update

Snyggon, tja! Jag sitter i soffan tillsammans med min pojk. Tänkte att jag skulle berätta lite kortfattat om mina dagar här uppe. Eller förresten. Det jag kan säga är att vi har det fantastiskt. Underbart. Bäst med andra ord. Vi åker dagarna i ända. Idag åkte vi off-pist. Jag fastnade, fick panik. Men efter lite om och men kom jag faktiskt ut i backen,som tur väl var. Frans har lärt mig åka park, det är grymt. Fett kul att raila. Hoppa. Ah, jag kan faktiskt inte begära mycket mer. Eller det förstås, lite sol på nästippen hade faktiskt inte skadat.

Som sagt. Vi ligger och degar i soffan. Jag har gjort smörgåsar till Frans. Vi har druckit massvis med varm choklad, toppad med grädde. Det hör ju liksom till. Nog talat. Får jag chans att skriva så snart som möjligt ska jag göra det. Nu måste jag kila. Puss!


trötter


Min eftermiddag har bestått av att packa, packa och åter packa. Skoj som fan! Eller inte. Jag har inte en jävla susning om jag har packat mycket eller lite. Kan liksom inte uppskatta sånt. Men jag tror det blir bra.

Ikväll har jag och min familia käkat tacos. Ett tjugotal ljus lös upp vårt vardagsrum, för ni missade väl inte Earth hour? Nåväl. Imorgon, tidigt tidigt sticker jag upp till Vemdalen. Åh, det kommer bli så mysigt. Underbart. Fantastiskt. Bra. Ja, det kommer bli så jävla bra.
Eftersom man ska vrida fram klockan en timme betyder det att hon egentligen är 00.04 nu. Och om jag överhuvud taget ska orka stiga upp imorgon är det nog bäst om jag kryper ner under mitt goa, varma duntäcke nu. Fast det förstås, en bilresa på cirkus 9 timmar kommer nog innehålla en hel del sömn.
Om jag har tillgång till dator och internet uppe i vinterlandet kommer jag försöka uppdatera så gott jag kan. Om det krånglar får jag hojta på Emmy som brukar ställa upp i lägen då det krisar. Äh, vi får se. Hoppas ni får en trevlig vecka iallafall. För det ska jag ha. Jag ska ha det jävligt bra. Njuta varenda sekund. Umgås med min love. Han och jag, i en vecka. Kan det bli bättre? Knappast.

BIG LOVE

mtwtfss



"Gamla bilder" från i höstas.

Vaknade tidigt. Somnade om. Steg upp, gjorde frukost. Den innehöll smarriga mackor, crunchy och latte. Fick till en extra god latte. Skummig. Awesome smak. Ah, perfekt helt enkelt.
Idag ska jag packa. Mindre roligt eftersom jag rent ut sagt suger på det. Lyckas alltid packa ner alldeles för mycket. Men, i och för sig - bättre för mycket än för lite. Eller?

Gårdagen var himla trevlig. Gapskratt blandat med godis blandat med babbel blandat med cheez rings. Ja, ungefär så såg min kväll ut igår. Nu ska jag göra en kopp till med latte för att sedan fixa och trixa inför resan. Puss!

the day before yesterday


Ha-ha-ha, sitter och skrattar åt den bästa mobil-kamerakvalitén jag någonsin sett....not! Nåväl. Fler outfits önskas, så här har ni. Ja, dock i en väldigt dålig vinkel och kvalité. Men vad sjutton gör det om 70 år?

Jeans - Cheap Monday, t-shirt - Ramones, skor - Converse (snart r.i.p, håller på att förfalla) och halsband - Lindex.

matchbox

Först: thaimat, smarrigt är bara förnamnet. Sen: träffa töserna ovan. Lovely!

home sweet home








Stökigt och stilrent. Ovanstående bilder är lånade från en galet inspirerande hemsida, Theselby (länk!)
Kan sitta ett bra tag och bara samla på mig inspiration från theselby. Jag menar, kolla bara in kranen på sista bilden, hur ballt?! I min lägenhet när jag blir större vill jag blanda massa, olika stilar och få det till något eget och något jag trivs i. På något sätt är det ruggigt snyggt när det är tillstökat, precis som på bild #2 ovan. Men samtidigt lockar det att ha en stilren lägenhet med fokus på små detaljer. Nåväl, det lär väl dröja innan jag kan inreda min alldeles egna lägenhet. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Det ni!

burning





Grekland i somras.

Våren är kommen. Det är jag bombsäker på. Idag har det varit varmt. Så varmt att jag kunnat gå runt i skinnjacka (utan halsduk) och inte frysa för fem öre. Det är minsann ett gott tecken vill jag lova. Har dessutom kunnat inviga mina solbrillor på riktigt. Och det är najs. Najsbajs. Det är rätt konstigt att solen och våren kan bidra med ett så himla gott humör. Det märks på omgivningen. Såg massa killar som gled runt på sina skateboardar innan. Jag ska lära mig skata. Jag ska. Fett skönt och glida runt på stans gator och torg på en skateboard. Det kommer bli mitt löfte i sommar: lära mig åka skateboard. Yeah! Hoppas jag håller vad jag lovar mig själv. Annars blir jag djupt besviken.

Nog talat om mitt väder-snack. Men jag kan inte låta bli.
Eftermiddagen har jag tillbringat på ett väldigt mysigt fik tillsammans med min classmate Mathilda och en annan söting, Emma. Vi fikade, blev proppmätta, pratade om djupa ting och njöt av att vi äntligen fått påsklov. En hel, bekymmersfri vecka från allt plugg och dylikt har jag framför mig. Min vecka kommer bli den bästa på länge. För vet ni vad? På söndag far jag upp mot något kallare trakter för att åka bräda tillsammans med min pojkvän och hans söta familj. En hel vecka. Kommer njuta varenda sekund. Och kameran, den kommer givetvis haka på. Kanske är jag så bussig att jag slänger upp en liten video så ni också får ta del av min underbara vecka. Vi får väl se.

Nu ska jag sätta stopp på mitt oändliga babblande. Kände bara att jag ville skriva av mig lite (somliga av er där ute uppskattar ju text och önskar mer av det). Kvällen kommer jag spendera med mina fina tjejer. Det blir ju inte så ofta man träffas alla nu när vi går på olika skolor, så det uppskattas. Enormt. Nä, nu pyser jag.
Frid ut.

I don't care if monday's blue



Michaela, Hanna och Amina. Snygga bruds!

Phuuuuuu! Hemma från en väldigt effektiv dag, eller något. Inatt sov jag hos Michaela vilket var kanoners, imorse klädde vi på oss i all hast och cyklade mot stan där vi hoppade på en buss som skulle ta oss till en gigantisk mässa för UF-företag. Väl framme fick vi info om olika företag mm. Sen käkade vi (bilderna ovan) på Max. Då var det ätbart, nu ser det bara disgusting ut, ärligt talat. Efter vår jätte långa lunch stack vi på ett studiebesök där vi blev informerade om företaget i sig plus fika, mums alltså. Drack 3 koppar kaffe. Sen räckte det med kaffe för mig under dagen. Nu är jag ganska så hemkommen från en classmate där jag och Michaela har spelat in en låt, till ett skolprojekt. Jisses. Det var min dag, i all korthet. Konstigt avslut ja, men äsch. Ni hajjar min dag? Nu ska jag dricka te, slå en pling till min älskling och hoppa duns i säng. Big love!

explanation





Så här vill jag gå klädd i sommar, mer behöver jag inte säga.

espresso och kent




Idag får Cobraormen stå för inspirationen.

Vi har haft temadag i skolan idag, imorgon också. Idag fick vi info om allt angående UF som vi kommer ha i 2:an. Låter rätt spännande. Vi gjorde även en marknadsundersökning på stan om hur många som tyckte vår affärsidé lät måttligt intressant, och det verkar inte vara helt omöjligt. Nåväl. Har även pratat en jätte snabbis med min älskling som jag äntligen får träffa på söndag efter en inte-alls-okej-lång frånvaro. Alldeles för längesen jag fick luta mitt huvud mot hans famn och bara vara. Alldeles för längesen mina läppar mötte hans. Alldeles för längesen jag somnade på hans bröst. Men på söndag, då är jag hel - igen.
Nu dricker jag espresso, skit starkt kaffe och lyssnar på kent. Njuter fullo. Dom är grymma. Hade så gärna velat se dom live. Någon gång ska jag, jag ska. Nu ska jag ha mer espresso innan mina ögonlock faller samman.
Big love

yesterday




Min gårdag/kväll i bilder. Ekonomiplugg + choklad + hemmagjordlatte. Hade nog inte överlevt kvällen om jag inte hade de sistnämna godingarna som sällskap.

q

På sistonde tycker jag att ni har varit väldigt kommentarsnåla. Ni har bett mig att uppdatera flitigare och det tycker jag faktiskt att jag gjort. Minst ett inlägg varje dag. Jag begär inte att ni ska kommentera, men givetvis är det något jag uppskattar samtidigt som det är väldigt motiverande. Därför ställer jag er frågan: vad vill ni se mer/mindre av? Är det lagom som det är nu? Brainstorma mig, då blir jag glad.

Tack snyggon.

all I hear

Snyggt. Rå snyggt. Dö snyggt. Äckligt snyggt. Galet snyggt osv osv osv. Ringen får mitt hjärta att slå volter, ungefär.

Om en stund anländer min finaste Emmy hit och spenderar natten här. Det var ett tag sen. Ett väldigt bra tag sen faktiskt. Nåväl. Mina högtalar spelar Kent, Lasse W, Timo - en blandat kompott med andra ord. Någon ville förresten att jag skulle länka till en av mina spellistor? Är ni fortfarande sugna på det? Big love.

Som ni säkert ser är min header i en annan kulör nu. Bra/dåligt? Jag gillar det i vilket fall. Kände för en förändring. Ses!

baseball





Gratis är guld värt! Hittade denna askalas-balla-baseball-liknanade-jacka i pappas garderob. Hängde in den i min istället. Där trivdes den mycket bättre. Kommer bli grymt till våren. Hej!

march 23


Finaste Mathilda och jag imorse.


Vi hade historia, så Mathilda högläste för mig. Fint.


Sen anlände den här tösen. Flickan med alla världens smeknamn, men vi kallar henne: Michaela. Fotot togs innan vi hade ekonomiprov...


Efter provet åt vi den här...sörjan. Sås blandat med lingon blandat med potatis blandat med biff blandat med en morot. Himla gott alltså, eller kanske inte.


Oförberett foto, hehe. Mathilda och Olle är djupt inne i den fantastiska skolmaten.

Sen slutade vi. Skönt. Jag dricker hemmagjord latte. Ska städa snart. Regnet smattrar på rutorna vilket betyder att snön håller på att smälta bort. Jag längtar tills om en vecka. Då befinner jag mig i backen med brädan under fossingarna med min älskling och där ska jag stanna i en vecka. Can't wait.

2000000 miles


Längst upp i vårt avlånga land befinner du dig. Alldeles för långt ifrån mig. Om 6 dagar befinner jag mig i din famn och där ska jag stanna. I en hel vecka. Jag längtar och jag saknar dig älskling.

Äh, nu får det nästan vara nog med ekonomitermer för ikväll. Det går liksom inte att knöla in mer i skallen. Stopp. Finito. Jag har gjort så gott jag kan och det är det bästa jag kan bidra med. Vi säger så för idag. Imorgon ska jag plåta för fullo dagen lång med min mobilkamera, nu när jag äntligen tagit mig i kragen och ladda in på datorn. Godnatt på er snyggon! Sov sött.

weekend wars



Det ser rätt lockande ut. Väldigt lockande skulle jag vilja säga. Jag hade inte tackat nej till bilderna ovan så här mitt i ekonomipluggandet. Ta mig till värmen, nu tack! Nej, FY Kajsa, fy. Ekonomin kallar, på allvar. Hejdå, så länge.

tro & tvivel




Håkankonsert tillsammans med världens finaste Emmy och Hanna. Vill tillbaka. Shit. Den kvällen är för mig totalt oförglömlig, på alla sätt och vis.

Jag är så himla himla himla lycklig. Insåg efter typ ett år och 3 månader att jag kan ladda in bilder från mobilen till datorn. Bra Kajsa, bra. Givetvis har jag vetat att jag kan, men orken har aldrig varit på min sida. Det är liksom cirkus 400 bilder. Halva mitt liv från högstadiet finns i min mobil, i bilder. Skall bjussa på lite godingar framöver.

Eftermiddagen har jag spenderat med min fantastiskt underbara ekonomibok. Har prov imorgon. Tre kapitel. Jag skulle kunna liknas vid ett frågetecken nu. Så himla invecklat, mycket och alldeles för komplicerat. Wish me good luck säger jag bara. Nog talat. Som sällskap har jag haft några koppar hemmagjord latte och en Marabou schweizernöt chokladkaka. Gjorde susen. Nä hörrni, nu måste jag get back on track. Ekonomin kallar. Divisionsmetoder, påläggsmetoder, bidragskalkyler, momssatser, nollpunktsvolymer osv osv osv: Här kommer jag!
Frid ut.

gbg


Jag är hemma från en helg i Götet. Älskar den staden, utan tvekan min favvostad.
Och ja, det är just därför jag uppdaterat så dåligt denna helgen. Jag har varken haft tid eller tillgång till någon dator. Haft fullt upp och prioriterade inte datorn före allt annat man kan unna sig i Göteborg. Jag ber så himla mycket om ursäkt, men snälla, jag förstår inte hur folk orkar sitta och klaga. Det finns faktiskt värre saker i världen än att jag inte uppdaterat.

Love.

neon tiger



Snygga brudar på facehunter.

Jag sitter i skolan, har precis käkat pastawook, sådär gott. Idag är det fredag och det tackar vi gud för. Har varit en ganska hektiskt vecka faktiskt. Prov och inlämningar. Fya. Nästa vecka vankas ett feting stort ekonomiprov som jag måste plugga på hela helgen, dessutom i Göteborg. Sticker dit efter skolan. Kommer bli grymmers! Ja, bortsett från ekonomiplugget då.

Idag fyller min käre far år. Grattis världens bästa pappa! (ja, om du nu läser detta vilket jag är ganska så säker på att du inte gör...)

Hörs later alligator snyggon!

2008



Ha-ha-ha-ha. Ganska skoj att blicka tillbaka i arkivet. Dessa bilder fotades igår för exakt 2 år sedan, precis när jag skaffat blogg. På den tiden var det devote för hela slanten. Nåväl. Jag sitter och skriver på min novellanalys som har deadline imorgon. Woho! Hörs latero. Tjing!

gimmie gimmie!



Trots att prylarna ovan hade kostat skjortan är det ju alltid tillåtet att dreggla. Kanske lite för mycket i detta fallet? Det rinner typ från min mun. I vilket fall hade de gjort susen i min garderob. Utan tvekan. Och för att inte tala om bikinin, skorna, brillorna?! Wooooohh. He-he, bäst att jag avslutar nu. Xxxxxx.

touch the sky



Häromkvällen. Behöver jag ens säga någonting? Ett konstaterande: Det var en jävligt vacker syn. Som att himlen brann ungefär.

hard work work



Alldeles för dåligt med uppdatering de senaste dagarna! Fy skäms Kajsa. Det var väl idag i matsalen jag insåg hur illa det var när mina kära vänner Siri och Mathilda sa: Skärpning Kajsa. Nåväl.

Min helg har varit trevlig. I fredags vare

room



En pytteliten inblick i mitt rum, om någon undrat hur det ser ut menar jag. Xxx

anyway


Jag, Michaela och Siri @ Siris übermysiga lägenhet! Mysfaktor till max.

Ja, som ni ser ovan befinner jag mig hos Siri tillsammans med Michaela. Mathilda är på ingång! Siri ska bjussa oss på mat för att sedan dra vidare på party! Kommer bli maxat som min käre pojk brukar säga. Nu ska vi käka. Ha en grym kväll alla sötisar där ute. Later!

vita kängor till salu!


Jag säljer nu mina alldeles för stora, oanvända vita Dr. Martens liknande (läs: inte riktiga Dr. Martens) kängor. Kängorna är i storlek 8, vilket motsvarar en 39.

Pris: 300 kronor, frakt tillkommer.

Om du är intresserad, kontakta mig på: [email protected]


SÅLDA!!!

bloody breakfast



Häromdagen sken solen så himla fint. Kameran var framme.
Jag lyssnar på Salem Al Fakir's nya album på spotify. Shit, riktigt bra. Lyssna lyssna lyssna!
Kärlek.

summer city

 

Från diverse hemsidor. Så här vill jag gå klädd i sommar, vill vill vill.

Nåväl. Jag slutade redan vid 11.10 idag. Så himla skönt! Stannade kvar i skolan i hopp om att kunna skriva lite på min historia inlämning, men det gick inget vidare. Jag har druckit latte, pratat med pojken och bara njutit av det underbara vädret. Jag frös liksom inte ens utomhus och det är goda tecken på att våren börjar ta plats. Nu ska jag plugga lite engelska. Peace!


keep on jumpin'



En lite blondare, solbrändare Kajsa för någon sommar sen. Längtar jag? Heh, om jag gör!

Hej snyggingar! Jag mår topp, fortfarande lite krasslig, men vad gör det om 100 år? Annars så rullar livet på. Våren börjar smyga sig på, underbart. Längtar tills man kan sticka på en mega picknick med vännerna och bara njuta. Åh. Nu ska jag sticka och handla med min käre bror. Frid ut!

PS. Kul att så många uppskattade min nya design. Awesome ju!

design

YES! Jag har ändrat på min design... igen. Vad tycker ni? Thumbs up/down?

Update:
Sådär ja! Nu är jag helnöjd, pillade lite till med stilmallen men NU SÅ, nu kör vi på detta!

t. morton


Den där Tallulah Morton. Ojojojoj. Hon är snygg alltså, galet snygg. Bilder från Rrackandruin, igen (förlåt). Lovar att bättra mig med egenfotade bilder. Men mitt min inspiration har varit lika med noll den senaste tiden. Jag längtar ruggigt mycket tills alla underbara vårtecken börjar smyga sig på. Då ni! Då kommer det flöda av vårbilder på bloggen. Nåväl. Kanske får kameran hänka till skolan imorgon/i veckan, för omväxling skull liksom.
Idag har jag inte bidragit med mycket till världen. Anledning? Jag vet inte. Illa alltså, men jag är inte riktigt 100 % ännu så det får väl vara en av anledningarna till min ineffektivitet. Salem al fakir har i vilket fall gått på repeat hela dagen lång, åh jag blir så glad av hans musik.

Gårdagen var trevlig som tusan. Jag, Mathilda och hennes loverboy stack till ett street-jam min pojk och hans kompisar anordnade. Grymt alltså! Nä, nu måste jag kila. Hörs later! xxxxx

give it to me mama!



ph: rrackandruin.

Ett konstaterande: så här vill jag se ut idag!

Jag säger bara wow! snacka om att jag får vårkänslor när solen tränger igenom fönsterrutan och drar sig till min svarta kofta så det nästan bränns, ni vet? Tror bannemig jag slänger på mig mina clubmaster sen och njuter fullo. Nu: duschen. xxxx

what's up?



Jag smuttar på kaffe och degar i soffan vilket jag gjort de senaste 3 timmarna, typ. Usch. Får ångest bara av tanken. Annars? Äe, förutom att min röst låter exakt som Darth Vaders så är det bra (näsan rinner dessutom, denna jävla förkyldning)... nåväl. Jag har inte så mycket inplanerat för dagen men framåt kvällen vankas det skönt häng med skönt folk. Låter bra! Nu måste jag ta tag i mitt liv. Later alligator!


dream big


Voliá! Mitt hår efter en väldigt spontan hårfärgning. Som ni ser blev det väldigt, med betoning på väldigt mörkt. Men konstigt nog gillar jag det, tror jag. Nåväl. Jag måste dela med mig av min underbara gårdag som spenderade med min älskling. Det var nämligen vår 5 månaders dag. Först gick vi ner på stan och käkade gott, därefter kollade vi på Alice i underlandet som jag kan rekommendera starkt. Väldigt bra film men framför allt, väldigt vackert gjord. När filmen var slut traskade vi hem hand i hand i kylan och pussades flera gånger om. Åh, kärlek är så fint.

Nu till min dag. Efter skolan gick jag och min fina vän Mathilda ner på stan en sväng. Vi gick och kikade i affärer och hade ällmänt trevligt. Till slut märkte vi att vår energi började zippa ut så vi kutade till ett fik där vi satte oss och babblade på om det ena efter det andra. Trevligt värre. Nu sitter jag och inväntar mina kära vänner som jag skall tillbringa min kväll med. Ha en fin fredag babes!

just nu: budgeted cost.....




Random.

Ja, låt rubriken tala för sig själv. Jag sitter och pluggar ekonomi engelska. Kan inte ens räkna hur många glosor vi har. Fya! Och det är ju inga lätta ord heller. Nåväl.
Jag har dessuom färgat håret. Jag kan konstatera att: det blev mörkt. Väldigt mörkt. Men jag får väl nöja mig med det, så länge. Kvällen har tillbringats med min älskade mamma. Vi har lagat mat och haft det allmänt mysigt. Imorgon börjar jag vid 11 vilket ska bli väldigt skönt. Sovmorgon låter alltid bra i mina öron. Nu MÅSTE jag get back on track, snackar givetvis om min förbaskade ekonomi engelska. Later!

contact

Efter en tid har jag tagit mig i kragen och skaffat en specifik mailadress till min blogg: [email protected]. Så om ni framöver har någon fråga eller något liknande vet ni vart jag är tillgänglig. Tack!

classic


Natti natti babes!

london



Jag på Håkan och 80-talets London.
Jag stannade hemma idag med. Den här förbaskade febern/förkyldningen/huvudvärken tar kål på mig. Ja, då menar jag av uttråkning. Och saken blir ju inte bättre när vi bara har 1, 2 och 4 på tv. Samma visa om och om igen. Imorgon ska jag också vara hemma, annars kommer jag aldrig bli frisk. Men bättre mår jag! At the moment dricker jag te och kollar på tv. Nåväl. Jag ska väl återgå där jag slutade. Peace out!

colourless colour



Fantastiska bilder från Rrackandruin.

Här ligger jag i soffan och kollar på tv. För tillfället "Familjen annorlunda" i brist på något annat. Ska koka ännu mera te nu för att sedan öppna Engelskaboken och läsa ekonomi engelska. Låter sisådär lockande, men det måste också göras. Later alligator!

shut your eyes


Saknad stund på blog-aw med saknade brudar.

Imorse vaknade jag upp med feber och värk i hela kroppen, ja plus en rejäl förkyldning på det. Så för stunden dricker jag te och inbillar mig att det ska hjälpa. Inte ens prinsesstårta lockar, och då - då är det något som inte stämmer överens med mig. Nåväl. Nu ska jag kolla The Hills eller något annat tilltalande och försöka få något i magen. Later! xxxx

RSS 2.0