The world ain't slowing down


Hej finingar. Imorgon har jag studiedag och jag skall göra precis vad dagen egentligen är till för - studera. Usch. Men sjukt skönt med lite ledighet mitt i veckan, det ska jag inte klaga på. Nu ska jag koka thé och fortsätta lyssna på Regina Spektor, det var minsann inte igår hennes underbara låtar strömmade ut ur högtalarna. A lot of love / Kajsa.

Feathers



Fjädrar från Ginatricot, love 'em.

Gårdagen var så värd. Låg i soffan med min pojkvän och kollade Shutter Island och mölade godis. Sjukt komplicerad film, men ack så bra.
Idag har jag myst med min pojkvän ännu mer och simmat/gymmat med min fina vän Lisa.
Nu dricker jag te till tonerna av Lars Winnerbäck. Åh, jag tröttnar aldrig. Hörs latero, love / Kajsa.

Word


Let the flower of love bloom



Igår när jag kom hem räckte min käre mor fram denna söta koppen. Jag har någon slags fetich för gigantiska temuggar med fina detaljer. Känslan av att dricka ur en nyinhandlad temugg är nästintill obeskrivlig.

Igår när jag slutat efter en måttligt dryg dag strosade jag runt på stan med mina två m8's, Mathilda och Michaela. Vi fikade på ett sunkigt kafé och spenderade onödiga pengar. Fett ovärt faktiskt. Därefter for jag hemåt och bytte om innan jag mötte upp min fina Elin som höll mig sällskap när vi kollade på min pojkvän som spelade fotbollsmatch. Sicken stolt flickvän jag är. Sjukt duktiga. Nåväl. Efter halvlek traskade vi hem till Elin och slängde i oss maten eftersom vi skulle vara hos Sam senast klockan 8... Det vankades nämligen en överraskningsfest för min pojkväns kompis Marcus som fyllt år i veckan som gått. När vi väl kommit fram till Sam sa dem att Marcus inte skulle anlända förens runt 9, och vi som hade stressat så in i helvete. Men kvällen blev sjukt lyckad. Nu ska jag laga mat för att sedan ta itu med lite plugg. Kvällen spenderar jag med min pojk, låter underbart i mina öron. Love / Kajsa.

Du hade tid


Jag lyssnar på Håkan och dricker mitt traditionella kvällsthé. Min dag har varit... kall. När jag trampade till skolan var det cirkus -20 grader. Jag frös som en stucken gris, om stuckna grisar nu kan frysa. Men ni hajjar. Som om tusen nålar stack mig i skinnet... Och vet ni vad det roliga var? Mina näsborrar nästintill frös igen. Hur sjukt är inte det? Nog babblat. Hoppas ni har haft en fin torsdag. Imorgon är det fredag och jag ska njuta fullo av att jag är fri från skolan, eller tja... åtminstonde i 2 dagar. Godnatt finingar / Kajsa.

Rolling in the deep




Inte den blekaste vart prylarna kommer ifrån, dock jävligt nice.

Jag befinner mig för stunden i skolan. Rätt segt. Vi har rast. Men jag förgyller de sega stunderna med skön musik, för tillfället går Adeles "Rolling in the deep" på repeat, även Rebecca & Fionas "Bullets". LYSSNA LYSSNA LYSSNA om ni inte gjort det. Imorgon är det redan fredag, hur sjukt? Sjukt. Men ack så mycket plugg jag måste göra. Jag längtar som tusan tills i April då jag far iväg till värmen och allt därtill. Can't wait. Nåväl. Nu ska jag skriva Historia, Engelska, Idrott och allt som jag måste göra. Fast näe, jag måste ingenting har min lärare sagt - jag borde. Love / Kajsa.

Håkan till P&L


Gissa om jag dog lite smått när jag fick höra av Emmy imorse att min gud, Håkan, ska till Peace & Love?! Ett lyckorus genom hela kroppen. Jag har sett Håkan en gång live tidigare, och det var en av de mest minnesvärda stunderna i mitt liv, så att han ska till Peace & Love är fan oslagbart.

Home is wherever I'm with you


Jag innan Julias birthdayfirande i fredags.

Hey lovers. Förlåt för universums sämsta uppdatering... Anledningen till varför det har stått så still här beror på att vår dator varit infekterad av virus, sådär kul. Nåväl. Nu är jag taggad inför massa updates!

Min helg var fantastisk. Fredagen började med att jag spendera kvällen hos fina Julia, som fyllde 18 år i förra veckan. Vi käkade hur gott som helst och satt och pratade om allt tills det var dags att dra sig hemåt, eller tja.. Julia skulle ju ut och fira myndigheten. Några timmar senare plingade min fina pojk på dörren och vi myste tills ögonen slocknade. På morgonen unnade vi oss en mega frulle bestående av diverse läckerheter.
Framåt 7 tiden åkte vi (Emma och jag) till Nina där Elin, Annie, Rebecka och Nina befann sig. Vi drack gott och hade skit skoj, sen trampade vi iväg till våra killkompisar, Olle och Jonathan (där världens skönaste kombination av människor befann sig) som också skulle fira att de blir/blivit 18 de närmsta dagarna. And so we did! Kvällen var defintionen av galen, men jag hade skoj. (Hehe...) I söndags gjorde jag absolut ingenting, vilket var det värdaste på länge, ungefär. Nu ska jag koka kaffe och plugga Deutsch. Ha det underbart, finingar. Love / Kajsa.

dreamer




Hej lovers. Hoppas ni haft en fin helg. Min har varit lugn, mysig och trevlig. I fredags fikade jag med min fina vän Elin på Millas i flera timmar tills ägaren sa att de var tvungna att stänga. Om vi blev förvånade när vi kollade på klockan och insåg tiden eller? Nåväl. Sen traskade vi hemåt och framåt 9 tiden gick jag ut med min käre far och hans fina tjej till en super mysig restaurang där vi satt och njöt av sällskapet och den goda maten. Igår satt jag hela, och då menar jag hela dagen med mina 3 examinationsuppgifter som jag lämnade in. Hur skönt som helst! Och igårkväll spontanbestämde Lisa och jag att vi skulle dra till några vänner. Och det gjorde vi. Lyckligt nog befann sig min fina pojk där som jag inte träffat sen i måndags. Sjukt värt. Där umgicks vi och hade det allmänt trevligt. Nu inväntar jag Lisa för att sedan dra och träna med henne. Typisk söndag, visst? Ha det finingar. Love

svaren n°2

HÄR KOMMER DEN SISTA DELEN AV FRÅGESTUNDEN! TACK FÖR ER SOM TOG ER TID ATT STÄLLA DEM! XOXO


Vad använder du dig av för sminkprodukter när du sminkar dig? Både till vardags och till fest.

Till vardags använder jag mig av Dream matte mousse, solpuder, mascara och rouge. Och till fest detsamma fast med lite sotade ögon och läppstift ibland.

har du pojkvän, och isf vad heter han?

Ja det har jag. Han heter Karl-Johan.

vart kommer din klänning ifrån? (den på bilden)


Den kommer ifrån Zara.

Har du photshop? Eller använder du något annat redigeringsprogram till dina bilder som du är nöjd med? 
Tack för en awesome blogg!


Jag använder mig ibland av photoshop ja! Photoshop Lightroom 1.4. Det är fantastiskt! Tack så hemskt mycket fina du!

Vilket är ditt favoritämne i skolan?

Jag tycker Psykologi och Etik och livsfrågor är väldigt intressant. Även Svenska och Geografi!

Vilken är den bästa bok du har läst?


Snabba cash!

Hur träffar man en fin kille?


Det går aldrig att veta i förväg. Han dyker upp när man minst anar det.

Hur vill du vara när du är gammal?


Pigg, gladd och spontan!

Är du allergisk mot något? vad?


Ja... Jag är laktosintolerant, så mot mjölk.

vad är din favoritsak att handla?


Kläder och nagellack. Thé är underbart att handla också. Och skor.

vad vill du att dina barn ska heta?


Chloé kan jag säga med all säkerhet att jag vill döpa min dotter. William och Love är fina pojknamn.

vilken superhjältekraft skulle du vilja ha?


Att kunna läsa tankar. Fast med längden hade det nog varit rätt förnedrande på sätt och vis. Att för höra precis allt vad folk tycker och tänker om en. Men som sagt, väldigt intressant.

vad tänker du på när du inte kan sova?


Jag tänker på saker och ting som får mig att le. Eller räknar från 1000 och nedåt!

kan du inte berätta lite om din bräda? var du har köpt den, hur lång den är, vilket märke det är? åker du mycket?


Jag har haft min bräda i snart ett år. Märket på min bräda är Ride och snowboarden heter Kink (bild). Den är 149 cm om jag inte minns helt fel. Jag köpte den på Junkyard.se.
Till min snowboard har jag ett par vita bindningar, kunde dock inte hitta dem på bild. Bootsen är av märket Nitro och fungerar alldeles utmärkt. Jag har även ett snowboardställ och en hjälm. Kan visa bild latero!


svaren n°1

Vilka länder har du besökt?

Spanien, Österrike, Tyskland, Kroatien, Danmark, Vietnam, Grekland, Slovenien, Italien.

Vad tycker du om Robert Pattinson?


Överskattad, men good lookin'.

Du har ett par fräcka tights på dig med en oerhört frän kjol över och bli sådär brutalt kissig. Drar du ner kjolen och tightsen eller drar du upp kjolen och ner tightsen?

Haha, skön fråga! Jag drar nog ner tightsen och upp kjolen, annars blir det för omständigt... Men det kanske det redan är.

För några veckor sedan läste jag att du "satt i ditt rum på skolan" eller något liknande. Vad är grejen med det?

Jag studerar på en friskola där vi har egna rum. I rummen får man varsin stationär dator som man arbetar vid. Inte alltid, utan det är bara under vissa lektioner, med vissa uppgifter. På rasterna hänger vi ju mestadels i rummen vid datorerna och chillar. Jag gillar det eftersom man får arbeta mycket självständigt vilket är otorligt bra inför kommande studier och dylikt. Tummen upp!

vilken är den bästa resan du har gjort?

Den bästa resan är utan tvekan Vietnam -09. Anledningen till varför den var så grym och kickass var därför det är sådan otrolig kulturkrock mot här i Sverige. Maten var gudomlig. Kulturen var fantastisk. Miljön var spännande. Turistattraktionerna var intressanta. Vädret var underbart. Ja, en resa värd att minnas helt klart. Om ni funderar på att dra dit, go for it!

hvordan har du det med din ekskæreste?

Vi har stött på varandra någon gång ibland, men inget mer.

vilken är din favorit app?

ENERGY.AT

vilket är det bästa plagg du har köpt?

Min Jofama skinnjacka, lätt.

Har du varit i Finland och vad tycker du om Finland?

Nej jag har inte varit i Finland så jag kan inte riktigt säga vad jag tyckte.

Din vän Emmy och du verkar nära. Vad är hon för dig?

Ja, vi är som lillasyster och storasyster. Och det säger ju en hel del. Emmy är en av de som ligger mig varmast om hjärtat.

Trivs du att bo i Växjö? Eller hade du hellre bott någon annanstans, vars isf?

Ja, det duger gott och väl nu när man pluggar på gymnasiet. En mysig stad. Jag hade hellre bott i Göteborg dit jag ska flytta någon gång efter studenten.

Har du några planer på vad du vill göra efter studenten? (vet att det är länge kvar men ändå)

Jag vill jobba ihop pengar för att sedan resa och leva livet utan att tänka på något annat. Därefter vill jag flytta till Göteborg, börja jobba eller möjligtvis plugga till något som intresserar mig.

Vilka är de bästa artisterna/banden du sett live?

Hoffmaestro och Håkan!

Skulle du kunna göra en spotifylista att dela med dig av?


Givetvis kan jag det!

ska du på peace and love iår?


Ja, can't wait!!!!!

kände du Mathilda och Michaela innan ni började i samma klass?

Nej. Jag visste vem Mathilda var, men jag kände henne inte. De två är något av de bästa som hänt mig.

vad har du för sommarplaner?


Njuta av festivallivet, jobba, spontanresa, leva livet, åka utomlands... Ungefär.

vilket pogram redigerar du fina filmer i? för du och emmy har väll gjort några

Ja, de filmerna vi har gjort redigerade vi i Windows moviemaker. Mer simpelt kan det inte bli!

du har ju ett rediegeringspogram på din iphone som du gör sånna där fina ramar och sånt, vad heter det pogrammet?


Jag har två som jag använder: Hipstamatic och Plastic Bullet.

hur gammal var du när du fick din första kyss?


Min första kyss fick jag när jag var runt 12. Om du däremot syftar på kyss och kärlek inblandat så fick jag den den 4e Oktober 2009.

hur många poäng gick du ut med i nian?

255 poäng.

vilka kläder kommer du bära i vår? vilka är måsten?

Det jag tycker är snyggt.

vart hittar du inspiration? tex. kläder, matchningar osv? du har sjukt cool stil och gör sjukt snygga collage!!
tack för en sjukt bra blogg!!


Tack snälla! Jag hittar min inspiration lite överallt. På stan, bloggar, tidningar mm.

Vilken är din absoluta favoritfilm?

Love Actually funkar alltid.

Favorit låt atm?

Baksmälla med Petter och September.

Jag har alltid hållt på dig och Frans, jag läste att du gått hem med någon. Ska jag ge upp mina förhoppningar?

Ja, du kan ge upp dina förhoppningar.. Jag träffar en annan pojk nu.

hur länge har du känt emmy? & hur lärde ni känna varandra? hur skulle du beskriva emmy?


Emmy och jag lärde känna varandra på Gymnastiken. Men det var inte förens något år senare då vi båda började bli väldigt intresserade av fotografering och bloggar. Då tog vi upp vår kontakt och började träffas. Vi fikade, fotade, pratade i timmar om allting. Idag kan Emmy mitt liv som en öppen bok ungefär.

Jag skulle beskriva Emmy som världens finaste tjej. Hon är en sann livsnjutare med fötterna stadigt på jorden. Hon är går ständigt runt med ett leende på läpparna som smittar av sig direkt. Hon är otroligt omtänksam och vill alla sina närmsta deras bästa. Hon trivs som bäst med kameran i handen, på kafe de luxe och på festivaler. Min storasyster.

är du smart? är du duktig i skolan?

Inte när det kommer till Matematik B, men annars går det an. Ja, jag gör mitt bästa i skolan.

vad läser du för b-språk?

Just nu läser jag Tyska steg 1.

har du bra betyg?

Ja, någorlunda bra.

om du har bra betyg är det för att du är allmänbildad eller för att du pluggar dig till betygen?

Både och. Det är klart jag är allmänbildad men har jag prov pluggar jag ju givetvis till dem.

känner du jakob? isf hur lärde ni känna varandra?

Ja, det gör jag! Vi lärde känna varandra genom Emmy och träffades första gången på Blog Awards -09. Vi klickade direkt Jakob och jag. Han är en av de goaste människorna jag känner.

vilken är din favorit-chips?

Sourcream and onion!

hur lång är du?

1.71 meter över havet.

riktiga hårfärg?

Sandréfärgat... Mathilda asgarvade när jag berättade det. Konstigt, visst?

typiskt kajsa-plagg?

Stickade tröjor och blusar med fina detaljer.

är du nöjd med din kropp?

Ja, någorlunda. Jag undviker att gå runt och störa mig på det jag är onöjd med.

tränar du något?

Jag gymmar/gympar/dansar/tränar core/spinnar på Friskis 4 dagar i veckan.

vilken är din favoritmat?

Indisk mat är g-u-d-o-m-l-i-g-t gott!

Dejtar/träffar du nån ny kille just nu?

Ja det gör jag.

Vilken skostorlek har du?

Jag har strl. 38.

Har du några syskon?

Ja, en två år äldre storebror.

Vad har du för telefon?


En iPhone!

Vem är den snyggaste killkändisen enligt dig?

Jude Law och Justin Bobby.

Har du någon favoritblogg?

Min favorit är Michaela Forni.

Vad använder du för smink?

Använder Dream matte mousse, solpuder, mascara och rouge till vardags.

Vad gör du när du inte kan somna?


Räknar från 1000 och nedåt. Det hjälper, tro mig.

Vad gör du när du har tråkigt?


Kollar igenom mitt bildarkiv på min iPhone och vips så ligger jag och viker mig för skratt.



FORTSÄTTNING FÖLJER.


frågestund


Vi kör på en frågestund! Använd er vilda fantasti och ställ några spårade och orginella frågor! Go bananaz!

STOP!

skummad mjölk, thaimat och dansmusik




Gå klädd såhär nu? Ja tack, gärna!

Ja, så var det den 4e Januari. 2011 är här. Ett år fyllt med roliga saker att se fram emot. I höst (ja, det låter som en evighet tills dess) då fyller jag 18. 18 år. Myndig. Krogmyndig. Herrejisses. Jag som nyss började högstadiet känns det som. Tiden går så himla fort. Jag vet inte hur många gånger tanken slagit mig vart höstterminen faktiskt tog vägen? Visst har den varit kämpig med högar av läxor, prov, inlämningar, examinationer m.m. Men nu sitter jag här och vips så är det snart vårterminen som startar. Den roliga terminen, förhoppningsvis. Eller, det blir ju vad man gör det till. Och jag ska fanimej se till att det blir en kickass sådan. Nog babblat om hur fort tiden går, men visst är det rätt ofattbart?

Min dag har bestått av ett nedrans knapprande på datorn, jobbletande osv. Jag har även smaskat i mig vårrullar, ris och sötsursås. Druckit varm choklad, hemmagjord latte, juice. Om en stund ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig mot ett träningspass. Kan behövas efter all julmat man gluffsat i sig de senaste dagarna. Love/ K.

2011


Denna bild får sammanfatta min nyårsafton! Mina fina, Mathilda och Isabelle. Love u.

GOTT NYTT ÅR (bättre sent än aldrig..)




Hey dudies! För det första: Gott nytt år! (man får väl säga bättre sent än aldrig). Hann aldrig publicera något inlägg i förrgår, var alldeles för stressigt då, hehe. Nåväl.
Min nyårsafton firade jag med mina allra bästa. Vi börjde med att käka mat och dricka gott hemma hos mig. När vi dansat och haft allmänt trevligt tog vi på oss finskorna för att traska vidare mot en fest. Där dansade vi ännu mer till tolvslaget då vi gick ut och drack Champagne och skålade för fullo. Några timmar därpå åkte jag till ett annat ställe där jag fick min efterlängtade nyårskyss. Där stannade jag tills inpå småtimmarna. Sen traskade han och jag hem, hand i hand. Perfekt start på ett nytt år. Åh, vad fina människor jag har i min närhet. Big love.

Kan inte ni berätta om eran nyårsafton? Jag är så nyfiken!

RSS 2.0