kom och hämta mig - jag är sugen på en kaj-och-emmy kväll". Nej, det fungerar inte så längre. Hon har blivit stor. Så stor att hon har flyttat härifrån för att börja klara saker och ting själv. Bo själv, laga mat själv, tjäna egna pengar osv osv. Jag har nog inte riktigt fattat vinken ännu, det där med att ta studenten. Det är då allvaret börjar - Det är då man slutar få allt serverat på ett silverfat.
Jag minns så väl på Emmaboda. Det var sista kvällen. Jag var borta i ett tält tillsammans med några sköna dudies från Linköping när Klara ringde mig. "Kajsa, Emmy behöver en kram. Kom!". Så jag sprang, allt vad jag hade bort till Emmy. Min Emmy. Där satt hon. Jag tog hennes hand och omfamnade henne. Vi tittade varandra i ögonen och började storgråta. Och då menar jag verkligen storgråta. Vi grät, grät och grät, kramades och sa fina saker till varandra. Det var i den stunden som vi faktiskt insåg att hon skulle flytta 3 dagar därpå. Men mitt i all sorg och ledsamhet hörde vi hur Crystal Castles började spela vår favoritlåt, Baptism och utan att ens tänka kollade vi på varann, skrek allt vad vi hade och rusade mot konserten - totalt rödgråtna. Det var fint. Galet. Underbart. Fantastisk. Natten lång dansade vi, Emmy och jag och vi tänkte inte ett skit på vad som skulle hända 3 dagar därpå i den stunden.

Q/A n°1

har du några känslor kvar för frans?
Nej, det har jag inte. Jag har gått vidare och likaså har han! Men vi träffas ibland som goda vänner och det är väldigt värt tycker jag.

hur svarar du i telefon?
Hallå/Hallu/Heeeeej/Ah det är Kajsa (om numret är unknown).

vad använder du för smink?

Jag sminkar mig väldigt basic till vardags, dvs. concealer på de ställen som behövs, mascara, rouge - kachiiing!

kan du visa bild på dina favoritskor och favoritplagg som du äger?
Mjo, skulle jag väl kunna. Eller, tycker ni att det är någon mening att jag fotar mina converse? För ni vet väl hur dom ser ut? Mitt favoritplagg är en annan femma och det skall jag nog kunna ordna.

vilket schampoo och balsam använder du?
Matrix.

målar du allitd naglarna?
Haha, ja, tyvärr. Känner mig väldigt naken om jag går utan nagellack vilket är väldigt taskigt mot naglarna i sig eftersom de blir jätte utslitna när man tar på och tar av nagellacket konstant. För så fort mitt nagellack börjar flagna av målar jag antingen över de, eller tar bort med aceton. Och i längden är det rätt logiskt att naglarna får ta en hel del skit, därför borde jag vila dem. Haha, detta svaret om mina naglar blev nästan en hel uppsats.

vad tycker du är ett "måste" plagg i höst?
Möjligtvis skinnjackan med pälskrage.

vilken rengöringsprodukter använder du till ditt ansikte?

För tillfället använder jag någon Nivéa rengöring. Ganska skön.

handlar du på secondhand? ifs vilken är din favorit secondhand butik?
Jag har blivit väldigt dålig på det, på sistonde. Men jisses amalia vad lycklig man är när man lyckats fynda något unikt. Yummie.

ska du till blog awards?
Yaman!

har du någon kille på g?

Njea.

vad gör dig lyckligast här i livet?
Min fina familj, mina vänner, musik, resor osv osv osv osv.

kan du sjunga?
Kan jag väl.

vad använder du mot torra läppar?
Vaselin is the shit! Kan väl säga så här: jag kan inte somna utan det.

Vad använder du för inställningar när du fotar? Några tips till en nybörjare?

Åh, jag har aldrig samma fotoinställningar.

viker eller knöglar du toapapper?
Haha, jävligt skön fråga. Jag viker - annars gör det förbannat ont!

saknar du kärleken?
Min första kärlek var något av det finaste jag har upplevt. Nu ser jag tillbaka på det som en fin svunnen tid - och jag ler.

vilka andra intressen har du förutom att fota?

Sjunga, spela gura, träffa mina finaste vänner, träna (när jag får mitt träningskort), fika lääääänge, leva livet.

hur gammal var du när du fick din första kyss?

Min riktiga kyss som står mig varmt om hjärtat fick jag uppleva i höstas. Den var fin.

time for questions

Nu när jag ligger hemma och är sjuk (läs: på bättringsvägen, verkligen) passar det utomordentligt med en frågestund. Ös på med crazy frågor så svarar jag inom kort!

STOPP!

ring mig


Snyggt. Gillart.

Fan vad min hals går mig på nerverna. Ska jag beskriva känslan mer konkret? Okej. Det känns ungefär som att en fågel flugit in i min hals satt sig där. Det svider as hell. Jävligt lökigt. Det enda som jag kan stilla hungern med är yoggi. Hur nice? Äh fyfan. Nu vet ni. Latero

Home


Hey lovers. Jag är hemma från 4 sinnes, fantastiska, mysiga, crazy, bananaz, vilda, blöta, kalla, varma, underbara, fina dagar i Emmaboda med massa skönt folk. Artisterna var grymma och det går inte att välja en specifik. Nåväl. När jag kom hem i söndags morse blev jag rejält sjuk. Feber, huvudvärk och halsont - vilket senare visade sig vara halsfluss/kissing disease. Så sen i söndags morse har jag sovit, sovit, sovit, kollat satc, försökt äta, kollat snabba cash osv. Fan vad detta suger. Men va fasen, det var jäkligt tur att denna förbannade sjukan anföll mig när jag kom hem och inte i Emmaboda. Tack som fan alla som gjorde dessa 4 dagarna till det som det blev. Ni är guld.

RSS 2.0