Emmaboda!!!


Nu drar jag mig mot Emmaboda med ett skönt gäng för att leva livet i några dagar. Se jävligt många grymma artister: Crystal Castles, Uffie, Hoffmaestro & Chraa, Parken, Andreas Grega, Johnossi osv osv osv. Kameran hänkar så när jag är back on track lovar jag en drös med bilder. Hörs någon gång på söndag. Peace out!

First love





Model: Atlanta De Cadenet Taylor, bilder från Cobraormen.
På något påminner bruden ovan galet mycket om min vän Flora, vissa drag liksom. Är jag ensam om att tycka det?

Jag sitter och lyssnar igenom min spellista inför Emmaboda. Just nu går min gudinna på repeat, Uffie. Hon är galet bra alltså. Idag har jag degat framför tv:n och avnjutit ett x antal avsnitt satc. Därefter trampade jag ner till stan och mötte upp mitt Emmabodasällskap. Vi planerade. Fikade. Taggade. Ja, ni hajjar. Nu ska jag koka mig en kopp te och lägga mig relativt tidigt, trots att det är sommarlov. Love

digitalism



Hey dudies. Jag lever. Njuter. De två senaste dagarna har varit awesome. Umgåtts med dem finaste och dansat inpå småtimmarna. På onsdag sticker jag och ett gäng brudar till Emmaboda. Jisses. Kan väl uttrycka mig något i stil med: JAG ÄR TAGGAD SOM FAN. Peace.

cry when you get older




Godkväll därute. Jag sitter och myser med en kopp te till tonerna av Bon Iver. Han är guld. Nästan lite mer än guld värd, till och med.
Idag har jag avnjutit en lång, skön dag med min fantastiska vän Niki som jag inte träffat på sisådär tre veckor, vilket är alldeles för lång tid. Hela dagen har vi bara pratat om vad som har hänt under den långa frånvaron och det var så värt. Hon har varit i London och jag är inte avundsjuk alls, oh nej. Tack för en underbar dag, min fina vän. Hoppas ni har haft en toppen dag, vad ni än har gjort. Big love.

difficult



Storasyster och lillasyster.

Robyn äger, som fan. Ville bara förmedla detta.

i don't like mondays


Ovanstående läckerbitar, härifrån.

Tja, gullisar. Det är molnigt och alla är bortresta, känns det som. Jag älskar att inte göra någonting. Sitta och dreggla över saker man vill internetshoppa, sätta på ett avsnitt satc och vika sig av skratt åt Samantha, koka kaffe/té, sitta på balkongen och bättra på brännan (vilket inte går idag eftersom hela himlen är täckt av moln) osv osv. Vad har ni för er? xx

dancing on my own


Fotona har min fina syster Emmy tagit. Hon är guld värd. Alla borde ha en sådan som henne. Mitt alldeles egna lyckopiller. Och av någon anledningen blev bilderna pyttesmå, vilket suger ganska hårt. Jag ska göra mitt bästa för att hitta ett större format.

Förresten. Daniel Adams-Ray, är grym. Denna låten går på repeat i mina högtalar. Lyssna, ett tips liksom. Loves

come back home

Detta gillar jag starkt. Färg är fint, som snus.

Idag är jag glad, jätte glad - och det gillas. Nu ska jag stoppa i mig lite mat för att sedan se vad dagen/kvällen har att erbjuda. Peace!

dum av dig

Nu ska jag, Malin och Emmy bada. Kolla film. Mysa. Ni vet, det kallas sommarlov.

my heels are killin' me

Jag befinner mig hos Emmy och har det bäst. Frid ut!

tomorrow can wait



Vart har ni tagit vägen? Ni är som bortblåsta, i en tromb. Eller något liknande. Jag saknar er.

Kvällen ska jag spendera med Mathilda. Vi ska dansa in på småtimmarna och det låter alldeles förträffligt bra i mina öron. Ha en kickass lördag dudes!

horn & winnerbäck





Mathilda min kära vän var på Melissa Horn och Lars Winnerbäck häromdagen. Jag är lite smått avundsjuk faktiskt. Hon berättade att det var hiskeligt fint. Och det tvivlar jag inte en sekund på.
Och ja, som ni säkert förstår har Mathilda knäppt fotografierna.

wanted



Dregglar lite över varenda pryl ovan. Särskilt skorna. Acne. Ruggigt snygga.

Ni finner dem nedan:
1, 2, 3 och 4.

i'm not your toy

Från idag.

La Roux går på repeat, därav rubriken. Jag ska koka mig en kopp te nu. Earl Grey. Kanske slänga på ett avsnitt satc. Jag älskar sommarlov. Inte nog med att jag älskar värmen, sena sommarnätter, nattbad, jordgubbarna och allt det där som hör till - utan även spontanitet. Ni vet den där känslan av att bara säga "vi sticker till Göteborg imorgon" eller "ska vi dra till Öland?". Det är så himla underbart. Det finns liksom inte när skolan drar igång eftersom man alltid har något uppbokat flera helger framöver. Jag ska ta vara på detta sommarlovet. Verkligen. Även fast det gått en bra bit, redan. Och det där med tid. Jisses. Det går för fort. Jag blir ibland lite mörkrädd när tiden springer iväg. Ville bara dela med mig av detta. Nu: tekokning. Latero!

 


dancin'









Min dag kan beskrivas med ett ord: GULD! Mathilda kom hem till mig och vi gjorde absolut ingenting. Myste. Pratade. Skrattade. Ni hajjar. Gjorde iordning en trevlig picknick korg och cyklade iväg till en fantastisk plats där vi satt och sörplade kaffe. Sedan anlände Michaela och det blev som det brukar. Gapflabb och jävligt bra. Som det ska vara. En underbar dag med två underbara töser. Tack lovers.

Jag lyssnar på Vampire Weekend. Dom är grymma. Ha det bäst dudies. Love

new stuff



1. Äntligen fick vi tummen ur och satte upp mina horn som pryds av några smycken 2. Min nya parfym. Mmmm, så god. Hugo Boss Orange. Jag gillart 3. Kläder 4. Halsbandet som tog slut på H&Ms hemsida fortfare än det kom in. När vi var i München fanns det en ställning med cirka 30 st sådana. Jag flög på rosa moln i några sekunder. Lovely.
Det blev en runda runt sjön innan. Var faktiskt förvånansvärt skönt. Beskådade även en av de vackraste solnedgångarna någonsin. Träden var alldeles oranga av solens strålar.
Imorgon ska jag träffa mina två töser, Michaela och Mathilda som jag inte gjort på år och dar, känns det som. Nu kallar min säng. Hörs imorgon. Loves!

 


danger zone




Random bilder. Översta från München, mellersta från när vi lyfte. Nu vet ni. Äh, nu bara måste jag ut och springa. På med massa bra musik så blir det nog en enkel match. Puss och kram, dudies.

grekland n°2






Ännu mera Grekland. Ännu mera tillbakalängtan. Nu tror jag bestämt att jag ska ut på en joggingtur i den äckligt kvava luften som får mitt huvud att kännas som en fotboll någon står och sparkar på, ungefär. Ha det snyggingar. Frid ut.

year of silence


Kvällen igår blev väldigt spontan. Lisa och jag träffade lite folk. Käkade. Satt vid sjön in på morgontimman och var oss själva, dvs. jäkligt bananaz. Sen frös vi. Så vi trampade hem och kröp ner i min säng och sussade sött. NU: kaffehäng. Så här ser jag ut idag, för den söta själen som undrar.

Linne - h&m, cykelbyxor - Bikbok, skor - Converse

pianomadness


Hängt med Lisa hela dagen lång. Gjort stan en snabbis. Därefter gick vi och lade oss i parken, käkade, lyssnade på musik och snackade om djupa ting och odjupa ting. Mys värre. Nu hänger vi fortfarande och ska snart masa oss bort och köpa pizza. Olala. Hörs senare finisar! Loves

Shorts - Levis, linne - Monki, halsband - h&m.

today:

Tidigt tidigt rullade bilen mot Blekinge för en heldag vid havet. Eller hav och hav - stenbrott rättare sagt. Med klippor. Och turkost vatten, för att vara Sverige i allafall. Mys.


Jump! I sällskap: mina två små kusiner, moster, mami.


Lillkusin Elsa. Finis.


Andra lillkusinen Clara.


Moi.

Yes. Min dag, i bilder. Sjukt gött alltså. Men sen började molnen dominera så vi for hem till stugan och gluffsade i oss jordgubbar och glass. Smarrigt värre. Ska snart sussa, tänkte vara lite hurtig och springa runt sjön imorgon innan frukosten. Hörs! Loves

grekland



Hey dudies. Nu är jag hemma, från ett underbart Grekland DÄRAV den dåliga uppdateringen. Det gick så fort. När mina 3 jobbveckor tog slut satte jag mig i bilen mot Göteborg för att senare flyga vidare till Grekland. Jag hann inte slänga in något "hejdå-inlägg". Hoppas ni förstår. Och de där kommentarerna i stil med: "vad håller du på med? mening att ha en blogg när man aldrig uppdaterar" går mig lite på nerverna. Är det jag eller ni som bestämmer när jag uppdaterar? Jag undrar. Nåväl. Jag var bara tvungen att klargöra detta.

Min resa har i vilket fall varit underbar. Mycket mellanlandingar, tåg, buss och båtresor har jag fått uppleva. Men vad gör väl det när man befinner sig på ön där några scener från "Mamma Mia" spelades in? I en vecka har jag gluffsat i mig Tzatziki, Greksallad, Souvlaki, Grekisk yoghurt osv osv. Degat i hotellets hängmatta dagarna i ända med "Snabba cash" i handen som hann ta slut lika fort som jag hann smörja in kroppen med solkräm, ungefär. En fantastisk semester. Nu har jag något galet crazy att se fram emot: Emmabodafestivalen. NÅGON SÖT SJÄL DÄR UTE SOM SKA DIT? Hörs senare, med bilder från Greklandet. Love.

RSS 2.0