naive


Okej, hur snygg var inte den här tröjan från Christopher Kane då? D-ö-s-n-y-g-g. Färgerna. Allt. Nu: Ännu mera te.

i'm indian





En helt vanlig dag i skolan, dock i november/december månad. Nu vankas te och tv-tittande. Latero!

dimension




Man kan inte annat än sakna det.

timeforachange

Bättre/sämre med den nuvarande headern? Vad tycker NI?

okänd taxi//





Igår.

Det snöar galet! Ska det aldrig sluta? Helst av allt skulle jag vilja att det blev vår nu, då blir allting så mycket lättare. Men så fort som januari har gått ska det inte vara några problem innan april och maj är här. Wiiiiii!
Love.

intro//





Världens finaste pojkvän (ovan) har precis farit hem efter att ha spenderat natten här. Jag fick ett väldigt överraskande samtal av honom igår. Han var nämligen i Göteborg och det var tänkt att han skulle komma hem idag, men icke. Det blev ändrade planer så han kom och våldgästade mig då, vilket var huuuuuuur underbart som helst!
Nu ska jag laga mat för att sedan sätta mig med min historiabok och mata in massa massa massa fakta inför ett prov på onsdag, can't wait ungefär....eller kanske inte.

Ha det göttans! Xoxo.

puzzle//




Kvällen igår spenderade jag med töserna som jag inte träffat sen nyår. Galet alltså! Vi hade det jätte trevligt med skratt och massa massa prat.
Idag har jag inte gjort ett piss vilket är sjukt skönt samtidigt som jag får lite ångest att en hel förmiddag gått åt spillo. Aja, sådana dagar skall väl också få existera?

Vet ni förresten? Ni är så himla söta att jag blir knäsvag! Tack för all fin respons ni ger mig, det värmer mer än ni kan ana.

flux//






Månen lyser upp himlen likt en gigantisk lampa. Hur vackert?
Efter skolan, som slutade vid ca. 12.15 (sista lektionen var inställd) gick Emmy och jag och mötte upp ingen mindre än världens skönaste brud, Hanna! Därefter gick vi och satte oss och fikade och pratade om allt som hänt sen vi var på Håkan i september. Snart ska jag sätta mig på cykeln och trampa iväg till mina kusiner för mat, sen ska jag troligtvis träffa mina godingar till tjejer som jag inte träffat sen nyår. Saknade är vad dom är! Förresten, idag var jag klädd som på bilderna överst.

Ha världens bästa fredag. Love!

jupiter och jag//





Jag, semla och snöstorm.
Yes, dagen började med en lång (tjaaa, iallafall för mig) sovmorgon till 09.20. Därefter hade vi extremt slapp och skön dag. Det slutade med att Michaela, jag och Mathilda rusade iväg till monki's 75% rea. Jag blev med ett par kostymbyxor och ett par paljettbyxor (bild kommer kanske latero). Vid 5 tiden cyklade jag hem. Eller nej, jag släpade mig fram i världens snöstorm. Usch, det var riktigt jobbigt. Sen, efter att jag tagit på mig torra kläder åt jag årets första semla, smarrigt värre! Nu ska jag koka te och bänka mig framför tv:n. Peace!

monday//






Bilder från jullovet då världens finaste Flora kom på besök.
Jag saknar tjejerna på bilderna ovan. Alldeles för mycket. Jag saknar också mina tjejer Ellinor, Niki, Klara och Louise.
Saknad är en känsla jag faktiskt föraktar. Visst kan det vara hemskt underbart att längta till någon resa, upplevelse eller något liknande. Men när det kommer till människor förvandlas något inom mig till en evigt gnagande klump som är där till ingen nytta. Utan alla mina fantastiska människor i min omgivning känner jag mig utan överdrift halv.
Oj, nu blev det kanske lite för mycket babbel. Men somliga har faktiskt efterfrågat mer text.
Och nej, jag har inte gått och blivit fjortis som någon (???) påstod...

Nu ska jag plugga historia. Take care!
Peace.



97 lies//





Gjorde homemade latte innan.
Nu är det helg och det ska bli så ruggigt skönt! Dock ska jag städa hela morgondagen... Vi håller nämligen på att flytta, eller vi har rättare sagt flyttat och det enda som återstår är en rejäl storstädning av hela lägenheten. Yeah! Med musik i lurarna klarar man av det mesta.

Nu ska jag iallfall käka thaimat och tillbringa kvällen hemma. Kommer bli gött mos med tanke på att jag vart ute på vift några helger. Vi hörs latero. Kisses!

endagiskolan//

Här kommer en liten overkill med bilder från min dag i skolan. Enjoy!


Här, i mitt nuvarande rum tillbringar jag de flesta timmarna med Michaela, Mathilda och Siri. Mina godingar! Jisses, ni förgyller mina dagar.


Ja... Denna bilden speglar våra personligheter ganska så bra, oseriöst och flummigt. Jag gillar't!


Världens bästa Michaela!


Sssssnnnnnyyyyygggggggging!


Mjo... Vi hade håltimme och blev lite rastlösa, så Mathilda och jag testade att göra en sittande dagens, haha!


Sen posade Mathilda, jag och Philip.... Mer eller mindre seriöst!


...Och vi (Mathilda och Philip) fortsatte att posa dock kunde jag som vanligt inte hålla mig för skratt...


Kärlek!


Min babe!


Vi drack latte, yummie yummie!


Sen hade vi spanska.

Ja, såhär kan en helt vanlig skoldag se ut. Trots alla tunga inlämningar, prov, uppsatser och liknande tycker jag om skolan, tack vare alla fina människor runt omkring mig!
Nu ska jag krypa ner under täcket. Vi hörs imorgon och då är det helg! Hur skönt?! Peace.

impossible//


Docs, velourben - monki, kofta - lånad, t-shirt - Zara.

Hallå där ute! Skall strax sticka till träningen. Det var inte igår minsann. Varje gång vi har haft träning har skolan varit alldeles för överbelastad att den fått gå före, men inte idag. Idag har jag föressten fotat lite hur mina dagar kan se ut i skolan, visar bilder senare ikväll... För nu måste jag kila! Ha det prima dudies. Big löve!

2000 miles//





Grekland, åh.
Samtidigt som jag sitter och dreglar över bilderna och längtar till värmen något otroligt, är jag så sjukt sjukt sjukt sugen på att åka snowboard! Wey.

Imorgon tänkte jag släpa med kameran till skolan så ni får kika in hur mina dagar ser ut, även lite nya (!!!!) bilder, det var faktiskt inte igår, tyvärr. Nä, nu ska jag koka min första kopp te, för att sedan lägga mig i relativt god tid. Förresten har jag sovmorgon imorgon, så ruggigt skönt! Ha det prima. Peace!

up&down//




Natti!

fear no darkness//


Idag drack jag latte, hemmagjord. Grrrrrrymt mums! (Och ja, ursäkta den riktigt usla webcam kvalitén...)


...Sen gjorde jag grimaser, woho!


Godkväll sötnosar. Jag har precis klunkat i mig en kopp vaniljte. Underbart! Kvällen/eftermiddagen spenderade jag med min boyfriend. Han åker nämligen till Sälen imorgon vilket känns mindre roligt. En dag motsvarar tio dagars frånvaro, känns det som. Blö. Aja, ha det prima. Big love!

om tiden vill ifatt//


Louise och jag.
Jag sitter i skolan och har rast. Var borta en sväng hos min pojk innan, lövely. För tillfäller har jag lite dåligt samvete för att jag bara uppdaterar med gamla bilder, jag vet nämligen själv hur tråkigt det bara dyker upp oldies.
Jag ska verkligen bättra mig! Nu ska jag tvinga med Michaela för att köpa kaffe eller varm choklad. Hoppas ni mår prima föressten! Kärlek.

sitting in a jar//




Det är bokstavligt talat med fysisk smärta som jag skriver detta inlägg. Anledningen är för att jag tillbringade hela gårdagen på en snowboard. Huh. Men smärtan är lätt värd, eftersom det var grymt!
Nu ska jag göra klart mitt muntliga samhällsframförande och rensa min garderob, därefter vankas "I en annan del av Köping" och en jumbokopp med te, om jag ens orkar ta mig till tekokaren vill säga. Träningsvärk är inte nice, inte alls. Ha det fint. Kärlek!

cover my eyes//




Yes! Precis klar med min samhällsinlämning om vargutrotningen. Känns så galet skönt! Ska alldeles strax traska iväg till pojken min och spendera kvällen/natten där. Som jag har saknat honom! Hoppas ni får en trevlig kväll. Big love!

big city life//



Kroatien.

Sitter och skriver min samhällsinlämning, om inget mindre än Vargutrotningen! Woho. Dock slocknar mina ögon närsomhelst. Skulle behövt en latte nu tack!
Imorgon är det fredag och det ska bli såhääääääär skönt, om inte skönare. Helgen spenderas med min pojkvän och massa underbara vänner i en skidbacke. Kommer bli grymmers! Nä, nu måste jag återgå till min samhäll. Simma lugnt! Big love.

abc//


Idag har jag:
- Skrattat så magen krampat, som vanligt.
- Kramat, pussat, myst med min underbara pojkvän efter 19 (!!!!) dagars frånvaro. Lycka till tusen!
- Varit i skolan till 18.00, toppen!
- Hänkat min classmate Siri till donken.
- Gått i snöyran, vilket var rädd ansträngande. Huh.
- Druckit en kopp te, yummie.
- Lyssnat på parken, melissa horn, looptroop rockers m.fl.

Äh, det var lite av min dag. Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det redan torsdag, jisses makaroner vad tiden går fort. Ha det grymmers! Kärlek.

långa nätter//



...Och när jag precis skulle klicka på knappen publicera, vad händer inte då? Javisst, inlägget raderas. Men vad gör väl det om 5678 år?
Imorgon får jag äntligen, äntligen träffa min alldeles för saknade pojkvän. Så himla underbart! Nu ska jag koka te och fortsätta lyssna på Melissa Horn. Ha det dudies. Kärlek!

someday//



Sitter och snackar med Emmy. Vi snackar framtidsplaner, ganska intressant faktikst. Men samtidigt hemskt. Hemskt att den tösen så småningom kommer flytta ifrån mig. Men, fram tills hennes student ska vi fasen njuta av vår tid tillsammans! Och den ska bli grrrrrrrrrrrrrrym!
Peace.

breakaway//




Mössa monki, tröja julklapp, skor Docs och lite armband.

Första skoldagen var som förväntad - skratt och seriöst på samma gång. Trots att jag inte hade tackat nej till några till veckors ledighet gillade jag det. Wey! ...Och på torsdag får jag träffa min alldeles för saknade pojkvän. Can't wait!
Nu ska jag käka matelimat. Hörs latero snyggingar. Love!

en famn för mig//


Bilden lånad av fina Emmy.

Jag är ganska förvånad att jag lyckades ta mig upp, utan några större problem imorse. Vid halv sju ringde klockan. Wey! Nä, nu måste jag återgå till min svenska och stilistik. Kärlek!

happyface//


Fina Flora!

oh, sweetheart//




Jag kollar på the hills maraton och ska snart käka hemmagjord pizza. Hur gott? Därefter ska jag trampa iväg till mina tjejer där det vankas mys. Låter som en bra kväll i mina öron! Hoppas eran blir grymmers! Later.

can't wait//



Håkan är min gud.

...Kanske, kanske, kanske sticker Emmy och jag till hultan i sommar och ser Kent, Shout out louds och alla andra godingar. Hur grymt?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Nu ska jag göra honungsvatten och få bort mitt sista halsont. Hörs imorgon sötisar! Big love.

preview//


Jag av grymt duktiga Emmy.

Sitter och njuter av Melissa Horns fantastiska texter och saknar min underbara pojkvän som jag äntligen får träffa om 6 dagar. Kärlek.


the eternal//


Finaste flickan i världen.


Wey, fotografeN!


Rawr på dig med! Haha, notera den "svävande mössan".


Gorgeous!

Vill förresten tipsa er om Kings of Convenience (om ni inte hört dem förr det vill säga), hur bra som helst! Lyssna lyssna lyssna.

sushi//



Min hals mår mycket bättre än igår, så himla skönt! Alla mina koppar te kanske hjälpte trots allt?
Nu ska jag äta sushi som min mamma nyss kom hem med. Grymmers! Hörs latero. Love love

secret door//




Ärligt talat så suger halsont, ganska så hårt till och med. Men jag ska faktiskt inte klaga när jag idag insåg att jag haft/har besöksrekord. Så himla roligt! Tack tack tack.
Nu ska jag koka te och hoppas att det hjälper för min onda hals. Kärlek.


falla fritt//



Mina egna docs, resten har jag lånat av Emmy.

För stunden befinner jag mig i vår nya lägenhet som vi såsmåningom ska flytta in i. Lite retro med hög mysfaktor! Visar bilder lite senare. Något som just nu stör mig mer än någonsin är att jag har halsont. Denna eviga förkyldning. Jag som precis hade blivit frisk efter några dagars sängliggande. B-L-Ö! Ikväll ska jag överdosera med massa koppar te. Hoppas det hjälper lite iallafall.

Om en vecka får jag träffa min pojkvän, efter 20 dagars frånvaro. 20 dagar av ständig längtan. Jag kan knappt bärga mig. Kan det inte bli nästa torsdag nu?
Kärlek.

time to pretend//




Nu har Flora och Emmy åkt hem, tråkigt nog. Men jisses vilka fantastiska dagar vi har haft tillsammmans. Jag är rik på fina minnen. Åh vad jag tycker om er. Kärlek.

mjau//


Flora och jag har precis klunkat i oss en varsin kopp te, nu packar hon. Ganska sorgligt. Eller väldigt sorgligt, rättare sagt. Jag och Emmy önskar starkt att hon kunde bo hos oss föralltid. Nu måste vi nana, uppstigning tidigt för vår del med tanke på att Floras buss går vid 08.15, uscha! Ciao!

"I see you"//



Vi är hemma från en helt fantastisk kväll som började med ett restaurangbesök, på en mongolisk restaurang och avslutades med Avatar på bio. Den var grrrrrrym! Om ni inte har sett den - se den! You wont regret it, I promise. Nu vankas te och mys innan morgondagen, då Flora sätter sig på bussen tillbaka till huvudstaden, vilket Emmy och jag inte ser fram emot, eftersom Flora är den mest fantastiska människan jag träffat. Ha det grymmers! LOVE.

cinema//


Emmy a.k.a Slemmy!
Jag befinner mig hos Nicole för tillfället tillsammans med Flora, Emmy. Nu ska vi ut och äta på restaurang, därefter blir det bio - Avatar. Kommer bli så trevligt så! Peace out.

sky//




Godmorgon! Nu ska vi käka frulle och därefter traska ner mot stan. Sista dagen Floris är här, blö. Vi hörs latero!

cat piano//


Helt seriöst, snyggare tjej får man tusan leta efter!


Cha cha bloggen!


Universums snyggaste skapelse!

Jag har precis slingat Emmys hår och resultatet blev kanon! Nu ska vi krypa ner bland våra gosiga kuddar och täcken med en film, en sorglig sådan. Och jag saknar Frans, mer än något annat. Nu vet ni! Latero.

new location//


ikväll blir första natten i vår nya lägenhet. grrrrymt! nu fortsätter jag med emmys slingning medan flora värmer på lite glögg.
ciao!

leo//

Nu ska jag hoppa in i duschen, därefter ska vi bege oss ut på den snöiga isen!

satc//

Finaste, finaste Flora.
Nu blire SATC och godis. Tjing!

heartbeat

Vi har fotat hela förmiddagen och nu vankas mat. Åh vad jag gillar Flora och Emmy - Världens finaste töser, utan tvekan. Big love!

flora, emmy & kaj


starlight




Jag befinner mig just nu hos mina kusiner (bilden ovan). Har slingat deras hår hela dagen lång. Jag är bokstavligt talat helt slut! Nu ska vi göra varma mackor och kolla på Natt på museét 2. Haha, wey! Ha det bäst. Puss på er!

new years eve


Underbara Ellinor och jag.


Snygga Louise och Niki.

Bilder från igår, fotade med Nikis kamera. Jag lät min bebis stanna hemma, för en gångs skull. Nu ska jag dricka te. Mina ögon slocknar vilken sekund som helst. Ciao!




HAPPY NEW YEAR!

FÖRLÅT så hemskt mycket för att jag aldrig publicerade något "Gott nytt år" inlägg igår. Det fanns liksom ingen tid till det, så istället får ni det idag: Gott nytt år alla fina människor! Min nyårsafton var underbar och crazy på många sätt och vis, men ack så roligt jag hade med mina vänner!

Och vet ni? Den 3:e kommer världens finaste Flora hit och spenderar några dagar tillsammans med mig och Emmy. Det kommer bli så underbart. Åh vad jag längtar. Jag längtar även efter min pojkvän som befinner sig på andra sidan jordklotet. Igår slog jag en signal till honom vid 12-slaget, och det kan ha varit det underbaraste på länge - att få höra hans röst.

Nu har jag babblat färdigt, men ni glömmer väl inte - Nytt år, nya möjliheter. GO BIG!
Puss på er!

RSS 2.0