Samantha Jones
Den där Samantha Jones. Finns det någon skönare kvinna? Tveksamt.


The drummer - Niki & The Dove


Här vill jag befinna mig nu.

Hej fina ni. Det är redan torsdag och jag undrar vart fan veckan tog vägen. Imorgon har jag redan varit 18 i en hel vecka. Det slog mig innan när jag öppnade ett kuvert från Rekryteringsmyndigheten att "jäklar, nu är jag myndig". Det tar väl sin lilla tid att smälta.
Igår spenderade jag kvällen med mina fina, älskade vänner på Luxe. Vi drack Whiskey sour och pratade om djupa saker samtidigt som vi vek oss av skratt. Fin skit.
Idag ska jag plugga och träna har jag tänkt. Det gamla vanliga. Förövrigt: jäklar vilket rått väder det är ute. Det är nu man saknar sommaren och allt därtill. Men äh, det är mysigt. Jag har längtat efter detta lite.
NU: smaska i mig en köttbullemacka. Gott! Puss.

Lyssna på låten i rubriken. Så himla bra.

PixelatedSKRILLEX

Jag kommer aldrig glömma Skrillex spelning på Emmaboda. Hela festivalen var där och jag fick sån jävla klaustrofobi. Folk tryckte, ramlade, skrek, svimmade, you name it. Jag ville inte ge upp för jag hade längtat så otroligt länge efter att få se honom live. Till slut lyckades Lisa, jag och Michaela hitta en schysst plats vid sidan av scenen där vi kunde dansa. Och tro mig - det gjorde vi. Fan vilken känsla. Obeskrivlig. Vill repeata den stunden om och om igen.

Min 18 årsdag var helt fantastisk. Blev så otroligt bortskämd av alla fina människor i min närhet. Armands spelning på Luxe var grym. Tänk, nu är jag myndig - och vuxen. Hjälp.


18 År Och MyndigMina skor klämmer på vristen. Klockan är 14:39 och jag sitter fortfarande kvar i den halvsunkiga kontorsstolen i mitt rum på skolan, trots att jag slutade vid 09.00. Jag vet egentligen inte varför. Kanske är det för att fjärilarna i magen kommer femdubblas om jag kliver innanför dörren hemma. Jag blir myndig imorgon. Jag minns i januari, när min bästa kompis Julia fyllde 18. Min avund gick inte att beskrivas i ord. Ni vet den känslan när man längtar så jävla mycket efter något, men vet att det dröjer äckligt länge innan man är där. Den känslan låg och gnodde i magen. Fan tänkte jag. Fan, varför jag? I november. Sist i gänget. I somras var det ännu värre. När folk, en efter en, drog ut och dansade så att fötterna värkte i den ljumna sommarvärmen. Då var det förjävla hemskt att veta att jag får följa med om exakt 4 månaderna. Den väntan - outhärdlig. Men nu är jag här. Imorgon är det min tur. Folk säger att det inte är någon big deal att fylla 18. Släng er i väggen, det är det.

Morgondagen kommer bli helt fantastisk. Jag känner det ända ut i tåspetsarna. Jag får kramas med Mathilda som varit i London, med Lise, Sara och Sofia som varit i Australien/Nya Zeeland, Emmy och Malin som jag inte träffat på en vecka, trots att det känns som en evighet. Vi ska dansa till tonerna av Armand Mirpour på luxe och ha det så jävla jävla bra.


red red wine

Igår tillbringade jag kvällen med fina vänner, öl, skön musik, och dans. Fin fredag. Finare blir den om vecka, när jag blir myndig.

Idag ska jag plugga, på min nästsista höstlovsdag. Kvällen är oklar hittills. Eller nej, jag och min bror ska ha lite kvalitétstid tillsammans, dvs. kolla hockey och laga mat. Låter som en skön lördagskväll i mina öron. Ha det fint lovies.


livet

Jag lever. Jag har bara inte orkat blogga. Inspiration det har jag, men orken har väl inte funnits.
Idag är det fredag vilket betyder att det är exakt en vecka kvar tills jag blir myndig. Och vuxen, sägs det. Som jag har längtat. Kan inte riktigt förstå att det har gått så otäckt fort.
Höstlovet börjar lida mot sitt slut. Mitt sista riktiga höstlov. Det är också rätt otäckt.
Jag har varit i Malmö hos Emmy och Malin tillsammans med Hanna. Det var uppskattat. Trivs så bra där.

Nu vet ni att jag lever. Hoppas ni mår bra osv. Nu ska jag till stan och köpa ett par skor. Lägger in bild senare.
X.

RSS 2.0