tinnitus i hjärtat






Hey lovers! Några random bilder från dagarna som gått. Idag ligger jag hemma med dunkande huvudvärk och är helt utmattad. Tror minsann jag behövde lite vila efter allt plugg. Det tar på krafterna, tro mig. Nu ska jag koka te och studera idrottslära. Det är så vackert ute. Håkan Hellström är min gud - det kommer han alltid vara. Kärlek till er.

right side of my brain


För snart exakt ett år sedan.

Hej godingar. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering.. Jag har faktiskt en ursäkt - skolan. Den tar kål på mig just nu, utifrån och in. Känns det som. Ikväll har jag deadline på en etik examination, imorgon har jag tyskaprov och på onsdag idrottsprov, engelskaprov och historiaprov. Jag vet faktiskt inte hur jag skall kunna överleva tills dess, men med en gnutta motivation lär det väl gå vägen. Så ja, som ni säkert förstår hamnar bloggen i kläm tills vidare, dvs. torsdag. Då är jag back on track. Och vet ni vad? På torsdag klipper jag av några års hårsparande. Ska bli spännande. Förresten, fy sjutton vad mysigt det är med snö ute. Käkade precis upp min lussebulle och drack upp min glögg. Nu ska jag plugga tyska och fortsätta med min inlämning om abort. Vi hörs. Love

fin helg


Denna helgen har varit fantastisk, på alla sätt och vis. Det började med i fredags, då jag satt i mitt arbetsrum i skolan med wesclurarna i öronen. Plötsligt stänger jag av musiken och tittar mig omkring, och i dörren ser jag Emmy stå med världens största leende på läpparna. Jag kastar mig i hennes famn, åh. Underbart. Framåt kvällsnåret anlände 12 otroligt fina tjejer hit för lite födelsedagsfirande för mig. Vi drack gott och smaskade i oss lite tilltugg. Jag öppnade paket och blev så glad. (tack alla för allt fint ni gav mig) Nåväl. När alla gått hem efter mycket skratt somnade jag, Michaela och Mathilda. Morgonen därpå städade jag upp och mötte upp finaste Lisa. Vi tog bussen ut dit riksmästerskapen i gymnastik hölls och kikade på de som tävlade. Jag måste medge att jag saknar det som tusan, gymnastiken alltså... Nog babblat. Runt 9 snåret igår trampade jag upp till finaste Isabelle och spenderade kvällen och natten hos henne. Imorse sov vi ut, åt en dunderfrulle och kröp ner en stund till. Sen trampade jag hem. Mamma hade lagat en av mina favoriträtter till kvällsmat. Nu sitter jag här med datorn i knät och avnjuter min "Mysegos" lista på spotify, hör regnet smattra mot fönstret och inväntar Emmy (som precis ringde på telefonen i samma stund som jag skrev detta...). Nu ska vi häva i oss några koppar te, smaska på lussekatter och prata skit. Gillart, så underbart. Puss på er (och snälla, kan ni inte inse att jag inte alla gånger har tid att blogga - jag syftar på de där tröttsamma kommentarerna).

PS. Jag har läppstiftspussmärke på kinden för den som undrar, haha!

gryningspyromanen


Så här såg jag ut -08 då Emmy och jag blivit sminkade inför Blog Awards. Jisses, tiden går så galet fort.

Hej godingar! Jag sitter och avnjuter Daniel Adams-Ray's senaste album och har precis hävt i mig min hemmagjorda latte. Underbart! Annars? Imorgon har jag NP i Svenska B, huhh. Men det ska nog gå bra. Igår var jag på Afrodans. Var bland den roligaste träningen jag testat, testa! En stark rekomendation. Mycket mer än så hade jag inte på hjärtat. Nu ska jag åka och handla. Kärlek!

lilla lady


Blir lite knäsvag av bilden ovan. Hittade den på världens finaste Karnas blogg.

"Våra brister gör oss till människor" ur Daniel Adams-Ray's Lilla Lady. Så sant så.

2gether




Min dag har bestått av konstant städande, tårtbakande och allt det där som hör till inför släktkalas. Mysig dag, helt enkelt. Min släkt är så fin.

let's dance instead





Jag går runt i huset och fotar allt, som ni kanske ser. Hehe. Nåväl. Tänkte bara säga tack för alla fina gratulationer. Kärlek till varenda en!

35 mm

HEY lovers! Igår när pappa kom innanför dörren räckte han fram ett paket. I det låg mitt drömobjektiv *världens lycligaste tjej*, ett NIKKOR 35mm f/1.8G. Här får ni några smakprov!


Födelsedagsros från mamma.


Finaste Fanny kom förbi mitt rum i skolan. I 18års present fick hon detta fina armbandet av mig och Lisa. Gillart!


Finaste Fanny.


Min roomie, min soulm8, min favorittjej, min bästis, min älskling har klippt lugg. Så himla fint!


Min underbara klasskompis Andrea!


Och min andra fantastiska klasskompis Stephanie. Med världens finaste leende dessutom!


Hamodi på rasten. Och nej, jag röker inte.


Jag var glad på svenskan!

...OCH DÄR KOM FOTOMOTIVATIONEN TILLBAKA! Vad gör vi? Nu kör vi!

17!!!!!!


Idag är det ingen vanligt dag, för idag är det min sjuttonde födelsedag! Ingen märkvärdig ålder, tycker jag. Men ett år mina vänner, det går fort.
Dagen började med att jag väcktes av min underbara, fantastiska, älskade familj. Några snoozknapptryck senare steg jag upp och möttes av en drös sms från fint folk. Tack finingar. Nåväl. I skolan under vår håltimme försvann Michaela och Mathilda på "toa" i drygt 20 min. Sen ringde telefonen, dislayen visade Mathilda - "Kom till mandeltorget" sa hon ivrigt. Jag gick dit, och möttes av ett bord fyllt av tårta och kaffe. Jag har dem finaste vännerna. Tack mina udiesar, älsklingar - tja, kärt barn har många namn. Ikväll ska jag äta japanskt med min familj och emellanåt plugga lite Historia. Ciao!

förlåt att jag aldrig sagt förlåt


Hej godingar! Ett fint höstlov är nu över. Så himla skönt, tja, inte att det är över - men att få vara ledig. Att i en vecka inte få göra ett piss. Att bara gå hemma till klockan 5 i myskläder och zappa mellan The Simpsons och liknande program. Att få dricka så mycket kaffe man bara orkar. Att kolla halvkassa filmer med en fin person. Ja, ni hajjar. Höstlov är underbart. Nog babblat. Idag hade jag mitt första Matte B prov. Usch. Tanken av ekvationer, konjugatregeln m.fl gör mig illamående. Annars? Livet rullar på. På torsdag blir jag 17 bast. Nu ska jag åka och handla. Ursäkta för ett hemskt osammanhängande inlägg... Puss!

Rubriken kommer från Daniel Adams-Ray nya album "Svart, vitt och allt däremellan". Lyssna på låten, det är den bästa.

JK




Jon Kortajarena. Eh... jag låter bilderna tala för sig själva, hehehe.

Hej lovers! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det toppen, eller... upptäckte till min fasa att hela min sminkväska har blivit stulen. Kult? Eh nej. Inte när allt mitt smink låg där i. Från Face och Make up store. Nu får jag börja om från början, åh vad trevligt. Nåväl, det löser sig. Mathilda kom hit vid elva tiden i förmiddags, vi käkade brunch och myste. Pratade om allt. Fin tjej. Världens finaste Mathilda. Snart ska jag åka iväg och träna. Skönt! Puss.

cravings


Så himla fint. Vill ha allting.

Min helg har varit fin. Mys blandat med festligheter. Bra kombination! Igår var jag, Michaela och Vicky på bio - Paranormal activity 2. Jag kan väl säga så här: jag har aldrig gått på en bio där jag varit tvugen att hålla min halsduk för ögonen och varit så rädd att jag nästintill skitit på mig. Men jag rekomenderar den faktiskt, väldigt välgjord film - och som sagt, läskig as hell. Nåväl. Ha det fint godingar. Puss!

RSS 2.0