none of dem
Jag saknar festivallivet. Som fan. Jag saknar att ramla in i tältet klockan 4 på morgonen och bli irreterad av att alla resväskor är i vägen. Av att traska runt på festivalområdet och helt plötsligt stöta på finaste Flora. Av att köpa halvsunkig thaimat och slänga mer än hälften för att konserten börjar. Av att invadera ett främmande tält och lära känna nya människor. Av att dansa natten lång till Digitalism, Grega, Crookers och alla fantastiska. Av att göra behoven ute i skogen för att bajjamajjorna är för äckliga. Ja, jag saknar det. Och jag kan knappt bärga mig till Peace and love -11.

golddiggers


Bilden är tagen från mobilen, därav kvallen.

Hey lovers. Hoppas ni har/har haft fina mellandagar. Mina har varit sisådär. Jag har legat nedbäddad i soffan och kollat på Stuart Little samtidigt som jag druckit honungsvatten i hopp om att bota min dunderförkyldning som jag åkte på på Juldagen. Usch. Men nu är den försvunnen och det känns såhäääääääär skönt, ungefär.
Igår spenderade jag några timmar med mina fina flickor på stan. Vi planerade nyår och pratade ihop oss om sommarens resa. Can't wait. Nåväl. Nu ska jag fixa mig för att sedan möta upp en fining. Kärlek.

christmas eve n°2
Julafton.

christmas eve


Hej godingar. Det var minsann ett tag sedan jag skrev här, av olika skäl. Min motivation har varit nere på botten och jag har inte velat krysta fram något onödigt inlägg, bara för att.

Igår var det julafton. En fin sådan. Det började med att min pappa kom in i rummet och väckte mig, "God jul hjärtat" sa han. Jag steg upp och åt min traditionella julaftons frukost bestående av vörtbröd och skinka plus senap och varm choklad med grädde, som det alltid varit. Därefter hoppade jag i klänningen ovan. Svart med vita hjärtan, söt som snus. Nåväl. Sedan anlände mamma och min bror. Vi julfikade och öppnade julklappar. Sen for vi åt olika håll. När jag anlände till mormor fick jag dekorera krubban, alltid lika roligt haha! Sen plingade det på dörren och släkten började så smått smyga sig på. När alla var samlade åt vi julbord. Jag blev bokstavligt talat proppmätt. Därefter var det Kalle Anka och allt som hör till, julklappsöppning, julgröt, rim, gitarrklinkande. Ja, min julafton i korthet. Den var fantastisk. Bilder kommer så småningom.

Hörrni, vad tycker ni om den nya designen?
Love

fina göteborg

Jag är i min älsklingsstad, Göteborg. Jag har traskat runt på stan med min fina bror hela dagen. Guld värt.
xx

te amo

Jag befinner mig för tillfället i skolan, rummet. Lyssnar på Rihannas nya album (m-u-m-s!) och knaprar på pepparkakor. Emellanåt sitter jag och dreglar över diverse klädesplagg, som de ovan. Hur snyggt? Tänk om tomten kunde komma med allting på julafton, hehe, I wish... Nåväl.
Ikväll ska jag beskåda ett luciatåg i kyrkan, så himla fint. Osammanhängande inlägg? - ja. Puss!

kärlekens matadorerHej alla godingar. Ni har väl inte missat Den Svenska Björnstammen? Om ni gjort det, lyssna lyssna. Smarrigt värre. Nåväl. Den tredje advent idag. Hur fort får tiden gå egentligen? En vecka kvar sen har jag ett långt, välbehövligt jullov framför mig. Höstterminen flög bara förbi.
Min helg har varit fantastisk. I fredags var det klassfest som gällde. Alltid lika roligt att träffa min underbara klass. Igår gjorde jag ingenting. Myste. Framåt kvällen avnjöt jag sex and the city filmen som jag sett ett oräkneligt antal gånger. Nog babblat. Nu ska jag fortsätta skriva min natur och geografi debattartikel och klädindustrin och därefter träna järnet! Loves.

stare into the sun


Ohhh, ni vet känslan när man precis avklarat ett arbete eller prov. Den känslan är fantastisk. Sådan lättnad. Jag skrev precis mitt tal till Svenska B nationella muntligt imorgon. Sjukt skönt!
Annars? Min helg har varit hellugn, skönt och behövligt. Käkat lussekatter, smuttat på glögg och avnjutit pepparkakor till Kanye West's nya album, underbart om ni frågar mig. Näe, nu ska jag fortsätta med talet - övning ger ju färdighet har jag hört. Love.

new haircut


Tadá! Sådär ja! Ni anar inte hur skönt det är att bli av med alla kluvna toppar och dylikt. Att få dra igenom håret och känna att det är friskt och nyklippt är en fantastisk känsla. Jag tackar min otroligt underbara vän Lisa för detta. Du är så himla duktig!
Nåväl. Nu ska jag klä på mig några lager kläder och traska iväg för att möta en fin pojk. Lovely! Hörs latero. Puss!

RSS 2.0