btw

...Headern är bara tillfällig. Håller på att knåpa ihop en ny och nice en. Håll ut med denna halvkassa så länge så kommer den nya upp inom kort! Puss lovers.

XXXO (min dag i bilder)


Mitt hjärta har klippt lugg och hon är så fin.


Jag, i mitt rum i skolan.


Kärlek!


Jag... igen.


Big love till hörlurarna. Mathildas place i skolan för den som undrar...


På väg hem.

Hey lovers! Hoppas allt är finfint med er. Jag mår bra, toppen för att vara mer korrekt. Är konstant glad. Tack ni som gör mina dagar till så awesome som dom är! Många thumbs up (två i mitt fall... hehe). Jag har precis gluffsat i mig spaghetti bolognese och ska koka mig en kopp te för att förbereda mig inför en muntlig presentation i Svenska B. Huhh. Har ruggigt mycket i skolan nu (jag har dock en tendens till att skjuta upp allting... Fy skämt Kajsa!) Nåväl.

Är någon förresten sugen på att jag ska dra igång en frågestund? Lika bra att jag frågar liksom! Take care, dudies. Loves!

oxford comma


Hey godingar! Jag lyssnar på skön musik och dricker te. Hur mys som helst! Annars? Det är galet tomt utan min fina Hanna. Plus att det är ruggigt kallt utomhus vid denna årstid. Nåväl. Jag ska lägga mig tidigt ikväll. Skönt som snus (om det nu är så jävla skönt vill säga...). En stor fet puss till er söthjärtan!

weekend


Hur snygg är det egentligen tillåtet att vara?! Världens finaste Hanna som jag spenderat hela helgen med. Så himla bra!


När Hanna anlänt i fredags käkade vi till förrätt en bruschetta bestående av bland annat hemmagjord pesto (bilden ovan). Därefter smaskade vi i oss en galet god fisksoppa. Jag tog även min mussel oskuld vilket soppan även innehöll. Gott som fan ju!


Morgonen efter käkade vi en mega frulle. Smarrigt värre, mhm!


Finaste tjejen!


Jag idag.

 


Vi mötte upp Michaela och Emmy på stan. Senare anlände Rebecca!


Godingen och jag.


Snygg sis!


Dagens kaffedos!

Jag kan sammanfatta  min helg som übermysig, fantastisk, flabbig, underbar, vild, dansant osv osv. Hanna och jag har haft den så himla bra tillsammans. Idag har vi träffat Emmy och Rebecca, strosat runt på stan och gjort det sorgligaste - vinkad adjö till Hanna. Det var den enda nackdelen med helgen. Resten har varit thumbs up. Gillart! Nu ska jag koka te och läsa Egogirl med Gynning. Sveriges skönaste brud. Puss finingar.

Tack Hanna, du är bäst - på alla sätt och vis. All kärlek till dig!

cobrastyle


Hade inte tackat nej till att glida runt på Emmaboda med skönt umgänge och bra musik i bakgrunden. Kortfattat: det hade vart guld! Puss lovers.

pursuit of happiness


Finaste, finaste Hanna.

Hörrni, vet ni? Jag och Emmy bestämde att vi hoppar Blog Awards i år. Så istället kommer tösen ovan upp och spenderar helgen här, hos mig! Det är ju bara FÖR bra för att vara sant. Längtar! Can't wait!
Annars? Jag är hemskt ledsen för att jag inte uppdaterat. Har redan en bunt med läxor och inlämningar. Gahh. Jag mår toppen och hoppas att ni också gör det. I luften är det utan tvekan höst nu. Kallt som attan när man cyklar till och från skolan. Usch. Längtar fortfarande efter lussekatter och glögg mys. Kommer bli guld när jag sätter gaddarna i min första lussekatt. He he. Nu ska jag tillaga något att mätta min mage med. Latero!
Puss

PS. Kid Cudi är min gud för tillfälligt.
Får. liksom. inte. nog.

sunday


Jag och Mathilda igår.

 

Hey lovers!
Min helg har varit nice. I fredags chillade jag järnet och igår spenderade jag den tillsammans med tösen ovan. Idag hade jag inte tänkt att göra ett piss. Hur skönt som helst! Sorry för ett flummigt inlägg. Hörs latero! xx


radio fireworks




Lite random bilder kan tyckas. Mittersta bilden tycker jag kan få tala lite för sig själv. Kan väl säga såhär: ge mig till morgondagen!

Annars? Idag har det varit en as chill skoldag. Vi har fått se på en debatt mellan partierna, skolröstat och ätit alldeles för mycket godis (som partierna bjussar på). Men jag klagar då inte! När skolan slutat för dagen gick jag och fikade med min himla fina vän Anna. Jag tror vi satt och fikade i... 3-4 timmar kanske! Guld värt! Tack godingen för en underbar eftermiddag. Nu ska jag koka te och kolla Idol. Latero!

puss

Tack Molly, du gjorde min dag!

"Jag älskar dig och din stil! Har följt din blogg sen du började blogga och jag ser den bara bli mer underbar och fantastisk. Du kommer gå så långt med din blogg och med dig som huvudperson för du har en sån otroligt fin personlighet och peppar oss andra till att se lite ljus i höstmörkret. Du är alltid postitiv och verkar vara en sådan underbar människa.
Till skillnad från andra kvinnliga bloggare bär du en stil som vi andra kan ta del av och faktiskt använda. Fortsätt med det du gör för jag skulle aldrig klara mig utan din blogg Kajsa.
Keep up the good work!"

@ school

Mina finingar.
Tja där! Befinner mig för tillfället i skolan. Har precis käkat fisk, med Fanny som sällskap. Nu sitter jag här och läser bloggar i väntan på att Michaela och Mathilda så småningom ska droppa in. Jag började halv tio idag, dom börjar vid halv 1. Lite unfair, men äh... har börjat vänja mig. Jag är sugen på kaffe. Ska försöka göra något åt saken. Hörs latero! xx

syskonkärlek



Bilder härifrån


För lite mer än tre månader sedan befann jag mig tillsammans med Michaela och Mathilda på en ganska sunkig restaurang. Vi beställde varsin kebabtallrik. Michaela betalade åt mig.
Jag gick mot bordet, som låg lite avlägset från resten av de övriga borden. Jag satte mig ner och tog min första tugga. Allt kändes lönlöst. Michaela och Mathilda gjorde mig sällskap. Vi åt. Under den största tystnaden jag någonsin varit med om. Plötsligt brast jag i tårar och maten i min mun blev äcklig och kompakt. Jag hörde hur Michaela också började snyfta.
Natten som gått gick mitt hjärta i kras. Tusen söndriga småbitar som kunde liknas vid glasskärvor när ett glas ramlat i marken. Natten jag ser tillbaka med obehag. Natten jag grät så mycket att jag skakade. Det var den natten jag skrek ut all smärta. Ja, den värsta natten i mitt snart 17åriga liv.
Plötsligt ringde min telefon. På displayen stod det Bror. Jag svarade med ett ganska så tråkigt och känslokallt "Mm, hej". I andra sidan luren hörde jag min brors röst. Min fina bror. Han lät ledsen. Jag hörde hans medlidande, "Jag har hört vad som har hänt Kajsa. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Fan vad trist alltså" fortsatte han. Jag var tyst. Allt var helt fucked up inom mig. Jag visste varken in eller ut. Totalt förstörd. Förkrossad. "Du Kajsa..." sa han sedan "...Jag älskar dig". Jag blev stum. Knäpptyst men ändå otroligt varm inom mig "Jag älskar dig också" sa jag. I ögonvrån såg jag hur Michaela och Mathilda reagerade. Vi lade på. Och plötsligt låg jag ner och grät. Mer än någonsin. Michaela och Mathilda gjorde detsamma. Jag insåg i den stunden hur mycket min bror betyder för mig, och vad jag betyder för honom.
Jag tror det kallas syskonkärlek.

love kills





Random bilder från helgen. Översta bilden är på min ganska nyinhandlade ring, fint rådjur eller vad sjutton det nu förestället. Tredje bilden är ett väldigt nice läppglans från Face. Thumbs up! Resten är väldigt...random!

Hey dudies! Jag har precis stoppat lite mat i magen. Nu är jag mätt men framförallt belåten! Dagen har varit... jävligt regnig men annars bra. Nu ska jag koka mig en kopp te, plugga tyska glosor och avnjuta ett avsnitt Halv åtta hos mig. Låter himla bra i mina öron! Pusspuss.

kärlek vid sista ögonkastet


Hey! Sitter och häver i mig min andra kopp kaffe. Gårdagen var så himla lyckad och kul! Tack alla som gjorde den. Nåväl. Idag ska jag städa upp i mitt bombnedslag till rum och skriva färdigt min förbaskade summary i min Engelska B. Det skriker söndag om mina dagssysslor. Hörs latero. Puss och kram!

written in the stars


Nästan allihopa.


Lisa, Mathilda och Siri.


Snygg-Elise!


Världens godaste muffins tillverkade av självaste värdinnan, Elin!


Siri njöt fullo av sin muffin!


Jag fick mest glasyr om hela läpparna, men gott vare!


Finaste tjejerna!

Hey lovers! Bilderna är från gårdagen då jag och mina tjej-classmates hade en mycket trevlig myskväll hos Elin i hennes mysiga lya. Kvällen bestod av allt från pizzaätande, godisätande, chipsätande, läskdrickande till sanning och konsekvens och deeptalk. En väldigt mysig och definitivt lyckad kväll! Åh vad jag tycker om er hela bunten.

Idag ska jag chilla och kanske dra mig ner mot stan i hopp om att hitta någonting att ta på mig för kvällen. Då vankas nämligen en awesome träff med awesome sällskap som jag inte träffat på länge. Kommer bli grrrrymt!
Nu ska jag dricka kaffe och ta på mig någonting vettigt. Latero!

xmas




Min frukost på julafton, haha. Den består varje julaftonsmorgon av varm choklad med en klick grädde och kakao, julsmörgåsar med julskinka och Johnnys senap (+ mycket bregott!!!! väldigt viktigt). Och nej, skinkan är inte blå. Det blev något konstigt med färgen när jag redigerade dem. Hoppas ni överlever!

Kollade igenom mitt Jul 09 arkiv och jag kan faktiskt erkänna att jag längtar lite till vintern nu. Jag är väl inte jätte sugen på alla tunga ytterkläder och 30 cm kramsnö, men jävlar i havet vad jag längtar tills det är rätt läge att sitta och smutta på glögg, gluffsa i mig pepparkakor och lussebullar till julmusik. Nog babblat!
Idag har jag varit i skolan. Sjukt rolig dag faktiskt. Jag var världens snällaste rumskamrat och bjussade på kaffe. Hade med mig termos och hela köret! Imorgon har vi frilufsdag. Skoljogg och mys med klassen. Därefter vankas ytterligare mys, fast med alla underbara tjejer i min klass. Åh vad fint det kommer att bli. Nu ska jag stoppa något i magen och avnjuta ett avsnitt "Halv åtta hos mig". Latero lovers!

we dance to the beat




Pics via Knightcat

Gillar bilderna. Yepp. Annars? Jag mår topp. Lyssnar på musik och har precis avnjutit ett x antal avsnitt satc. Perfekt att slänga på när man kommer hem från skolan i sällskap med en kopp kaffe. Grymmers! Imorgon har jag sovmorgon till 15:45 för den som kanske är intresserad av att veta det. Hah, så galet skönt! Sen har jag bara en lektion, visserligen ganska sen dag. Men vet ni vad? Det gör mig inte ett piss, jag lär ju iallafall vakna utvilad! Nu ska jag och min bror laga mat. Alltid lika trevligt. Hörs latero lovers, xx.


Förresten, HÄR har ni en spotifylista att rådigga till när det vankas partaj eller dylikt. Jag slängde ihop den väldigt nyligen och jag gillar den starkt! Många ++++++

space


Imorgon, tack.

Tja dudies. Måndag idag, vilket betydde skolfoto. Alltid lika spännande, haha! Lika många skrattanfall idag som vanligt. Gillar min klass så himla mycket. Nu ska jag stoppa i mig lite mat och sedan ut på en redig (småländska för er som inte visste..) powerwalk med min käre mor. Latero lovers!

never win



Världens finaste Mathilda.

Dagen har tillbringats ute tillsammans med släkten på pappas sida eftersom vi firat farmor som fyller år idag! Grattis igen finaste farmor! Vi har käkat kinamat + farmors galet goda kladdkaka. Ja, jag rullar fram nu. Blev så fruktansvärt mätt, nästan illamående. Usch. Ikväll ska jag softa bananer. Gött! Love.

de tre små orden

Pictures

Jag minns denna kvällen. Du hade varit i sälen i några dagar. Jag längtade efter dig. Jag var så förväntansfull. Nervös. Nykär.
Mamma och jag mötte upp dig, du var trött efter den långa bussresan, men du lyste. Med ett brett leende på läpparna närmade du mig. Vi kysstes länge, länge. Mamma väntade i bilen, men gick ut för att ta emot all din packning.
Vi satte oss i bilen och pratade om hur dina dagar varit. Under bilfärden funderade jag. Ska jag, ska jag inte? Ska jag låta dig säga det först? Jag hade beslutsångest.
När vi kom hem hade vi beställt pizza som vi gluffsade i oss. Tiden gick och till slut blev klockan så mycket att vi var tvugna att krypa ner bland mina duntäcken och kuddar. Jag sa åt dig att lägga dig på magen, så jag kunde klia dig på ryggen. Du älskade det.
Jag började klia. Sen sa jag tyst "läs högt vad jag skriver". Jag började forma bokstäverna på din rygg. J-A-G Ä-L-S-K... Sen hann jag inte bokstavera dem längre förrän du vände dig om och och kramade mig, hårt. "Jag älskar dig också Kajsa" viskade du i mitt öra.
Vi omfamnade varandra, länge. Kramar blev till kyssar. "Du anar inte hur många gånger jag tänkt skriva det till dig i sms, men jag har avstått varenda gång eftersom jag velat säga det till dig, öga mot öga" sa du, och tittade mig rakt in i mina ögon. Vi lade oss i skeden och du kröp tätt intill mig.
Du upprepade de tre små orden "Kajsa, jag älskar dig" innan vi somnade.

dark brown


Hallå godingar! Yes, nu är jag mörkbrunett och jag trivs som tusan så här till hösten. För visst tusan är det höst? Kallt som sjutton om kvällarna/nätterna.
Gårdagen var fint. Fint sällskap. Fin musik. Idag har jag spenderat några timmar tillsammans med Fanny och Lisa på stan. Guld värt! Ikväll ska jag slappa. Är sugen på frukt. Fruktsallad. Passionsfrukt, mango, annanas. Haha! Latero lovers!

can't sleep


Två otroligt saknade töser som jag förhoppningsvis träffar inom kort! Fotot är taget på Emmys student.

Tjabba! Det är fredag, hur skönt?! Jag gör ingenting. Slappar, chillar, degar, kalla det vad ni vill. Lisa min kära vän dyker upp om en stund för att färga mitt hår. Nice! Ikväll vet jag inte vart det bär. Vi får se helt enkelt. Hörs latero lovers!

ce jeu


Fotot har Emmy knäppt.

Hey godingar! Jag sitter och avnjuter go musik och ska koka mig en kopp te. Idag har jag gått läääänge i skolan och efteråt gav jag mig ut på en springtur. Himla skönt alltså! Imorgon är det fredag vilket ska bli grymt! Galet hur fort denna veckan har gått. Till helgen ska jag troligtvis på kräftskiva och det låter himla trevligt i mina öron. Latero lovers!

what do u think?


Ph: unknown.

Hey godingar, vad tycker ni om den nya headern? Bra/dåligt? Bättre förut? Overkilla med åsikter, då blir jag glad!

Ni är guld.

++++


Ett av de absolut BÄSTA köpen jag någosin gjort är mina WESC hörlurar. De är galet grymma och jag kan starkt rekomendera dem! Köp dem, ni som funderar! Många ++++++ i kanten!

the wind blows


Tja! Idag gick jag till 16:45. Segt? Öh, ja. Men skolan är nice. Njuter fullo av tvåan. Ikväll ska jag inte göra någonting. Eller jo! Jag ska lägga mig i sängen med te, vindruvor och avnjuta SATC 2. Hur bra? Åh, det är verkligen en ultimat vardagskväll. Kan nog inte bli så mycket bättre! Vi hörs senare. Och hörrni, sorry för att jag bara uppdaterar med oldies till bilder. Har liksom inte riktigt haft någon motivation till fotografering de senaste dagarna. Men detta får vi ändra på genast! Kanske kan kameran hänka till skolan imorgon? Det får nog bli så. Puss!

RSS 2.0