FRÅGESTUND

Eftersom jag ligger hemma och tillfrisknar kan vi lika köra på en frågestund. Så, GO NUTS med lite sköna frågor. Skippa gärna dom där vanliga frågorna vilken som är min favoritfärg och dylikt.

STOP!

I HEART SATC


Dagarna i ända har jag spenderat i soffan med satc. Min medicin mot körtelfebern, ungefär.


Kesella och funlight = delicious!


Men mest av allt har jag velat vara ute i det härliga vädret...

Jag mår bättre, betydligt bättre. Så bra att halsonten är borta. Trodde jag skulle bli sängliggande i minst tre veckor, vilket är väldigt vanligt vid körtelfeber. Jag är dock väldigt trött och svag, men jag ska faktiskt inte klaga mer. Annars? Större delen av min tid hemma har som sagt spenderats vid satc. Det var det sjukaste... I lördags när jag låg hemma av tristess plingade det på dörren. Det visade sig ligga ett paket där, innehållande en hel satc box. Någon ville pigga upp mig, och någon lyckades jävligt bra. Nu ska jag försöka få i mig lite mat. Känslan av att äta efter en vecka med enbart kesella och funlight, lite frukt och sådär är obeskrivlig. Smaksensationen, att kunna känna smak efter två veckor ungefär är l o v e l y. Hörs latero! / K.

LÄGESRAPPORT

Hey dudies! Efter någon timmes väntan på vårdcentralen i fredags visade mitt blodprov att jag hade körtelfeber. Jippikayejmtrfkr! Känns sådär roligt. Åt helvete med andra ord. Det blir att vila ett bra tag framöver nu. Ganska drygt dessutom att inte antibiotika botar, pga. detta är ett virus. Nåväl. Nu vet ni läget iallafall. Hörs latero. Kisses / K.

THANK U ALL


Såg i förmiddags att jag var på blogg.se framsida. Jätte kul, verkligen! Tack för alla värmande kommentarer ni sänder mig. En stor kram till alla!
Annars? Förkylningen är oförändrad. Min hals är fucked. Det gör så äckligt ont när jag ska försöka äta, vilket går sådär. Det enda som är måttligt roande att mätta magen med är yoggi. Ska till vårdcentralen senare för att undersöka den... Nu ska jag chilla, som jag gjort i fyra dagar nu. Love.

Natten är ung och jag ligger vaken


Jag är inne på min femte kopp te. Imorse vaknade jag med en hals som nästintill dödade mig. Förra veckan låg jag hemma med feber och förkyldning. Men jag var så ivrig och rastlös att jag gick till skolan trots att jag egentligen inte var riktigt frisk, vilket resulterade att jag har gått och blivit ännu sjukare nu. Nu ska jag bannemig bli frisk, på riktigt. Orkar inte ligga hemma och bara dega. Nog babblat. Jag tackar Maggio och Johnossi för att ni livar upp min dystra stämning lite iallafall. Lyssna! Nu ska jag släpa mig bort till köket för att göra i ordning min sjätte kopp te... Kärlek! / K.

I want to put the universe on my bedroom wallsFint och förnuftigt.


Who's gonna walk you home


Efter två och en halv dagars sängliggande på grund av feber, halsont och headache är jag nu på bättringsvägen. Ska till skolan imorgon. Är sådär rastlös så det nästan kliar i kroppen.
I söndags var min ångest maximal. Dels för att en veckas ledighet var över och dels för att jag inte fått många knop gjorda under veckans lopp. Dock var det lika roligt att komma till skolan och träffa alla bananaz klasskompisar. Lyckades göra min godaste latte innan. Fick till allting perfekt. Smaken, skummet, konsistensen och allt det där. Tanken slog mig innan att det bara är 2 månader kvar till vårens högsäsong, hur underbart är inte det då? Can't wait!

RSS 2.0