skateboardin'

Igår hängde jag och Michaela på min b-friend och hans polare när dom skatade. Det kunde se ut såhär:



Michaela.


Sjukt skön bild. Haha, snacka om att vi garvade åt den.


Baby rippar järnet.


Adam var smygfotograf.


Min älskade, fokuserade pojkvän.


Yeah.


Vi hungrade ihjäl så vi kilade över till pizzerian som låg vägg i vägg och högg en pizza. Jag utanför le pizzeria.

Kvällen avslutades med en fruktansvärt dålig bio, men lyckligtvis hamnade vi jämte en råskön snubbe som snackade med sig själv. Underhållninf på hög nivå. Bra dag, bra dag.

little secrets





Älskling, du är en helt fantastisk människa.

Hey dudies! Det var volleyboll idag, dagen till ära. Grymt kul. Jag uppskattar verkligen sådana tillfällen, då man smäller ihop alla klasser på skolan, umgås och har roligt. Lyckligtvis hade vi grymt bra väder. Så bra att jag brände sönder min panna, ungefär. Nädå, så illa var det inte. Men brände mig, det gjorde jag.
Nu är jag ganska så hemkommen från ett spinningpass. Shit. Jag kan fatta mig kort: Svettigt och skönt. Nu ska jag koka te. Love!

i'm good, i'm gone

Lyckades få till en redigt (småländska, he he) lustig min.

After slingningen. Det blev mycket ljusare än vad jag trodde det skulle bli. Men till sommaren tror jag det kommer b li grymmers!
Om en stund ska jag åka och möta min käre pojk som jag inte har träffat på... två dagar! Känns som en evighet  dock. Det ska bli mys. Jätte mys. Idag hade vi två inställda lektioner, vilket bettyde att vi slutade redan vid 13.00. Skönt som tusan. Därefter strosade jag runt på stan med mina homies - Mathilda och Michaela. Trevligt värre!

Big love.

 


up all night




random bilder via vanillascented.

hey bananas! jag sitter för tillfället i skolan. varför? egentligen? slutade ju faktiskt vid 09.00. hur gött? gött. men har ju som sagt inte fått ut så jätte mycket av den tiden. och nu? jag sitter och kollar bloggar och lyssnar på la musica i mina wesc lurar. jag stänger liksom in mig i musikvärlden när jag har på mig dom. det blir världens mega ljud. underbart! osammanhängande text? svar: JA! nu måste jag kila. ha det bäst! xx

super connector



I lördags.

Hey kära ni. Jag sitter och lyssnar på råskön musik. Till sommar sticker nämligen jag, Klara och massa annat skönt folk till Emmabodafestivalen. Och musiken jag lyssnar på, tjaa, det är ju just den musiken jag kommer njuta av där. Hur bra? Bra, som fan.
Annars? Det är måndag och jag är trött. Har ätit äcklig skolmat idag och slingat mitt hår. Bild kommer latero. Nu ska jag och min käre far göra wook. Himla smarrigt!
Big love.

the cirkle




Jag har legat i solstolen ett bra tag och sörplat kaffe. Fan vad gött väder. Nu ska jag lacka naglarna och slänga på mig något för att sedan trampa iväg till Ellinor där det vankas grillkväll. Mmmm, låter himla bra i mina öron. Kameran hänkar. Bara så att ni vet liksom.

Big love!

dream big


Nu sticker jag ut i solen med en kopp kaffe. xx

chraa indian


Älsklingen sov hos mig inatt. I morse gjorde vi en mega frulle, satte oss på min lilla balkong i solskenet. En väldigt bra start på dagen.


Kaffedrickande. Fint.


Gillar koppen, retro tror jag det kallas.


Det blåste små vita blad från detta trädet.


Jag satt i bikini. Hur sköööööönt?


Världens finaste.


Haha, hade datorn i knät, vilket resulterade detta.

En väldigt mysig dag på starten efter gårdagen. Och VART skall jag börja? Oj, svårt alltså, svårt.
Vi kom till eventet i regnjackor och ösregn. Underbart. Fibes oh Fibes spelade och det var rätt segt. Ja, alltså inte musiken, utan regnet. Sen började Krunegård. Det var grymt. Därefter spelade Timo. Och sist, men inte minst Hoffmaestro. Och vad ska jag säga? Det var så jävla grymt. Sån galen stämning. Mitt i allt vimmel stötte jag även på söta Lovisa. Himla fin tjej!
Allt hopp och skrik efter Hoff resulterade bruna, skitiga converse - som från början var någorlunda vita. Så det ska va. + en genomsvett Kajsa. Min kväll kan alltså sammanfattas: HELGRYM och ett x antal +++++++.

Nu ska jag ta mig ut i solen för att sedan trampa bort mot mina fina vänner framåt kvällskvisten. Det vankas grillkväll. Mysigt. Latero!

highway man


Nu beger jag mig till min fina mormor där det vankas mat, därefter pyser jag för att se ovanstående band live, dvs. Hoffmaestro, Markus Krunegård, Timo, Fibes oh Fibes. Kommer bli en grrrrrrrym kväll, det är jag säker på. Hoppas bara att vädret är på vår sida... Det återstår ju att se, om jag kommer hem som en blöt fisk vill säga.

Peace out!

20:th of may


Jag sitter och räknar matte, emellanåt och lyssnar på åskan. Vilken underbar kombination va? Jag hatar åskan, eller rättare sagt - jag hatar blixten. Sen jag var liten har jag alltid hyperventilerat och varit livrädd så fort jag sett en blixt eller hört dunder. Jag minns när mamma eller pappa lärde mig att jag skulle räkna från att blixten blixtrat till att man hör dundret, då blev jag lite lugnare när jag insåg att den var sisådär 7 km bort. Men ändå. Jag kommer alltid vara fegisen som springer in i en bil så fort jag hör något. Det tvivlar jag inte en sekund på.

Nog babblat. Matte var det ja. Imorgon är det sista delen i Nationella matte. Jag är inte taggad någonstans. Istället fördröjer jag tiden med att kolla bloggar. Bra Kajsa, bra.

Om ni inte har någonting för er tycker jag starkt att ni ska gå in på Emmys blogg och slänga in en kommentar, något i stil med "Grattis bruden!", hon har nämligen tagit körkort. 7kt grymt Emmy. Wey! Nu finns det inte bortförklaringar att varken du eller jag orkar cykla den där långa vägen till varandra, för nu kan du bara sätta dig bakom ratten och åka och hämta mig. Problemet löst - check! Så gör det, är ni snälla. Nu ska jag återgå till ekvationer, geometri, algebra osv osv.
BIG LOVE!

bornintheusa






via knighttcat


Två, simpla ord: jag gillar't.

milkshake


via weliveyoung.

Hey. Jag sitter i skolan och ska snart ha spanska. Wiiii! Imorse när jag rullade upp mina rullgardiner möttes jag av strålande solsken. "NICE" tänkte jag. Sen öppnade jag min balkongdörr, bara för att känna om luften var lika varm som den såg ut OCH det var den (!!!!!). Dock hann och orkade jag inte byta om till shorts och det där som hör till, så jag har svettats som en gris i mina velourtights idag. Men jag har njutit. Grymt mycket. Var ute en sväng på stan med några classmates, vi köpte milkshake och glassade i solen. Glassigt värre alltså. Nu: Español.

Puss.

 


stay young




S.j.u.k.t vilka random bilder alltså och för att inte tala om bilden ovan. Ett ljus, helt sådär?! Fotade alla idag dock. Ganska spontant sådär. Den första bilden, med det otroligt vackra trädet möts jag av varje morgon då jag rullar upp min rullgardin. Fin skit, fin skit. Annars? Sitter i min underbara säng med datorn i knät och lyssnar på musik. Borde plugga matte, men först vankas ett eller två avsnitt the hills. Hörs senare. Puss!

19:th of may


Ph: unknown.

Detta omslaget gillade jag starkt. Himla fint och himla somrigt. Som pricken över i:et med andra ord! Nu: mat. Min mage låter som ett sågverk, ungefär. xx

eastern glow



Hanna och jag, saknad brud.

Sitter i skolan. Helt själv. Ja, alltså visst ränner det runt folk här. Men varken Michaela eller Mathilda är i skolan idag så det känns ganska tomt med tanke på att jag är van vid att vara omkring dem 24/7, känns det som. Jag har historia nu. Egentligen borde jag skriva om elisabetanska tiden, men det lockar inte för tillfället. Deprimerande inlägg, haha. Nä då. Jag är pigg och glad. På fredag ska jag och mina fyra själar, minus Louise kolla Krunegård, Hoffmaestro, Timo och alla godingar live. Låter himla bra i mina öron.

Nu måste jag återgå till historian, måste! Puss på er.

16:th of may



livin' it right


Dricker kaffe och tja, inget speciellt mer. Ska trampa iväg till gymet om en stund.
Hela gårdagen satt jag med min hemtenta som blev klar. Jisses vilken lättnad när man tryckte på knappen "skicka in". Annars? Jag mår toppen. Tanken slog mig igår innan jag skulle somna att lite mer än halva maj har gått. Sjukt. Jäkligt sjukt. Och knappt någon sol har jag fått på nästippen heller. Snålt. Well, nu måste jag pysa. Puss!

15:th of may

Usch. Jag skäms. Senaste uppdateringen var den 11e maj. Illa gorilla alltså!
Jag sitter här, en lördag och skriver en hemtenta. Ganska så o-roligt. Men ändå. Det är jätte varmt ute. 18 grader tror jag minsann termometern visade. Dock ingen sol.

Igår träffade jag mina fina vänner. Vi satt på en stor, grön gräsplätt och hade picknick. Hur mysigt som helst. Efter en stund var vi dock tvugna att trampa tillbaka hemåt p.g.a att regnet hängde i luften.

Nu ska jag återgå till min tenta. Var bara tvungen att göra en lägesrapport. Nu vet ni.
Big love till er alla.

11:th of may




Vill. Vill ha. Älskar skorna. Älskar shortsen. Älskar klänningarna. Älskar allt.

Jag sitter i skolan. Har egentligen slutat men har en del att stå i. Skriver en historia upppsats om den Elisabetanska tiden. Jag skriver om Viktor Rydberg inför morgondagen stadsvandring, jag skriver en hemtenta i samhällen om asyl och flyktingpolitik. Nu vankas mat. Min mage kurrar. Undra vad skolmatsalen har att erbjuda idag... Haha. Hörs senare. Big love!

 


taxi cab


Me.

Hey gullisar. Jag sitter här med en kopp earl grey té. Smarrigt värre. Mitt dagliga måste.
Idag har jag fått pussa på min älskade pojkvän efter en helg av längtan. Han har befunnit sig i Sälen. Alldeles för långt bort. Jag har även skrivit NP i spanska. Alla tre momenten efter varandra. Phuu, det ni! Läs, hör och skriv. Inte illa pinkat va? Nu är jag helt slut och ska försöka krypa ner i mina gigantiska säng ganska så snart. Imorgon börjar vi dessutom en halvtimme senare, vilket betyder att jag kan sova en halvtimme extra. Galet skönt. Hörs! xx

london baby





Hola guapas! Min dag har speglat söndagens benämning ganska så bra. Vaknade utvilad, käkade frulle och trampade iväg mot gymmet. Där mötte jag upp Klara och vi tränade och hade skoj. Sjukt skönt efteråt. Sen trampade jag hem, i ösregn *oh happy day* och slängde på mig varma, gosiga kläder. Käkade. Kokade te. Kollade på The Hills. Städade hela lägenheten, dammade hela lägenheten osv. Nu ska jag koka ännu mera te och göra toasts OCH försöka plugga lite spanska, imorgon vankas NP i just español. Yummie! xx

look


Fick med mig världens finaste hatt från mormor. Åh. Älskar att göra mina fynd hemma hos henne. Hon har massa godbitar från mammas ungdom och hennes två systrar. När jag gick i åttan var mormors källare bokstavligt talat min garderob. Himla snällt mot min plånbok. Nu ska jag göra latte, höhö. Är ni förvånade? Tänkte väl det. xx

fjädrar och sånt


Photographer: Jason Lee Perry

Godmorgon dudies! Jag sitter här med en kopp hemmagjord latte och är djupt besviken på vad dagens väder har att erbjuda. Regn, grå himmel och blåst. Åh. Så jävla tråkigt alltså. Idag ska jag troligtvis träffa min vän Lisa en stund. Men först ska jag göra en till kopp latte. Får inte nog, hehe. Hörs senare! xx

blue lips


Anja Rubik från Stockholm streetstyle. Snyggt.

fly away




Ph by me.

Har förresten inte frågat er om vad ni tycker om min nya design - GOOD OR BAD?

snyggt



Ringar: Brownfashion och Net-a-porter
Skor: Fashion-conscience
Klänning: The corner
Solbrillor: Blue fly

Skulle mer än gärna gå klädd såhär när man kan lägga strumpbyxorna på hyllan! Big like.

a dream


Idag fikade jag med mina underbara tjejer minus Niki, på de luxe. Världens sötaste fik med extremt hög mysfaktor. Thumbs up! Därefter gick vi runt på stan och glodde i affärer, shoppade lite prylar. Fick med en kofta från Gina Tricot för ynka 29 spänn. Huh, vilket kap va? Galet. Annars? Kramade Emmy hejdå i skolan. Vi stod länge, länge och snackade om hennes kommande destination och allt annat som hör till. Nog babblat. Skulle egentligen träffat min vän Louise ikväll, men så blidde det inte, tyvärr. Så det blir en lugn hemmakväll för min del med thai mat. Och det låter faktiskt inte så dåligt i mina öron. Big love!

Have a gr8 time



Imorgon lämnar denna bruden Svergie och sticker mot betydligt varmare breddgrader - Grekland, Kreta, Rethymnon där jag var i sommar. Åhhh jag är inte alls avis. Inte alls. Nix. Nope. Nä. Ohno. Som tur väl är kommer hon till skolan imorgon en snabbis och kramar mig hejdå. Snällis. Puss Emmy och ha det grymmers!

Torsdagsmusik

Jag slänger upp en ganska så lagom lång lista med goa låtar. ENJOY!

Klicka HÄR!

Sthlm boogie


När min finaste pojkvän var i USA i vintras var han på Hard Rock café och fann denna tavlan som John Lennon gjort. När han lade ut den på Facebook taggade han mig i tavlan. Då blev jag gladare en gladast.

Igår hade jag och Frans vår månadsdag. 7 månader. Tiden går fort när man har roligt. Eller rättare sagt, tiden går fort när man är kär. Vi firade det med att ligga i soffan, kolla på massa fina filmer (bl.a Stockholm Boogie), gotta oss med godsaker, äta thai och pussas. En underbar dag.
Idag gick jag hem från skolan eftersom mitt huvud dunkade och kroppen var som en sopsäck - hängig med andra ord. Men efter två ipren mår jag betydligt bättre. Känns skönt. Nu ska jag fortsätta skriva på min novell som har deadline ikväll. Big love!

2 the sky






Några bilder från min fantastiska helg.
Annars? Det rullar på. Jag käkar apelsin. Gott som tusan. Lyssnar för tillfället på min gud - Håkan och ska om någon timme masa mig bort till min pojkvän som bor sisådär 100 meter ifrån mig. Bättre kan det inte bli.
Lövhög.

So ******* tired

Fy på mig. Fy för att jag låtit bloggen stå ouppdaterad hela helgen. Först firade jag valborg tillsammans med fint folk och hade det allmänt gött. Därefter åkte jag ut till min pojk och spenderade resterande tid av helgen tillsammans med honom. Hela gårdagen var vi utomhus. Åkte båt, han lärde mig åka longboard, solade, fikade, myste - en perfekt helg med andra ord.

Nu sitter jag i skolan och skriver på min novell med musik i öronen. Mina ögon är galet tunga och jag hade inte tackat nej till att krypa ner i min säng igen. Hörs senare!

RSS 2.0