BACK 2 LIFEHej lovers. Jag lever, livet. Nä, men ungefär. Jag njuter av min ledighet till max, dvs. umgås med mina finste på bästa möjliga sätt. Inatt har jag spenderat natten hos Michaela. Igårkväll låg vi med varsin godispåse och njöt av I rymden finns inga känslor. Universums goaste film, som jag sett iallafall. Så fin. Idag ska jag få lite skolarbete gjort, även fast det verkligen inte borde vara tillåtet på lov. Usch. Därefter ska jag träna. Hörs latero. Love /K.

GORGEOUSIdag har jag umgåtts med snyggingen ovan. Finaste Elin. Vi har fotat och chillat järnet. Sjukt värd söndag!
Ikväll ska jag på bio med min fina pojk. Låter som en perfekt söndag i mina öron. Och nu har jag en veckas ledighet att se fram emot. OM det ska bli gött eller?! Hörs latero /K.

REPLAYReplay s/s 11. (bilder via knighttcat)

Jag låter bilderna tala för sig själva. Nu: Återgå till mitt skrivande om bakterier. Au revoir!

ERIN WASSON

Ett ord: Perfektion. (bilder via knighttcat)

Sitter i skolan. Har naturkunskap. Idag är himlen blå. Hur gött? Efter lektionen ska jag och Michaela käka thai. Bara för att det är fredag, bara för att vi förtjänar det och bara för att vi får sportlov idag. Hörs senare! Love/ K.

DET GÅR BRA NU


Någon gång i början av 2an.

Hey! Jag har precis dammsugit hela lägenheten, förtjänar faktiskt en klapp på axeln! Nåväl. Idag hade jag en riktig chilldag i skolan. Började lektionen halv två och hade en timmes ensemble, därefter hade jag en fet hål vilket resulterade att finaste Elin kom och höll mig sällskap, sen skrev jag tyskaprov. Nu sitter jag här och har stoppat i mig lite linssoppa, knäckebröd och avokado. Ja, avokado måste vara något av det godaste med lite citronpeppar på. Nu ska jag koka te och därefter krypa till kojs. Imorgon flyttar förresten Emmy hem. Lycka till max! Hörs latero, xx /K.

NEW
Jag hade håltimme och kände för att pilla ihop en ny design, och det gjorde jag! Vad tycker ni? Love/ K.

Fel del av gården


Det är söndag. Jag uppdaterade bloggen för en vecka sedan. Dåligt, riktigt dåligt. Men jag går i tvåan. Har läskigt mycket i skolan, och den prioriteras i första hand. Men nu när våren är på ingång lovar jag att ta med mig kameran desto mer till skolan och fota. Helgen har varit go.
Imorgon är det alla hjärtans dag, och den ska givetvis spenderas med min kärlek. En fågel viskade i örat att vi ska äta ute med Mathilda och hennes karl. Låter som en ypperligt bra kväll i mina öron. Hörs latero. A lot of love! /K.

Innan mörkret fallerGårdagen spenderades med min pojkvän. Kvalitétstid på hög nivå. Helgen har förövrigt varit väldigt lugn och behövlig. Imorse fick jag ett sms av Kalle. "Jag är hur sjuk som helst". Och genast började jag känna mig hängig och frusen. Och här sitter jag, med två lager tjocktröjor och smuttar på mitt kvällsthé. Hoppas hoppas hoppas inte att jag också blir sjuk. Det vore sjukt ovärt faktiskt. Imorgon har vi frilufsdag. Jag ska powerwalka, gymma och simma med Mathilda. Ska bli skönt. Simma är faktiskt jävligt underskattat har jag kommit på. Det borde jag göra betydligt oftare. Bra träning samtidigt som det är otroligt harmoniskt. Man bara simmar, i sin egen takt, tänker på allt eller inget och bara...är. Pratade med min saknade sis Emmy innan. Snart är hon hemma hos mig igen. Så underbart. Jag sade till henne "Emmy, då är alla pusselbitarna på plats igen" och ungefär så känns det. Nu ska jag fortsätta sjunka in i Lars Winnerbäcks lagom skorriga röst och njuta av hans perfektion till texter. Natti natti lovers.

Alla vetJag i onsdags.

Jag sitter och pluggar. På en lördag. Borde det ens vara tillåtet? Tveksamt. Hör av mig latero. Nu: Kaffe och plugg. Love!
Set me free

via knighttcat

Jävlar i havet vad Kate Bosworth kan! Mmmmm. Sjukt snygg kombination i båda klädvalen. Såhär vill jag gå klädd hela sommaren!

Jag befinner mig i skolan med Daft Punk i hörlurarna. Första lektionen visade sig vara inställd. Kul! Jag hade kunnat sova sisådär 1 h till. Nu ska jag traska ner och köpa kaffe. Hörs latero! Love / Kajsa.

RSS 2.0