fin helg


Denna helgen har varit fantastisk, på alla sätt och vis. Det började med i fredags, då jag satt i mitt arbetsrum i skolan med wesclurarna i öronen. Plötsligt stänger jag av musiken och tittar mig omkring, och i dörren ser jag Emmy stå med världens största leende på läpparna. Jag kastar mig i hennes famn, åh. Underbart. Framåt kvällsnåret anlände 12 otroligt fina tjejer hit för lite födelsedagsfirande för mig. Vi drack gott och smaskade i oss lite tilltugg. Jag öppnade paket och blev så glad. (tack alla för allt fint ni gav mig) Nåväl. När alla gått hem efter mycket skratt somnade jag, Michaela och Mathilda. Morgonen därpå städade jag upp och mötte upp finaste Lisa. Vi tog bussen ut dit riksmästerskapen i gymnastik hölls och kikade på de som tävlade. Jag måste medge att jag saknar det som tusan, gymnastiken alltså... Nog babblat. Runt 9 snåret igår trampade jag upp till finaste Isabelle och spenderade kvällen och natten hos henne. Imorse sov vi ut, åt en dunderfrulle och kröp ner en stund till. Sen trampade jag hem. Mamma hade lagat en av mina favoriträtter till kvällsmat. Nu sitter jag här med datorn i knät och avnjuter min "Mysegos" lista på spotify, hör regnet smattra mot fönstret och inväntar Emmy (som precis ringde på telefonen i samma stund som jag skrev detta...). Nu ska vi häva i oss några koppar te, smaska på lussekatter och prata skit. Gillart, så underbart. Puss på er (och snälla, kan ni inte inse att jag inte alla gånger har tid att blogga - jag syftar på de där tröttsamma kommentarerna).

PS. Jag har läppstiftspussmärke på kinden för den som undrar, haha!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Dacke tog guld i både mix och dam ! :)

2010-11-21 @ 20:19:39
URL: http://frightlessbird.blogg.se/
Postat av: erika

åh gud vad du är fin!

2010-11-21 @ 20:27:58
URL: http://erikaakk.blogg.se/
Postat av: linda

ååh, sicken fin och underbar helg du verkar ha haft:):)

2010-11-21 @ 23:23:18
URL: http://lindasliv.devote.se
Postat av: Amanda

Vad lång din helg verkar ha varit, så underbart. Jag tänkte bara säga att jag tycker att din blogg är brabra och att alla dina bilder är väldigt fina.

2010-11-22 @ 21:44:46
URL: http://amandaskamera.blogspot.com
Postat av: Mirando UF

Hej!



Vi är fyra tjejer som har skapat en hemsida där vi säljer Converse All Star för endast 399:- och det är fraktfritt fram till den 24e december! Gå gärna in och kolla om det är någon sko som faller dig i smaken!

http://mirando.se :)

2010-11-26 @ 22:05:09
URL: http://mirando.se
Postat av: STYLE CRUSH

vilken fin bild :)

2010-11-28 @ 18:09:48
URL: http://malinronnquist.se
Postat av: josephine

så söt!

2010-12-13 @ 17:16:03
URL: http://mariejane.blogg.se/

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0