silvia


Hej godingar! Jag befinner mig just nu i min fantastiska soffa, Miike Snow går på repeat. Grymt. Vet ni vad? Jag har lov. Höstlov. I en vecka. Det är så fruktansvärt välbehövligt med tanke på att jag har två matte B prov och tre historia B prov när jag kommer tillbaka, och ett ganska så saftigt psykoligiprov. Gissa vad jag kommer göra till stor del av lovet? Just det - plugga, studera, råläsa osv. Usch. Jag ser inte fram emot det, någonstans. Är det lov skall man väl för sjutton inte behöva tänka på skolan och läxhögar?! Nej, dålig stil. Nog babblat. Veckan som gått har varit underbar. I onsdags var jag ledig. Hur skönt som helst. Näe, nu ska jag koka mig en kopp te och njuta av att jag är ledig. För lite lov skall jag faktiskt få ha. Sovmorgonar, det ser jag fram emot. Puss!

BIG love



Lite mer än ett år har gått, sen ni två fantastiska människor kom in i mitt liv. Ni kan mitt liv som en öppen bok. Det är tillsammans med er jag kan prata med om precis allt. Så mycket kärlek mina fina hjärtan.

Hej godingar! Hoppas allt är bra med er. Jag mår kanon, lite trött - men det hör väl till på måndagar? Nog babblat. Idag insåg jag att det är höstlov om en vecka. Så himla underbart! Välförtjänt som tusan. Nu ska jag koka te och tända massa ljus. Hösten är trots allt mysig. Puss!

grattis älskling






Idag är det min älskade Mathildas födelsedag. 17 år år. Grattis!
Jag skulle kunna skriva en bok om dig och berätta hur fantastisk du är som person och hur innerligt tacksam jag är för att du finns vid min sida, dagligen - men jag väljer att sammanfatta mig kort. Jag skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan dig Mathilda. Det hade varit så fruktansvärt tomt och innehållslöst. Du är den tjejen som sätter färg på min vardag. Det är dig jag ringer om jag känner mig deppig eller nere. Bara jag hör din röst och ditt "Hajh" i andra sidan luren, skiner jag upp.
Åh. Jag hoppas du får den bästa födelsedagen, för det är du värd. Du är värd så mycket, så mycket. Jag älskar dig Mathilda, och det vet du.

breakfast


Hey dudies! Imorse gjorde jag en riktig brakfrulle som bestod av ovanstående smaskigheter. Jag blev mätt! Annars? Idag har jag inte gjort många knop. Jag skall klä på mig alldeles strax för att sedan trampa iväg till min fina kusin som jag inte träffat på ett bra tag. Alltid lika guld! Ha det bäst. Hörs latero!

last night


Lisa, Lovisa och Amanda! Finaste tjejerna!


Älskade vän.


Älskade vän!


Snygga tjejer!


Don't stop the dancing!


Jag var glad!


Födelsedagsbarnen! Så fina.


En av presenterna dem fick av grabbarna var varsin fisk. Dem blev döpta till Diskus och Fiskus.

Jag låter bilderna tala för sig själva. Men jag kan sammanfatta kvällen som fantastisk! Skönt folk och bra musik. En kickass kväll, helt klart. Dagen till ära skall jag spendera i soffan, med ett x antal avsnitt satc. Låter b-r-a. Ha det fint, lovers.

b-day


Idag är det världens finaste Isabelles b-day! Grattis hjärtat! Detta skall givetvis firas och jag känner på mig att det kommer bli awesome kväll på alla sätt och vis! Ha en kickass kväll dudies, för det ska jag ha!

round it goes



idag är det ingen vanlig dag...


...för idag är det världens bästa Fannys födelsedag! Hon fyller 18 och jag tycker vi hurrar för henne! HURRA HURRA HURRA! Hoppas du har haft en toppen dag, och att den fortsätter lika bra! All kärlek till dig, min fina vän!

use somebody

Ph via Fashionsquad
Hej godingar! Hoppas allt är bra med er! Jag mår kanon. Har en så himla fin helg att se fram emot. Festligheter till max. Annars? Jag ska strax häva i mig lite gulaschsoppa och avnjuta Eclipse, med te som sällskap - givetvis.
Idag var vi på simhallen på idrotten, rätt chill. Livräddning är förövrigt inte något som tillhör mina starka egenskaper, men det var rätt underhållande. Vi hörs latero. Och ja, förlåt för alla egopics på bloggen... Hehe. Skall bli mer varierat, lovar det. Puss!

dreamer


Hej lovers! Hoppas allt är bra med er och att ni hade en kickass fredagskväll! Själv spenderade jag den hemma i soffan med dipp och grönsaker. Mmmm, hur smarrigt som helst. Sjukt underskattat (från min sida). Nåväl. Idag har jag inga direkta planer. Framåt kvällen ska vi käka middag med släkten. Låter som en relativt mysig lördag. Nu ska jag koka kaffe. Puss på er!

most wanted

1. shopthetrendboutique.com. 2. lagarconne.com. 3. my-wardrobe.com. 4. kurtgeiger.com och 5. philippetournaire.com


Den där ringen alltså... Jag är mållös, så att säga. Ungefär. Amazing! En hel jävla stad på ett ringfinger, ballt alltså, ballt. Nåväl. Med detta säger jag godnatt. Sussa sött, söthjärtan.


thursday night



Från i somras.

Hey dudies! Jag befinner mig för tillfället i min fantastiska säng. Ögonen är sådär jätte tunga och skulle när som helst kunna slockna med en händelsrik (eller kanske inte så jätte, men det känns lite som det när man varit hemma två dagar i rad och inte gjort så mycket mer än sovit) dag. Jag hade engelskaredovisning bland annat. Käkade korv stroganoff i skolan, konsistensen smakade... kork. Inte särskilt njutbart med andra ord. Nog babblat. Nu ska jag gluffsa i mig pizza och bänka mig framför tv:n med veckans sista avsnitt av Halv åtta hos mig. Börjar ungefär bli lika traditionellt om kvällarna som alla koppar te jag klunkar mig, hehe. Ha en fin kväll. Och vet ni? Imorgon är det redan fredag. S.j.u.k.t vad fort tiden går. Puss!

MIND ON HOLD



Jisses, detta känns som igår trots att det var i juni. Tiden går förbannat, läskigt fort.

Hej godingar! Idag har jag varit hemma och kurerat min hals och mitt huvud med sömn och ett x antal koppar te. Dessa tjaskiga höstförkyldningar. Så, ja... jag har därför inte så mycket roligt att berätta om min dag.
Hörs latero. Puss och kram!

Har ni nåt kul på hjärtat? Snälla, söta, rara ni - berätta.

get up and go


En trött Kajsa efter en lång skoldag.


Mitt ganska så jätte stökiga rum för tillfället.


Jag möts av denna fantastiskt fina höstsynen varje gång jag kikar ut från mitt rum. Ni anar inte hur vackert det är.


Nyinvesterade fjärderörhängen för 25 pix.


Min vän Louises galet gulliga kissemisse Greta.

Lite random bilder från de senaste dagarna.
Min helg har varit finemangsfin. I fredags var jag tillsammans med mina underbara kompisar Michaela och Isabelle hos en gammal klasskompis och dansade natten lång. I lördags spenderade jag dagen med Lisa på stan. Käkade scones och pratade i timmar. På kvällen trampade jag iväg till min fina vän Louise (läs: 40 meter bort från mitt hus, hur chill?) som nyligen fyllt 18. Där det bjöds på mat och dryck. En fantastisk kväll med andra ord. Och mitt i allt nöje har jag drunknat i allt plugg, därav den urusla uppdateringen. Fy farao. Men tja, så är det att gå i tvåan. Idag har jag iallafall bockat av en samhällsredovisning. Imorgon kan jag bocka av ytterligare en Geografinlämning. Sen kan jag pusta ut, åtminstonde i några dagar. Jag skall nog släpa med kameran någon dag i skolan. Låter det bra? Nu ska jag skriva om jordbävningar och dylikt. Big loves!

Här
bjussar jag på en måndagsspellista med några godingar till låtar. Enjoy!

det var jag


Haj godingar! Hoppas läget är fint med er. Jag har en killervecka, dvs. 1 prov, två redovisningar och en inlämning. När veckan är slut kan jag pusta ut, åtminstonde lite iallafall. Annars? Idag när jag trampade i skolan var det sjukt höstigt. Det luktade höst och luften var sådär disigt. Fint. Löven är fina. Igår var det kanelbullens dag. Jag smaskade i mig några nybakta bullar med kaffe som sällskap. Guld! Även ett år sedan Frans och jag blev bekräftade att vi var tillsammans. Jisses, ett år går fort. Det hinner hända så mycket. Nog babblat. Nu ska jag koka te och lägga mig tidigt. Imorgon väntar dock en välförtjänt sovmorgon. Så himla skönt! Puss lovers.

Btw, lyssna på denna låten om du inte gjort det. Jag är b.e.s.a.t.t. Går på repeat om och om igen!

Q/A n°2

Vad är det bästa med ditt utseende?
Jag har bra längd. Kan ha klackar utan att bli lång som ett höghus!

vad är ditt bästa tips om man har dåligt självförtroende?
Att se allt positivt i dig själv och gilla dig precis som du är!

vad tycker du om sex? skönt, ont, mysigt,läskigt?
Haha! Skön fråga. Men jag behåller nog svaret för mig själv... Lite för privat kanske.

vad tycker du om one-night-stands?
Haha jadu... Så länge båda vill och är medvetna om vad de gör är det väl okej.

vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Skänka en andel till välgörenhet och bjuda mina nära på en resa. Det förtjänar dom!

vad har du för betyg?
Helt okej.

Lågstadiet, högstadiet eller gymnasiet? och varför?
Gymnasiet helt klart! Händer så sjukt mycket roligt hela tiden. Man har betydligt mer intressanta lektioner. Alla är så mycket mer mogna. Högstadiet var en ren pina på den fronten. Usch!

har du bytt umgängeskrets? för du har inte kort på samma människor längre?
Nej det har jag inte gjort. Men jag har ju lärt känna en hel del nya människor nu på gymnasiet.

har du kommit över frans helt? Eller finns det en del av dig som vill ha tillbaka honom?
Jag har kommit över Frans helt vilket jag är väldigt förvånad över att jag lyckades göra så fort. Men vi umgås som vänner idag, det är guld att kunna göra det!

hur gammal var du när du förlorade oskulden?
Jag behåller nog det svaret för mig själv.


vad vill du bli när du blir stor? 
jag vill bli polis men vet inte vilket gymnasieprogram man ska gå för det... vad tror du? är samhälle bra?
Alltså, jag är ju inte direkt någon SYV... Men Samhälle funkar säkert alldeles utmärkt. Det är ju inte så att du blir polis under gymnasietiden, utan det pluggar man vidare till på universitetet senare.

Gillar du popcorn?
JA! Smörpopcorn. Mmmmm!


Om du fick välja att vara en kändis för en dag, vem vill du vara då?
Brad Pitt eller Megan Fox.


Tror du på tomten?
Ja, stenhårt!


Vad står högst upp på din önskelista till tomten i år?
Fred och kärlek.


Vilken är din favoritparfym?
Förtillfället min älskade Hugo Boss (denna).

Om du vore ett pålägg, vilket skulle du vara då?
Prickigkorv, lätt.

Vad sulle du göra om du vaknade upp en dag och insåg att ditt hår hade färgats grönt?
Satt på mig en mössa och åkt till Ica fortfare än blixten och köpt en mörkbrun hårfärg.

Är du nöjd med dig själv?
Ja, helt okej. Jag trivs med mig själv och försöker att se mina positiva sidor istället för att gå runt och klanka ner mig själv. Vad ska man göra liksom? Det är bara att gilla läget, och det funkar.

Vilken är din favoritseriefigur?
Kajsa Anka, vem annars?


Vilken affär skulle du helst vilja ha ett presentkort i?
Topshop.

Vilka är dina favvistrosor?
Ohhh, svårt alltså... Men utslitna trosor är ju helt klart skönast!

Vad anser du om att Sverigedemokraterna har tagit sig in i riksdagen?
Ingen kommentar. Men vafan ska man göra? Sverige är en demokrati och nu har det svenska folket röstat in SD. Det är bara att gilla läget, tyvärr.

Hur många tår har du?
Ska räkna, vänta lite................ 10 fick jag det till.


Vad har du för ögonfärg?
Blåa!

Borstar du tänderna varje morgon och kväll?
Haha ja, självklart!

Om någon ber dig att tänka på en färg, vilken färg tänker du på då?
Typ.. gul.

Gröna eller röda äpplen?
Beror på, men - gröna!

Hund eller katt?
VOFF!


Bacon eller ägg? Eller båda? Jag hade nog tagit båda. Fett är gott!
Ägg! Mmmmm.

Vilket är ditt favoritställe i hela världen?
Grekland är fint. Göteborg också. Vietnam med.


Tycker du att homosexuella har rätt att adoptera barn?
Ja, jag tycker verkligen de har rätt till!

Vad är det elakaste du har gjort mot någon?
Hmm. När jag var yngre hamnade jag och min bästis Anna i bråk. Vi drog varann i håret och slogs. Haha, fy tusan vad elaka vi var mot varann. Haha! Long time ago dock.

Är du sugen på ost?
Nej jag äter kanelbullar (Kanelbullens dag idag, grattis!) Haha. Smarrigt värre!

Om du bodde i ett akvarium, vilken varelse hade du velat vara då?
En krokodil, om det är ett stort sådant...


Vilken är din naturliga hårfärg?
Sandréfärgat (råttfärgat) haha!

Har du någon gång lagt en brakare offentligt? Skämdes du?
Nej, tack och lov för det.


Gillar du lök i mat?
Ja, det är smarrigt. Smaksätter den sjukt!

Thaimat eller grekisk mat?
Lika gott. Går inte att välja. No way.

Biter du på naglarna?
Aldrig i livet. Det är något av det äckligaste jag vet.

Är du lycklig?
Ja det är jag!

Q/A n°1

hur skulle du bära upp; ett par svarta kilklackar? en vit skjorta?
Till ett par höga haremsbyxor med snygga detaljer, någon enkel tröja och den omtalade bomberjackan. Ka-ching!
En vit skjorta skulle jag stoppat in lite slarvigt i ett par slitna jeans tillsammans med ett par kornblå, låga converse.

kan du inte visa fler videobloggar? =)
Haha, jag har aldrig videobloggat och jag är utterst tveksam till att göra det. Men vem vet? Jag kanske ändrar mig..

vilken låt är det just nu som du kan lyssna om och om igen utan att tröttna på?
Antingen "On the low - The girls can hear us", "Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray" eller "Kärlek vid sista ögonkastet - Maskinen".

favoritplagget just nu?
Hmm, den var lite klurig...

favoritgodiset?
Lysmelk eller Bubblizar, hahaha! Sjukt gott.

hur gör du din header så fin?
Åh tack snälla! Jag knåpar, fixar och trixar tills jag är någorlunda nöjd!

födelsedag eller julafton?
Julafton tror jag överväger (med väldigt små marginaler). Just för att det är så himla, himla mysigt!

Vad är Pangea?
Jag vill verkligen veta Kajsa!
Det är inte den första dinosaurie-arten iallafall ;) hahaha!

Vilket är ditt favorittvprogram och film?

Halv åtta hos mig är guld! Länge leve Helge! Favoritfilm är nog "My sisters keeper" eller "A walk to remember". Alltid lika svårt att välja ut en favorit. Men de två filmerna berör verkligen. Väldigt bra!

Läser du mycket böcker? Vilka typer av böcker i sådana fall, och vilken är din favorit bok?

Njae... Hittar jag någon bra bok som jag tycker om kan jag läsa ut den på bara några dagar. Men jag får liksom inte tummen ur och letar upp någon bok. Jag gillar alla sortes böcker, men tycker att det är intressant med självbiografiska böcker. Min favoritbok är utan tvekan "Snabba Cash" med Jens Lapidus.

Hur lång är du? och går du ofta i klackar?
Cirka 1.71 meter över havet. Ja, ibland. När jag är på "klack-humör". Oftast vid partytillfällen.

hejhej! bara undra om du skulle pierca dej, var skulle det bli någonstans då? :D tack för den bästa
bloggen, kram.
Hallu! Åh tack snälla, söta du! Om jag skulle pierca mig skulle det nog varit i tungan. Kanske, kanske i naveln.

HUR KAN DU VARA SÅ JÄVLA SNYGG?!
Men åååhhhh! Hur kan du vara så snäll?!

hur har du tid, lust & inspiration till att blogga så mycket? & tack för att du får mig så himla glad bara genom att se på ditt varma leende, läsa dina texter & se på dina bilder. TACK!
Det går upp och ner med inspirationen och tiden. Men lust har jag oftast och ni underbara läsare spelar en stor roll. Tack fina ni! Och tack snälla du som är så himla gullig! Puss.

hur är det med kärleken ?
Jag är inte kär för tillfället.

Kajsen!!!!
Vad ska man göra med håret när det ser dötrist ut????????????????????????????????????????

Make some change! Färga det eller klippt det?! Då blir det genast mycket roligare! Tro mig.

Vad har du på dig i höst?
Mycket stickat!

I just wanted to ask, what kind off photoshop do you use?
Love you're blog!

In the few times I use photoshop, I use Photoshop Lightroom 1.4.
Thank you very much!

Har du flickr eller liknande?
Nej, det har jag tyvärr inte.

hvilken farge har du på tannbørsten?
Den är rosa! Hihi.

din første mobil?
En uppfällbar Sony Ericsson, med Vodafone som opperatör. Haha, det var tider det.

har du god selvtillit?
Ja, den är väl helt okej.

er du utadvent eller mer blyg (sjenert)?
Jag är absolut inte blyg med människor jag känner, långt ifrån. Men jag har en tendens att bli lite åt det blyga hållet när jag träffat nya människor.

hva vil du bli når du blir "stor"?
Det återstår att se. Hade vart himla spännande att jobba som psykolog eller journalist. Det hade även vart guld värt att jobba med något inom modebranschen.

har du et godt forhold med familien din/slekten din?
Ja det har jag verkligen!

hva er du mest redd for?
Att förlora någon som står mig nära. Det är det värsta tänkbara.

fortell 3 random ting om deg selv
Jag älskar, och då menar jag verkligen älskar att överdosera smör på mackor. Och det skall inte vara vilket smör som helst, utan Bregott.
Jag är uppväxt i den bästa staden - Göteborg.
Jag avskyr ost, särskilt getost. Lukten gör mig spyfärdig.

Du är min favoritbloggerska! Du är superdupergo.
Du skriver bra, använder mycket bilder och skriver på ett unikt sett.

Men jisses! Hur fin får man lov och vara?

Kan du inte slänga upp lite bilder på vad du använder för kläder? (vet att alla storbloggare och amatörer gör det, men du har en cool stil)
Haha, skön! Jo men visst. Jag är väl medveten om att det har varit väldigt snålt på den fronten på sistonde. Men jag ska bättra mig!

Mer musik. Diggar den.

Tack! Ska bli.

Vad brukar du göra under dystra höstdagar?
Tända ljus, koka mig en kopp te och slänga på någon bra rulle.

Kärlek. Vad är det för dig? Berätta om någon gammal kärlek.
Kärlek för mig är en av de mest fantastiska känslorna. Att vara nykär är nästintill obeskrivligt. Någon gammal kärlek vet jag inte riktigt om jag kan berätta om, eftersom jag bara upplevt en riktigt, första kärlek. Den var fantastisk.

vad fick du för förklaring när din pojkvän gjorde slut?
Att han inte hade några känslor kvar för mig.

Har ni egna rum på skolan? Lät intressant, kan du förklara?
Ja det har vi! Vi har arbetsrum i skolan som man delar med sisådär 5-6 personer. I rummen får man varsin dator. Inte får, utan får ha under skoltiden. Och eftersom jag går på en friskola har dom detta som arbetssätt. Personligen tycker jag det är toppen att använda detta system eftersom man lär sig otroligt mycket på att arbeta självständigt, främst inför kommande studier osv.

Hur fixar du ditt hår till vardags? Produkter/plattång etc? riktigt snyggt!
Tack hörruduru! Jag plattar det oftast.

Vilken är den bästa känslan och varför?
Lycka, helt klart. Den är bara så jävla underbar.

Vad är det konstigaste du gjort/sagt?
Jisses, det finns en hel del... Haha!

Har du någon dold talang?
Jag kan skela med ett öga, det ni!

Vad är det bästa med att blogga?
Att man får så fin respons!

Hur känns det med ditt ex nu? kommer man över den huggande känslan efter slutet av en relation, eller försvinner den aldrig riktigt? Puss, älskar din blogg!

Det känns förvånansvärt bra! Jag har kommit över den huggande känslan. Men jag tror det är väldigt individuellt... Puss på dig också, du snälla själ!

Vad skulle du ta med dig till en öde ö? och du bara fick ta med dig 3 saker
En kamera, dassboken och en solbrillor. Haha, nej jag vet inte!

Är du populär bland killar oså?
Jadu, svårt och säga för mig.


Resten av svaren kommer latero!

ANY QUESTIONS?


Finaste.

Ja men vi kör på en frågestund. Ställ helcrazy frågor så jag får något att bita i! GO BANANAZ DUDIES!

STOPP! Jag svarar inom kort.

RSS 2.0