lägesrapport


I förrgår var det midsommar. En grym sådan dessutom. Träffade mina töser, käkade, njöt, levde. Sen trampade iväg och träffade en drös sköna människor, dansade rumporna av oss, skrattade, trampade iväg och beskådade när några nattbadade osv osv. En jävligt crazy bananas kväll/natt med andra ord. Hoppas att ni fick en toppen midsommar med sill och allt som hör till.

Idag har jag tagit årets första dopp och till min förvåning var det inte alls särskilt kallt. Har legat ute i solen och glassat hela dagen lång. Nu ska jag sticka och träna. Skönt. Puss och kram, dudies.

love letter


Största delen av dagen har spenderats med denna. Min kära vän, min kära kaffekopp. Nu åker jag och tränar. Känns bra. Sen kanske jag träffar min älsklings Louise. Låter som en bra kväll. xx

NU: balkonghäng och kaffe



Jag sitter ute på min balkong och lapar sol med en kopp kaffe i handen. Det är fina grejer det!

i telefon, i nya jeans


Idag @ work.

I högtalarna går Oskar Linnros, Lo-Fi-Fnk och Hoffmaestro på repeat. Grymt! Om jag är taggad till Emmaboda eller?! (Hoffmaestro ska bl.a dit!!!!!!!) Vädergudarna var inte särskilt schyssta idag. Himelen är täckt med gråa, äckliga moln som verkligen inte borde vara där. Sommar sommar sommar tror jag det hette? Planer för idag då? Tänkte köra en liten photosession med min kära vän Louise. Resultaten kommer latero. NU: Kaffe.

3random



Emmy och fina Malin kikade förbi här innan för att överlämna det ni ser på första bilden: Emmys bebis. Hon kände att, äh vafan ska jag med denna till? Kajsa kan lika gärna få den och det fick jag. Så nu har jag två kamurror (som Emmy och jag kallar dom). NÄRÅ! Skämt o sido! Jag fick låna den till ett fotoprojekt jag gör i jobbet. Hehe.

Annars? Jag har hävt i mig en stor kopp Earl Grey té och klinkat lite på gitarren. Nu vankas sängen. Uppstigning @ 07:00 imorgon. Och någon liten väderreporter viskade i mitt öra att det ska bli över 20 grader och strålande sol imorgon. Bra? BRA! Natti natti, dudies.

tomorrow, please?



Jag hade MER än gärna gått klädd så här imorgon. Dregglar lite smått över skorna, faktiskt. Ruggigt snygga.

1. net-a-porter 2. shopmfredric 3 & 4. YSL

 


sleepyhead



Min dag har vart guld! Klockan ringde redan vid 06:45. Snoozade i en kvart. Åh, den där jäkla snoozknappen är farlig. Riktigt farlig. Jag slängde i mig frukost och trampade iväg till jobbet med Hoffmaestro i lurarna. Om man blir på bra humör eller?! Perfekt start på dagen med andra ord. Jobbet gick fort. Därefter mötte jag upp mina tjejer för att planera inför midsommar samtidigt som vi fikade. Emmy höll oss sällskap en stund, så trevligt så. Senare dök Malin upp i extas tillstånd! Tjejen tog nämligen körkort bara några minuter innan hon anlände. Grattis grattis grattis Malin! Sen beslutade vi oss för att gå en runda runt på stan vilket resulterade sakerna ovan. Ett perfekt linne inför sommaren med djup "armhålsringning" på Ginas rea, och fyra nagellack för 29 spänn. Jag är nöjd! xx

ride




Fick ett akut sug efter att åka bräda nu. Fan, jag skulle nog inte kollat igenom "Björnrikemappen". Äh, nu ska jag försöka sova. Jobb imorgon vid 08.30. Natti natti darlings!

11th dimension


ph: unknown.

Jag sitter kvar i soffan. Givetvis har jag inte suttit här sen sist jag skrev. Närå. Nu kollar jag, tro det eller ej, på fotboll. VM. Brasilen-Elfenbenskusten. Trevligt värre. Hoppas ni mår bra och att ni har haft en fin helg. Nu ska jag koka te och fortsätta kolla fotboll. Peace!

look how they shine for you




Bilder härifrån.


sunday bloody sunday


Tja där, snyggon. Jag befinner mig just nu på en väldigt välbesökt plats - i soffan, med datorn i knät. Himla bra plats ibland alltså! Gårdagen var bra den. Vi käkade världens godaste mat hos våra kära kusiner, kollade på bröllopet och konstaterade en massa hit och dit. Sen tröttnade vi, en aning, så vi satte på satc. Mycket bättre. Shiiiiit, jag har nästan glömt hur bra det är. Förra sommaren när det var skitväder hann jag bokstavligt kolla igenom hela boxen. Inte illa. Fast vem tackar nej till satc? Inte jag iallafall. Det är liksom som en drog om man sett avsnitt, sen kan man inte sluta.

Annars? Jag har inga större planer för dagen. Jag får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. Låter ganska bra, det är ju trots allt söndag. Nu ska jag koka kaffe. Love

2night



hey dudies. nu ska jag slänga på mig min nyinköpta tröja och trampa iväg till kusinerna där det vankas grillmat. låter som en lugn och skön kväll, jag gillart. hörs senare! love

brooklyn




the selby (länk)

såhär hade jag mer än gärna velat bo. kolla bara loftet! hur mysigt?
jag sitter och kollar på bröllopet med världens största leende på läpparna. viktoria och daniel ser så fruktansvärt kära ut och det gör mig alldeles varm inom mig. kärlek är fint, det är jag medveten om.

thumbs up


igår kom mormor förbi med ett paket jordgubbar och det var tamejfan de godaste gubbarna jag någonsin ätit. någonsin! perfekt mogna och perfekt smak. två flugor i en smäll. äh, det var fina grejer. love

ni frågar, jag svarar

vilken favoritfilm har du?
A walk to remember är en favorit eller My sisters keeper.

är det konstigt att aldrig ha haft en riktig pojkvän och aldrig kysst någon på riktigt när man är 16?
Nej, det är verkligen inte konstigt och tro mig - du är absolut inte ensam! Jag känner otroligt många som aldrig har haft en "riktig" pojkvän. Det kommer.

Vad har du för sommarplaner?
Åka till Grekland med le familia, en hel del Göteborgsvisiter, Emmabodafestivalen och massa massa spontan roadtrips. Det är något av det bästa med sommaren - spontaniteten.

Hur gammal är du?
Född -93. 16 just nu, fyller 17 till hösten.

Vilken musik lyssnar du helst på?

Jag lyssnar mycket på indie, elektropop, elektronisk musik, akustisk. Ah, en skön blanding helt enkelt, hehe.

Har du någon dold talang?
Jag kan sjunga!

Och en liten designfråga, hur gör man för att få Kategorin i inläggen till stora bokstäver som du hade förut? Typ GENERAL istället för General. Ändrar man i kodmallen och vad skriver man? Sen hur gör man för att få länken understruken när man håller på den? Om jag skriver text-decoration: none; överst så försvinner hela
För att få små bokstäver till stora: text-transform: uppercase (stora)
Gå in här, för att få mer hjälp om bloggdesignen.

är du fortfarande tillsammans med frans?
Nej..

vad har du för sommarjobb?
Sjukt kul sommarjobb! Jag gör en utställning på ett museum med ett gäng människor.

love your blog
Åh, tack snälla!

Midjemått?
Ööhhh?

Poäng i slutbetyg (nian)?

Tror det var 250 eller 255.

hur länge har du och din söta kille varit tillsamans?
Vi var tillsammans i åtta månader.

vad använder du för kamera och dator?
Kamera: Nikon d90
Dator: ???

var redigerar du dina bilder?

Photoshop, Photoscape, Pixlr.

kan du ge ett bra skönhets tips?
Jag är verkligen ingen expert. Men rengör huden. Något som fått min hud att må mycket bättre är att jag slutat äta så mycket sötsaker.

hur många besökare har du per dag?

400-500 unika besökare om dagen.

åååh vad har du för redigering/program på redigeringen i övre inlägget? och vart redigerar du dina bilder i allmänhet? sjukt snygga iblder hela tiden!!
Haha, sköning. Tack så himla mycket, fina du! Jag redigerar dom i Photoshop, Photoscape och Pixlr.

Längd?
172 cm.

Skostolek?
37, 38 och 39. Sjukt olika beroende på skon.

Vilken årstid beskriver dig bäst?

Våren skulle jag tro!

Vilket plagg skulle du inte kunna leva utan?

Tightsen, mmmmmmmm!

vad står högt upp på din lista över kläder du vill ha?
Oj, svår fråga. Jag dregglar varje gång jag ser Christopher Kane for Topshop kollektionen.

Tkr du om att bajsa?

Åh, det är min favorit sysselsättning!

Var gjorde du din header? Grrrrrrymmt snygg!
Tack tack tack! I Photoscape.

ditt största kropps-komplex? asså vilken kroppsdel är du mest "missnöjd" med om du måste välja?
Mina fötter, just för att dom är så breda.

Var vill du helst bo i världen?

Göteborg. Paris. LA. New York.

Vem skulle du vilja byta garderob med?

Taylor Tomasi Hill!


vad vill du göra när du är stor?

Time will tell. Eftersom jag har en stor passion för kläder hade det verkligen inte varit fel att jobba inom modebranschen. Journalist tycker jag också verkar skoj. Nåt kreativt, helst. Tror inte jag är den personen som kan sitta dagarna i ända vid en dator och bara sitta. Nej, det är inte jag.

Om du bara fick välja EN sak att äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara?

Oj, klurigt värre. Lasagne? Haha, nej jag vet faktiskt inte.

Tror du på drakar, troll och andra härliga sago-djur?
Njae, tvek alltså...

Om du fick en helt egen ö, vad skulle du döpa den till?
Electric feel ön, just för att den spelas i mina högtalare nu, haha!

Har du något favoritgosedjur, och har du fortfarande kvar det i sängen och kramar lite på det när du är ledsen?
Jag sviker aldrig min nalle Sofia som jag fick när jag var nyfödd. Hon hänger med i vått och torrt!

Sms:a eller prata i telefon?
Prata i telefon.

Fota manuellt eller auto?
Manuellt.

Bästa godiset någonsin?

Marabou mjölkchoklad, eller sura vingummi.

Blir ditt hår lätt slitet?
Nej, inte så jätte lätt, faktiskt. Jag har sjukt tjocka och starka hårstrån, så dem kan stå emot en hel del.

Vilket är ditt tidigaste minne?

Oj, det tidigaste vet jag inte. Men det som ploppade upp i min skalle nu var när min moster och hennes man gungade mig och min bror i ett täcke vid havet, haha! Jisses vad vi tyckte det var kul.

Tack för en asgrym blogg. Du är hur vacker som helst, och du kommer klara dig igenom den här jobbiga perioden. Det märks att du är stark.

BIG LOVE! <3 <3 <3 <3

i'm not your toy



När jag kom hem från jobbet slängde jag av mig mina tjocka velourtights och hoppade i mina nyinköpta jeansshorts från Bikbok. Mycket bättre!

Shorts - Bikbok, tröja - Gina, halshand - H&M.



GLÖM INTE ATT FORTSÄTTA STÄLLA GALNA FRÅGOR I FRÅGESTUNDEN!

kör bah!

Klura ut några lagom crazy frågor så svarar jag på så många jag bara kan, så fort som möjligt! GO BANANAS!

STOPP!! 23:51

do you wanna be an indian?


Jag sitter och lyssnar på Hoff. Inser att jag längtar galet till Emmaboda i sommar. Kommer bli crazy bananas!

Nu ska jag träffa Mathilda. Mysa med massa gott under den molnfria, klarblå himlen. Behöver jag säga något mer än att jag älskar sommaren och spontaniteten som verkligen flödar? Tror faktiskt inte det. Big love!

tyck till, tack!

Hey, dudies. Mekade lite med designen. Bättre? Sämre? Lika bra? Lite bättre? Lite sämre? Fult? Fint? Ganska fult? Ganska fint? Vad tyckeru?

say whoa



Igår: jag sitter och råchillar i soffan. Plötsligt ringer det på dörren. Det är mormor. Världens finaste mormor. "Hej hopp" säger hon. "Här får du Kajsa, jag kunde inte göra dina andra rena", hon räcker fram en påse. I påsen ligger ett par converse. Vita, låga. Nya. Sprillans nya. Precis vad jag behövde efter kvällen då Hoffmaestro spelade. Mina var totalt nergeggade och förstörda. Tack mormor. Tack för att du är världens bästa mormor som gör mig så fruktansvärt glad.

debut


Heeey. Alarm: 06.41. Snooza. Stiga upp. Frulle. Klä på mig. Trampa till jobbet med Kid Cudi i hörlurarna. Jobba. Dricka kaffe. Jobba lite till. Cykla hem. Slänga av mig kläderna. Bikini. Balkongen. Musik. Apelsinjuice. Uffie.
Gud vilken bananas dag alltså. NU: göra sesamkyckling och steka nypotatis. Mums. Galet med mums.

Kisses.

på nära håll


via fashionsquad.
Så fint, så fint.

fint

"jag ser hjärtat lite som ett sår på benet, det gör förbaskat ont i början, nästintill outhärdligt, men med tiden läker det sakta, sakta och efter en tid finns bara ärret kvar, minnet av hur ont det gjorde och hur långt du kommit sen dess och hur vansinnigt bra du klarade det.
du är en så galet fin tjej, din personlighet bara sprudlar genom dina ord. du klarar dethär. med galans."

"Du är så himla fin hela du - och jag tror på dig"

"fyfabian vad du är snygg. jag vill se ut som du."

"ta en lång cykeltur. en promenad med hög musik i öronen. titta på titanic med några chokladbitar och vänner. gråt. skrik. gör ingenting. gör vad du vill! DU ÅRKAR VISST! JO! HEJA!"

found



Jag orkar.

lost




Jag orkar inte.

yesterday


Ganska 7kt vad fort ett år (nästan) går. Minns verkligen denna dagen som igår.

techno tears




Denna gullegrisen har jag gosat med till stor del av dagen. Och vet ni vad det gulligaste är? - han heter Keso. En gosig förmiddag/eftermiddag med andra ord.
Fy vilken lam dag. Eller förresten, jag ska inte klaga. Så galet skönt att bara vara. Imorse kollade jag på Emil i Lönneberga, hahaha! Bra skit, bra skit. Och nu? Nu ska jag kika förbi mina söta morföräldrar som gått och blivit med vovve. Jisses vilken vovve-dag det blev idag då. Hörs latero!

till er:

Vill bara säga att jag är så tacksam för alla fina ord ni ger mig och ni ska veta att jag sitter och ler åt varenda kommentar. En stor, fet, megakram till alla er fina själar där ute.

damn

Dessa hade jag mer än gärna prydd min hals och mina fingrar med. Mmmmmmm.

city


Gårdagen blev mer än lyckad. Perfekt start på ett sommarlov med andra ord. Nu ska jag träffa en fin vän. Latero!

loveu



Tack för att ni är ni.

golden touch


Jag och mina två classmates - Olle och Philip.

Hey där. Livet rullar på, trots konsekvenserna. Det känns rätt bra nu, faktiskt. Tack vare mina underbara, älskade vänner har jag kunnat gå vidare med ett söndrigt hjärta. "Men Kajsa, vi ska smörja det med Body-lotion och ta hand om det" sa Emmy. Och ni som hjälpt mig, ni vet vilka ni är. Jag älskar er.

Ikväll vankas det fest, tror jag. Eller tja, vi får se vad kvällen har att erbjuda. Så slipper man ha några förväntningar. Det blir bäst då.

bara för att...


...JAG HAR SOMMARLOV! tjalalalalalala!

graduations day #2


Idag tar min fantastiska bror studenten. Grattis grattis grattis grattis! Och du - Jag älskar dig!

graduations day


Grattis mitt hjärta. Grattis till friheten. Njut nu, njut.

att fortsätta andas

Häromnatten förlorade jag något vackert. Något vackert som omfamnat mig, jämnt. Jag dog inombords. Allting inuti mig slets ut, med våld. Så groteskt, så fort. Det kändes precis som om någon stod och sparkade mig i magen. Det slutade aldrig. Där låg jag, liten och okapabel. Sedan dess har jag gått runt, klädd i sorg. Trots detta är jag nyfiken på framtiden. Jag vill, jag vågar – jag ska dit.


prom 2010


Ph: Julia

Finaste Frans och jag på hans studentbal
, vilket förövrigt var något av det roligaste, finaste, vackraste, glassigaste, underbaraste osv osv osv. jag upplevt på länge. Jag är ganska så säker på att kvällen blev så lyckad, just för att det var så otroligt många fina människor där, som jag lyckligtvis fick umgås med hela natten lång med. Tack allihopa, tack för att ni gjorde min kväll till det där lilla extra! Och tack älskling för att du bjöd med mig.

Hey dudies! Ledsen för glest med uppdatering. Jisses. Jag har så fruktansvärt, äckligt mycket att stå i just nu, inför sommarlovet. Sista slutspurten med andra ord. Lärarna är så schyssta och lägger allt just nu. Men lyckligt nog har jag checkat av en hel del redan idag. Skönt som tusan. Annars? Jag mår tipptopp! Idag var det riktig sommarvärme i vår lilla stad. Underbart! Satt på rasten och käkade glass och spillde ner hela min klänning. Bra gjort Kajsa! Kvällen har jag spenderat med mina gamla gymnastikvänner och avslutat det hela. Jätte trevlig kväll med många skratt. Nu ska jag skriva på min historiauppsats och hoppas innerligt att den kan bli avcheckad så fort som möjligt. Nu pyser jag in i den Elisabetanska tiden. Peace!

RSS 2.0